Pichichi написа:ChelseaFUN написа:KOPScousers написа:wolf написа:Хаха, Челси и Юнайтед обмислят да си разменят Нкунку и Гарначо :lol:
Челси как приключиха кариерата на Нкунку. Тия отбори обаче - Челси и Манчо специално - имат навика да приключват кариери на бърза ръка. Тия двамата са жив пример. А Санчо Панса? Големи тумори, ей... :lol:
Дарвин Нунез да не би да е суперзвезда?
Според мен всеки един от тези момчета ще тръгне нагоре след напускането на сегашния си отбор.
Дарвин винаги ми е приличал на Кавани. И сега отива в Наполи където Кавани си изгради име иначе
преди това си беше същия като Дарвин Нунез- изпорти 5 чисти положения направи някой феноменален гол.
Нкунку според мен е супер играч! С двете ръце съм съгласен да изсипем едни 35 + 15 млн. примерно за него
и да пратим Гризман в ЛА.
Санчо е малко друга бира- може и да му тръгне но може и да е същия като Грилиш който според мен вече
приключи с големите отбори и може да бъде звздата на Нотингам, Палас или Евертън(с извинение).
Мен ме дразни, че се смеят на другите отбори, а не се видят те самите.
Защо не отбелязват играчи като Палмър, който го взехме за без пари , а в момента струва 150 милиона евро?
Подиграваха се за Кайседо и Ензо, за които дадохме по 120 милиона евро. В момента са ни едни от най-добрите играчи (даже за мен Кайседо в момента ни е най-добрия играч, да не говорим, че и е топ 3 халф във Висшата лига). Те бяха готови да изсипят същите пари за него. Не отиде при тях, подиграваха се в началото(добре, че не отишъл при тях и т.н.), но в последствие показа реална колко добър играч е. Енцо прави най-добрия си статистически сезон, през 2025г. е играча на Челси с най-много голове+асистенции(мисля,че бяха общо 18)... Ван Дайк и Салах не са вечни, ще ги видим с какви играчи ще ги подменят и колко ще са сполучливи.