В тоя клуб иска здрава ръка и дългосрона стратегия за развитие,само че от хора ,които разбират от това.
Иначе и господ да слезне не може да ни оправи!
"Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Боримечката
- Контакти:
- POPCORN
- Контакти:
Re: "Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)
Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
delqnski47 написа:zino написа:Ако бяха оставили Любо и да не му се месеха в работата,можеше вече да отваряме шампанското,а сега треперим за 3-то - 5-то място
Любо може би нямаше да ни направи шампиони,но 100% щяхме да играем в Европа!
Последните ни мачове с него смачкахме Славия и Литекс на армията,а сега не виждам как ще ги бием
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!
Абе и съдията не е виновен,в нас си е вината!
- POPCORN
- Контакти:
Madridist написа:Аз имам две версии за "слабите" игри на армейците. Първата, е че ЦСКА няма лиценз за евротурнирите и за да се избегнат фенските недоволствия и медийния шум от преди две години, отборът тихо и кротко завършва четвърти. Втората, е че голяма част от играчите не получават заплати и правят бойкот, като не изключвам и варианта с черно тото да си заработват неизплатените от Титан заплати и премии![]()
да ти кажа и аз така почвам да мисля и няколко пъти се наведох на тая мисъл в тоя мач.Отбора от перник бие към нашата врата излиза с аут.Топката е до виданов, той не е подава на вратаря да влезне по-бързо в игра ми отива да бяга напреде!После няколко пъти играч1ите на ЦСКА спираха да играят и мислихаа, че са в засада като имаш превидт ,че надали винаги съдията щеше да даде засада.Трето незнам кой беше в нашето наказателно поле как си наведе главата и топката мина покрай него.Четвърто Мигел и Муши ли кой бяха не се разбраха в наказателното кой да вземе топката и защитника е изчисти!Едно две такива неща ама много очевадни неща почнаха!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Аз не разбирам защо протестирате срещу съдията , направи няколко грешки , но те бяха в средата на терена , явна засада на Гранден на края на мача!Според мен се справи с мача добре съдията.Накъсна игра беше , защото се извършват нарушения , а съдията ги свири , много ясно , като и 2та отбора играят с много нарушения ще е накъсана играта.
Цска пропиля 3 чисти възможности, но и Миньор пропиля 2 много добри контра атаки , така че с оглед на мача , заслужен Х.Това което липсваше на Цска бяха 2 неща - Класа в Атака и Треньорска грамотност.Всички знаят че Миньор не практикува атакуващ футбол, явно обаче треньора на Цска не го знаеше и не предприе нищо по въпроса.В атака как искат да вкарат гол при положение, че играят с Муши и Руй Мигел , а на Гранден му подадоха за цял мач 2-3 топки , през цялото време Румен Трифонов беше в атака , което не казвам,че е лошо , но от него ли се очаква да се вкарат головете?То верно като другите не могат , някой трябва да ги вкара...(По мое мнение Румен Трифонов е най-добрия играч на Цска, но това няма значение).
Цска пропиля 3 чисти възможности, но и Миньор пропиля 2 много добри контра атаки , така че с оглед на мача , заслужен Х.Това което липсваше на Цска бяха 2 неща - Класа в Атака и Треньорска грамотност.Всички знаят че Миньор не практикува атакуващ футбол, явно обаче треньора на Цска не го знаеше и не предприе нищо по въпроса.В атака как искат да вкарат гол при положение, че играят с Муши и Руй Мигел , а на Гранден му подадоха за цял мач 2-3 топки , през цялото време Румен Трифонов беше в атака , което не казвам,че е лошо , но от него ли се очаква да се вкарат головете?То верно като другите не могат , някой трябва да ги вкара...(По мое мнение Румен Трифонов е най-добрия играч на Цска, но това няма значение).
Боримечката написа:В тоя клуб иска здрава ръка и дългосрона стратегия за развитие,само че от хора ,които разбират от това.
Иначе и господ да слезне не може да ни оправи!
Майкъла е нашия човек

болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
- POPCORN
- Контакти:
Rodn1 написа:POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!
Абе и съдията не е виновен,в нас си е вината!
да така е !ама аз искам съдията да спазва правилата, а не да ни ощетява.значи първото полувреме даде 2 жълти картона за нищо а не можа да даде картони за бавене на играта и за симулаците на отбора от перник нали?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- edmon_dantes
- Контакти:
maldin1 написа:Интересното в случая е ,че съдиите свириха на всички отбори (Литекс,Локо и Левски) по една прекалено спорна дузпа срещу Миньор ,а сега не свириха ,защо ли ?![]()
Защото нямаше дори положение, че да се отсъди дузпа. Смятай за какво става въпрос. Пък и накрая на мача миньорци сами взеха да чистят в ъглови удари. Странно ми се видя това.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Боримечката
- Контакти:
POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!
Тревожното е,че този така наречен"перспективен" треньор ги учи на много лош стил на игра.И веднага отговора на въпроса: Защо футболисти от такива отбори не играят при трансфер в по-голям клуб?
Не може 5г.да те учат как се брани 0:0 и после да гледаш като теле,като ти говорят за атакушащ футбол!