Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.

Мнениеот mikata » 30 окт 2024 19:44

Има много футболисти които не стават за Левски. Зимата трябва да играе метлата.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 окт 2024 19:46

Чак метла....2ма излитат и идват 3ма.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 30 окт 2024 19:56

Преди много години един голям футболист на Спартак Плевен Васил Минков казваше -" голям отбор е не този който бие 5 или 6-0, а този който от три голови положения реализира поне 2гола."
Ако има нещо което силно ни притеснява головото КПД.
Убийствена статистика и безброй пропуски.
Рано или късно някой противник ще го отнесе. Дано не чакаме дълго.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 окт 2024 21:05

Фадигата беше велик след втория гол! Папито се беше тръшнал по гръб и тъкмо си мислеше дали сънува и Фадигата му налетя отгоре, хвана го за ръцете - камерата настръхна, аз се втрещих, но операторът пусна друга ... Слава Богу, май му се е разминало - слаб, слаб, ама и той една чест има ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 окт 2024 21:22

icemanbg33 написа:Защо никъде няма статистика от този мач? И по телевизията нищо не пуснаха.

Ъглови 2/18
Удари във вратата 1/12, извън 4/17
Бо Бета нямаше следене на притежание на топката в %. Дали сме минали 90%?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 30 окт 2024 22:13

Създаваме много положения, но трудно вкарваме. Причината отново ще се повторя е нивото на футболистите, които имаме. С играчи от 2-ра 3-та и 4-та дивизия няма какво да искаме. Двете избухвания срещу Локо София и Числото бяха по-скоро късмет и добро стечение на обстоятелствата. Вижда се, че във всички други срещи се мъчим пред гола. Като цяло отборът стои добре и мисля, че ще се пребори за топ 3, но това е максимума на тези футболисти и трябва да сме наясно и да гледаме реално на нещата.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 30 окт 2024 22:18

Странджата написа:Фадигата беше велик след втория гол! Папито се беше тръшнал по гръб и тъкмо си мислеше дали сънува и Фадигата му налетя отгоре, хвана го за ръцете - камерата настръхна, аз се втрещих, но операторът пусна друга ... Слава Богу, май му се е разминало - слаб, слаб, ама и той една чест има ...

То и Папито се втрещи, ама май нямаше сили и не да каже, та само безпомощно махаше с ръце :))) Размина му се :))

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2024 00:10

Aз па съм доволен. Не си спомням кога за последно Левски е мачкал така отбор, пък бил той и втородивизионен, в турнира за КБ. В главата ми изплуват толкова страшни мъки и треперене срещу средняци и тимчета разни от долната половина на Б група през годините, че чак потръпвам.
Особено ми допадна начинът, по който веднага си връщахме притежанието на топката след като я загубим в противниковата половина - агресивно, със зонова преса, с хъс, близо до човек (персонално централните ни бранители) и най-приятната изненада - чисто и без да ни нашарят с 10 картона! Тук трябва да се отбележи, че съдията пускаше по-свободна игра и за двата отбора.
Икенната се поотпусна, а това е добре за отбора и дълбочината на състава.
Чингиз хан#50 че няма да стане по добър футболист - няма, ама много ме радва себераздаването му.
Тайничко се надявах да видя Нани как бродира, но всяко нещо с времето си.
Този Левски е много, много опасен отбор в атака, пропуските и мачовете на сезона на противникови вратари да не ни карат да навеждаме глави. Да треперят сите врази сини!
Малко класичка зимъска и кой знае ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2024 11:42

Малко се бях понапрегнал преди мача, а по време на него направо глава ме заболя. То пропуски, то чудо. Направихме вратарят им герой. Това не говори добре за нападателната ни мощ. Мисля, че на всички ни е ясно, че ни трябват нови във всяка една линия и то не просто конкуренция, ами повишаване на качеството.
110 години любов!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 31 окт 2024 12:46

Икена ме изненада, добра агресия и преса! Има хляб в него по-скоро иска адаптация. Иначе яко мачкаме и малшанс! Идеален стил имаме за гостуване на морето 2:0 за нас, с много екшън

Върни се в “Левски”