nemo написа:Siegfried никъде, в нито едно мое изречение, в нито една моя дума, не съм казал, че съм атеист. И престани да съдиш хората, според това в което трябва да вярваш има един единствен, който има право да го прави!
Продължаваш да демонстрираш, тотално неразбиране на религията с която ПАРАДИРАШ.
dafquezz това е утопия!
Как без зло ще разпознаеш добро? Как без мрак ще видиш светлина?
Единствения шанс това да се случи, е да се върнем в зората на времето, в началото, в мрака!
А ако началото е било мрак, възможно ли е края да е светлина и всъщност това което казваш да не е утопия?
По-добре младежи(предполагам е такъв) като Siegfried, отколкото някакви смешници, които не вярват в нищо и в тях не се възпитават никаква ценносна система ! Дали Мойсеи е разцепил морето, никои не може да каже със сигурност. Щом едно нещо се е запазило хилядолетия сигурно има нещо вярно в това. Вие се помислете с начина, по който живеете
дали ще ви помнят и 30 минути след смърта Ви. Повечето от вас нямат и елементарния капацитет да обсъждат тези теми. Тръгнали да ми обесняват, че религията е за манипулиране на масите, пък ми обеснявате за някакви филми да гледаме. Момчета телевизията и филмите са най-лесния манипулатор над масата. Правете разлика между католици, протестанти, сектанти и православни христяни !