Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Мнениеот DrAvalanche » 08 яну 2010 15:34

mitaca написа:
someone написа:
Така и не написа кой от АС-23 подписва обединителния протокол след като ръководството на клуба е разстреляно ? Някой да каже кой го подписва този протокол...

Няма такъв, защото в обединителния портокол не фигурира АС 23, като страна, нема начин ;). Най-вероятно ще се акцентира на това, че ЦСКА е клуб на БНА (до 89-та), а АС 23 на предишната (което не е вярно, той е клуб на офицерството и не претендира, че представлява Армията), и тъй като сега ЦСКА е приемник на Централния Спортен Клуб на Армията - ще стане работата, още повече, че няма опоненти ;). А въпроса е точно за имотите, те нац. стадион ще местят, та "Армията..." няма. Какъв хубав бизнес парк става там ;).

Вече съм го писал в един от предишните си постове. Владимир Стойчев, уволнен от Българската армия и интерниран през 1935 (познай защо), освен това е изключен от АС 23. Станал е член на бюрото на Отечествения фронт през 1944, и председател на АС 23, след като легитимното ръководство на АС 23 е арестувано, съдено, а част от него избито. Той ебил пионката на комунистите, за което трябва да признаем е бил добре възнаграден.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 08 яну 2010 16:04

Какво да си коментираме. Готови сте да си промените името на отбора, защото няма да плащате наем. Може и спонсор да дойде, ако има стадион, че и нов да построите. Кажете в прав текст, че това е причината. За какво наследяване, припознаване и морал си говорим ... Аванта да има ...

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 08 яну 2010 16:17

DrAvalanche написа:
Вече съм го писал в един от предишните си постове. Владимир Стойчев, уволнен от Българската армия и интерниран през 1935 (познай защо), освен това е изключен от АС 23. Станал е член на бюрото на Отечествения фронт през 1944, и председател на АС 23, след като легитимното ръководство на АС 23 е арестувано, съдено, а част от него избито. Той ебил пионката на комунистите, за което трябва да признаем е бил добре възнаграден.

Ахаа, ама той не е легитимен!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 яну 2010 16:26

medenka написа:Какво да си коментираме. Готови сте да си промените името на отбора, защото няма да плащате наем. Може и спонсор да дойде, ако има стадион, че и нов да построите. Кажете в прав текст, че това е причината. За какво наследяване, припознаване и морал си говорим ... Аванта да има ...

И плюс някоя и друга купа и титла и всичко е 6 :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 08 яну 2010 16:37

не.
въпреки, че на някои много им се иска.
Исторически ще е гавра с паметта на много хора (няма нищо общо с футбола)
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

yank0
Контакти:

Мнениеот yank0 » 08 яну 2010 16:38

Нека да попитам и аз тези, които само едно си знаят и повтарят (ЦСКА=комунисти), какво общо имам аз като фен на ЦСКА (на 23 години) с комунизма?!? Както и 2/3 от привържениците на ЦСКА(да предположим, че 1/3 са били поне на 15 преди 1989)? Колкото до темата - аз лично съм против признаването на ЦСКА за наследник на АС-23, лично мое мнение е, че ако искаме собствен стадион, може да се закупи земя в покрайнините на София и да се построи нов(пример Валенсия и новия "Местая"). Нямам претенции къде ще е стадиона, пак ще съм там и ще подкрепям отбора

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 яну 2010 17:25

yank0 написа:Нека да попитам и аз тези, които само едно си знаят и повтарят (ЦСКА=комунисти), какво общо имам аз като фен на ЦСКА (на 23 години) с комунизма?!? Както и 2/3 от привържениците на ЦСКА(да предположим, че 1/3 са били поне на 15 преди 1989)? Колкото до темата - аз лично съм против признаването на ЦСКА за наследник на АС-23, лично мое мнение е, че ако искаме собствен стадион, може да се закупи земя в покрайнините на София и да се построи нов(пример Валенсия и новия "Местая"). Нямам претенции къде ще е стадиона, пак ще съм там и ще подкрепям отбора

И къде ще е тоя стадион? С тая кухата инфраструктура на тоя град, няма как да идеме до там! Борисовата градина е нашия дом, няма да се местим, толкова години ни разиграват, накрая остана да се изместим-безумие!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2010 17:29

crap написа:
yank0 написа:Нека да попитам и аз тези, които само едно си знаят и повтарят (ЦСКА=комунисти), какво общо имам аз като фен на ЦСКА (на 23 години) с комунизма?!? Както и 2/3 от привържениците на ЦСКА(да предположим, че 1/3 са били поне на 15 преди 1989)? Колкото до темата - аз лично съм против признаването на ЦСКА за наследник на АС-23, лично мое мнение е, че ако искаме собствен стадион, може да се закупи земя в покрайнините на София и да се построи нов(пример Валенсия и новия "Местая"). Нямам претенции къде ще е стадиона, пак ще съм там и ще подкрепям отбора

И къде ще е тоя стадион? С тая кухата инфраструктура на тоя град, няма как да идеме до там! Борисовата градина е нашия дом, няма да се местим, толкова години ни разиграват, накрая остана да се изместим-безумие!

Толкова години ви разиграват?!? Колко? И в какво точно се състои разиграването? Горканчовци! Живи да ви ожали човек...

Потребителски аватар
vivalazio
Контакти:

Мнениеот vivalazio » 08 яну 2010 17:32

Е как къде в Мировяне, ако се помолите на бат Бойко ще ви пусне едно метро до там да може да си ходите на спокойствие.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 яну 2010 17:40

Lyubaka01 написа:
crap написа:

Толкова години ви разиграват?!? Колко? И в какво точно се състои разиграването? Горканчовци! Живи да ви ожали човек...

Ами за разлика от богопомазаните на нас никой не ни подари стадион...
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”