Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Мнениеот Old_death » 03 ное 2009 16:25

eMs1 на 03 Ное 2009 17:21

Old_death написа:
eMs1 на 03 Ное 2009 17:09

Old_death написа:
Защо се занимавате с глупости?Новината е тиражирана за пръв път в един сайт известен с клубните си пристрастия и невярността на новините си!Даже и да е вярна новината е по добре тия малоумници да ядат бой докато е време,а не да убиват пияни хора по улиците,да ги съдят и с валидна присъда да ходят на медицински прегледи в Москва!

Не, не, не си прав....тиражираният сайт е цесекарски - питай проданов

Офтопик:
Защо се вкарваш в приключение,четейки постовете на тоя индивид!Аз постъпих мъдро,вкарвайки го в списъка на враговете.Сега не ми се показват глупостите му и не си хабя нервите

Офтопик:

[offtopic]И на мен ми бе интересно до време,но.......не съм мазохист ;)[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 03 ное 2009 16:27

masona84 написа:
tprodanov написа:
tprodanov написа:Аз тогава моля да ми разясни някой - винаги верни - към какво и кого е насочено.

:?:

Към играчите който играят със сърце и на 100% 90мин във всеки мач.А на Наско задните части към кого бяха насочени?

Проданов ?

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 03 ное 2009 16:28

tprodanov написа:Добре, видях кое е брънката, ти сега ми кажи кое е същността на веригата, кое е това, зад което заставате всички? Щото както и да го гледам няма такова.

Същността на веригата това сме ние,цялата игра е създадена за забавление на мен на теб и на всички които си даваме парите за да отидеме на стадиона.Всички тези които искат да гледат футбол.Ако няма фенове няма да има и футбол.Ние от сектор Г сме ЦСКА ви от Б сте Левски защото ние не сменяме отбора,ние винаги сме от него.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2009 16:31

tprodanov написа:А кое е отбора? Не са играчите, не е и треньора, щото бихте и треньор преди години. Не е и ръководството, щотои ръководство бихте, кое е отбора?

Еми аз така го разбирам!Отбора е името,емблемата и цвета!Всичко останали ценности:играчи,стадиони,ръководство са само временни неща!Като им свърши употребата,те се махат(или ги махаш ако визираме стадиона)!Като си купиш една кола,тя след време ще свърши и ти ще я махнеш!Като употребиш някой презерватив е същото!Временни неща това е!
И при играчите е горе долу така!Те са професионални играчи с професионални договори!Тяхната задача е да играе за отбора,да защитава емблемата колкото са възможностите,а не да се напива в кръчмите!Затова и няма смисъл да жалим своите играчи(както вие правите) защото това не са хора,които единствено ЦСКА им е в главата(както едно време е било)!Това са играчи за ПАРИ!Ако играят добре....добре си дошъл!Ако не играят добре и не удовлетворяват българските стандарти...да си ходи е най добре.а пък ако не спазва режима и си прави каквото си иска...вече да се омита е най-мъдрата постъпка която би направил в живота си!
Последна промяна от delqnski47 на 03 ное 2009 16:33, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 ное 2009 16:31

Малко офтопик, но мисля, че тпроданов може да му се издигне кандидатура за почетен (ако има достатъчно пари да ги издържа, може и да не е почетен) президент на левски, ако махнат някога батков де.....само да намерят някой да дава пари, той ще бъде лицето на отбора пред медийте. Мрази ЦСКА, комунистите, феновете на ЦСКА, феновете на комунизма, доматите (шопската сигурно я прави със син домат), но знае много добре историята на ЦСКА (която всъщност не съществува), на комунизма, може да обори с цифри и факти всеки цесекар, сините очила не ги сваля и са доста голям диоптър, изразява се поне по-интЕлЕгентно от всички доскорошни ръководители на левски.....идеален е!
Просто докато му чета изказванията и ме осени тази идея.
Последна промяна от eMs1 на 03 ное 2009 16:38, променено общо 2 пъти.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 ное 2009 16:32

:shock: Не моха да повярвам за това :shock:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 ное 2009 16:35

[/quote][offtopic]И на мен ми бе интересно до време,но.......не съм мазохист ;)[/offtopic][/quote]

Пази сърцето, че е важно :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 ное 2009 16:35

Ние пеем бии чорбата по главата , а то какво става те сами се бият :lol: :mrgreen: :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 ное 2009 16:37

Обаче делянски продължава да се обяснява на проданов :mrgreen:
Все едно да налива вода в кофа без дъно :), но успех в начинанието !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 ное 2009 16:37

zaleza1 написа:
tprodanov написа:Добре, видях кое е брънката, ти сега ми кажи кое е същността на веригата, кое е това, зад което заставате всички? Щото както и да го гледам няма такова.

Същността на веригата това сме ние,цялата игра е създадена за забавление на мен на теб и на всички които си даваме парите за да отидеме на стадиона.Всички тези които искат да гледат футбол.Ако няма фенове няма да има и футбол.Ние от сектор Г сме ЦСКА ви от Б сте Левски защото ние не сменяме отбора,ние винаги сме от него.

След като ВИЕ сте ЦСКА (евала за мнението, и моето е такова) зао търсите вината в играчите и очаквате промяната от тях, които сами казвате, че НЕ са ЦСКА? о не си търсите вината във вас, както е редно?

Масоне, Наско фен ли е?

Върни се в “ЦСКА”