Летен трансферен прозорец 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2025

Мнениеот ChelseaFUN » 26 юни 2025 13:28

Pichichi написа:
ChelseaFUN написа:
KOPScousers написа:
wolf написа:Хаха, Челси и Юнайтед обмислят да си разменят Нкунку и Гарначо :lol:

Челси как приключиха кариерата на Нкунку. Тия отбори обаче - Челси и Манчо специално - имат навика да приключват кариери на бърза ръка. Тия двамата са жив пример. А Санчо Панса? Големи тумори, ей... :lol:

Дарвин Нунез да не би да е суперзвезда?

Според мен всеки един от тези момчета ще тръгне нагоре след напускането на сегашния си отбор.
Дарвин винаги ми е приличал на Кавани. И сега отива в Наполи където Кавани си изгради име иначе
преди това си беше същия като Дарвин Нунез- изпорти 5 чисти положения направи някой феноменален гол.
Нкунку според мен е супер играч! С двете ръце съм съгласен да изсипем едни 35 + 15 млн. примерно за него
и да пратим Гризман в ЛА.
Санчо е малко друга бира- може и да му тръгне но може и да е същия като Грилиш който според мен вече
приключи с големите отбори и може да бъде звздата на Нотингам, Палас или Евертън(с извинение).

Мен ме дразни, че се смеят на другите отбори, а не се видят те самите.
Защо не отбелязват играчи като Палмър, който го взехме за без пари , а в момента струва 150 милиона евро?
Подиграваха се за Кайседо и Ензо, за които дадохме по 120 милиона евро. В момента са ни едни от най-добрите играчи (даже за мен Кайседо в момента ни е най-добрия играч, да не говорим, че и е топ 3 халф във Висшата лига). Те бяха готови да изсипят същите пари за него. Не отиде при тях, подиграваха се в началото(добре, че не отишъл при тях и т.н.), но в последствие показа реална колко добър играч е. Енцо прави най-добрия си статистически сезон, през 2025г. е играча на Челси с най-много голове+асистенции(мисля,че бяха общо 18)... Ван Дайк и Салах не са вечни, ще ги видим с какви играчи ще ги подменят и колко ще са сполучливи.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 юни 2025 14:00

Не "едни от", с оглед моментната форма на Кольо са ни най-добрите категорично.
Енцо откакто се разведе и тръгна по курви е съвсем друга класа. :lol: Кайседо е излишно да го коментирам, най-добрият във ВЛ на позицията си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 26 юни 2025 14:18

rhaegar написа:Не "едни от", с оглед моментната форма на Кольо са ни най-добрите категорично.
Енцо откакто се разведе и тръгна по курви е съвсем друга класа. :lol: Кайседо е излишно да го коментирам, най-добрият във ВЛ на позицията си.

Казах едни, защото смятам, че Кукурея е някъде там до Кайседо.
Страшно вдигна нивото и се раздава на макс!
И той увеличи страшно статистиката си тази година, а преди това имаше май само 1 гол.
Вкара супер важни голове за отбора.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 юни 2025 18:33

Е при нас 1 на 5 трансфера е провал, при вас 1 на 5 е успех. Смисъл, Енцо, Кайседо, Палмър и донякъде Кукурея... на фона на колко провали откак чичо Роман си тръгна? Привлякохте супер много плява в последните години, буквално пазарихте на килограм. Не сте зле колкото Манчо в закриването на играчи, ама и вие не лъжете. :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 27 юни 2025 09:03

KOPScousers написа:Е при нас 1 на 5 трансфера е провал, при вас 1 на 5 е успех. Смисъл, Енцо, Кайседо, Палмър и донякъде Кукурея... на фона на колко провали откак чичо Роман си тръгна? Привлякохте супер много плява в последните години, буквално пазарихте на килограм. Не сте зле колкото Манчо в закриването на играчи, ама и вие не лъжете. :mrgreen:

Педро Нето за мен също е успех, човека напоследък вкарва яко и почва да навлиза в ритъм.
А Джаксън, колкото и да е тъп и да го мразя е с много по-добра статистика от вашите централни нападатели и може да се нарече горе-долу успех.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 27 юни 2025 14:45

ChelseaFUN написа:
KOPScousers написа:Е при нас 1 на 5 трансфера е провал, при вас 1 на 5 е успех. Смисъл, Енцо, Кайседо, Палмър и донякъде Кукурея... на фона на колко провали откак чичо Роман си тръгна? Привлякохте супер много плява в последните години, буквално пазарихте на килограм. Не сте зле колкото Манчо в закриването на играчи, ама и вие не лъжете. :mrgreen:

Педро Нето за мен също е успех, човека напоследък вкарва яко и почва да навлиза в ритъм.
А Джаксън, колкото и да е тъп и да го мразя е с много по-добра статистика от вашите централни нападатели и може да се нарече горе-долу успех.

Кои нападатели? Ние миналия сезон едни 70-80% от мачовете ги играхме с Диас и Гакпо като фалшиви деветки. Чат-пат Дарвин беше титуляр в началото на сезона и Жота, когато не беше в лазарета (демек по-голямата част от всеки сезон, в който е в клуба). Миналия сезон практически нямахме централен нападател и въпреки това ако искаш може да сравним статистиката на Нико Джаксън с тези на Диас и Гакпо? Щото Салах няма смисъл, него можем да го сравняваме с цялата ви атака взета заедно. :lol:

ПП. Джаксън 10г/3а
Диас 17г/8а
Гакпо 18г/7а

Между другото Дарвин е с 14 участия за гол, което е едно повече от Джаксън, а Жота е с 13, което е... еми равно. Кои са много по-добрите му статистики? :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 27 юни 2025 16:00

KOPScousers написа:
ChelseaFUN написа:

Кои нападатели? Ние миналия сезон едни 70-80% от мачовете ги играхме с Диас и Гакпо като фалшиви деветки. Чат-пат Дарвин беше титуляр в началото на сезона и Жота, когато не беше в лазарета (демек по-голямата част от всеки сезон, в който е в клуба). Миналия сезон практически нямахме централен нападател и въпреки това ако искаш може да сравним статистиката на Нико Джаксън с тези на Диас и Гакпо? Щото Салах няма смисъл, него можем да го сравняваме с цялата ви атака взета заедно. :lol:

ПП. Джаксън 10г/3а
Диас 17г/8а
Гакпо 18г/7а

Между другото Дарвин е с 14 участия за гол, което е едно повече от Джаксън, а Жота е с 13, което е... еми равно. Кои са много по-добрите му статистики? :lol:

Защо сравняваш само миналия сезон. Ето ги , откакто тоз идиот се присъедини към нас.
Джаксън:
17 гола 6 асистенции миналия сезон
13 гола 6 асистенции този сезон
Общо: 30 гола, 12 асистенции
Жота:
15 гола 5 асистенции миналия сезон
9 гола и 4 асистенции този сезон
Общо 24 гола, 9 асистенции
Нунез:
18 гола 15 асистенции миналия сезон
7 гола 7 асистенции този сезон
25 гола, 22 асистенции
И като както знаем, че Нунез идва при вече работещата, обиграна машина при вас, а онзи тъпак идва в нашия цирк, който се мъчи да изгради нещо. За мен е много по-впечатляващо, че е постигнал тези резултати при нас. А при вас сигурно щеше да е х2, а ако вашия си вкарваше всички положения и при него головете може би щяха да са х3.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юни 2025 22:03

Леверкузен привлече защитник от Хекен

Германският футболен клуб Байер Леверкузен привлече младия защитник Абдула Фай от шведския Хекен с договор за пет години, съобщават вицешампионите. 20-годишният сенегалец ще замени Йотатан Та, който премина в Байерн Мюнхен.

"Абдула Фай е изключително талантлив защитник. Това е перспективен трансфер и надежда за бъдещето на Байер Леверкузен", заяви спортният директор на Леверкузен Зимон Ролфес, цитиран от ДПА.

Фай добави: "Леверкузен е голям европейски клуб, който ми даде шанс. Ще го използвам. Ще направя всичко по силите ми, за да остана тук дългосрочно".

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юни 2025 22:34

1914.1902 написа:Изображение

Ха :lol: Не ми беше попадало нищо за такъв трансфер, интересно. Грам не очаквах да се върне в Европа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”