от tprodanov на 07 Окт 2009 19:17
viroglav написа:
Истинският отговор няма да дойде от Титан. Скоро ще приключи една ревизия, резултатите от която се очакват отдавна. Вече повече от година ревизират един отбор от Подуене, на Бай Ганьо чифлика. В началото на годината бяха открити измами за повече от 10 млн. лева. Укрити данъци, осигуровки върху заплати + премий от по 350, 400 лева, при реални 30, 40 хиляди лева. Досега Доган и Станишев им правеха чадъри върху престъпленията, но може би е дошло времето, когато истината ще излезе наяве. Също така и как са взимали лиценз за участие в ЕКТ от БФС, при положение, че анексите към договорите на футболистите ясно говорят, че не са били плащани реални данъци през последните 20 години и т.н. и т.н. Може би ще е реален вариант след изваждането на фактите от ревизията, визираната собственост на Мустачко, както го наричат на галено феновете му, да излезе от професионалния футбол въобще поради невъзможност да си плати задълженията. Ама ще видим докъде ще се простре правдата, все пак се намираме в "абсурдистан". А след ревизията на отбора ще дойде и ревизия на едни заменки на кон за кокошка в полза на 51 годишния баровец...
http://www.vestnikataka.com/forum/index ... ic=12132.0
Хайде сега умнико, искам да ми посочиш, къде точно е проблема, аз да осигурявам работниците си на 450 лв по трудов договор и да им плащам 20000лв по граждански? Много ги знаете тука нещата с копи пейст, ама ае да видим малко мозъчен напън?
ПП Пуканке, тебе още веднъж те приканвам, да ми покажеш кой и къде точно защитава мустака, което го твърдиш във всеки твой мозъчен напън?
Да ти кажа ли какъв е проблема?Проблема е,че в хазната са внесени данъци върху 450 лева заплата,а не върху 20000!Това е ДОД(Данък общ доход),който трябва да се плаща от всички физически и юридически лица,а укриването(неплащането) му е престъпление!Сега разбра ли,или ще продължиш да правиш определения кой е умник и кой тъп!
Хайде обясни ми къде точно, кой точно закон или акт казва, че трябва да бъдеш осигурен само по трудов договор и нямаш право и на граждански? Май нещо се бъркаш и още никой цесекар не ми е дал нито един факт!