8 Кръг/Левски - ЦСКА /19.10.2024/ 15:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: 8 Кръг/Левски - ЦСКА /19.10.2024/ 15:45

Мнениеот danko_sot » 21 окт 2024 08:50

Не съм казал, че е слаб, а че играе супер слабо. Не може да се прецени дали един футболист е слаб за два месеца и един мач като титуляр. Трябва да му се даде и на него време, но Тео е прав, че уж взимаме играчи, които трябва да са във форма, за да вдигнат отбора на момента, а косоварят и на мен ми направи впечатление като го взехме, че е бил без отбор 3-4 месеца. Открий приликите с Назон, само че оня беше дебел като дойде, но и тоя очевидно не е тренирал нищо през тези месеци.

Сенс, какво да се е случило при смяната на собствеността според теб? Сигурно ГГ преди да тръгне е извикал някоя врачка да направи черна магия на отбора. Айде по-сериозно.
Филипов, ако няма вина, според теб кой има? Бай Добри, чистачките, невидимите висши сили, Кой???

Вината за цялата тази ситуация по ред на номерата е на: Орманджиев, щото той беше баш шефа тогава, ама го беше страх даже да се заяви, Фичо (2 години спортен директор при ГГ и сега пак ) , Славов- аз не знам къв е тоя скаут, дето ни докарва Исека от бившия му отбор за 1 млн. при положение, че е взет преди половин година за 100 бона, и Александров, защото все пак и той в имал думата по спортно-техническите въпроси, но неговата дума едва ли се е чувала много.

Сега от всички Тея изброени може би най-виновният го понижиха до административен директор и фокусът напълно се измести от него, а той продължава да си лапа заплатката.

Фичо е и за съжаление малко, защото той ще обере всички негативи явно, но си го заслужава, защото две години ги проспа при Гришата. Той е имал най- много време да се изучи, но не би.

П.п. Човекът, който ги назначи и ръководи всичко, вероятно В. Папазки ......Но как да го нападнеш него при положение, че дава луди пари за отбора, прави стадиона, прави ДЮШ, прави Панчарево. Дано си е взел поука и той.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 21 окт 2024 11:58

"Сенс, какво да се е случило при смяната на собствеността според теб? Сигурно ГГ преди да тръгне е извикал някоя врачка да направи черна магия на отбора. Айде по-сериозно.
Филипов, ако няма вина, според теб кой има? Бай Добри, чистачките, невидимите висши сили, Кой???"

Не съм от хората вярващи в свръхестественото :) а по скоро в логиката.
Това са само предположения, но много от футболистите се усетиха, че нещата няма да продължат по старо му, отделно ситуацията с Юга, който си беше лидер в съблекалнята.
Това са неща които могат да разбият и без това слабият колектив и да доведат до подобни резултати.
Тук вече трябваше някой да се намеси и да предотврати подобно нещо, но явно не се е случило.
Това което искам да кажа е че основният проблем не е в качеството а в нещо друго.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 окт 2024 12:19

Sens85 написа:"Сенс, какво да се е случило при смяната на собствеността според теб? Сигурно ГГ преди да тръгне е извикал някоя врачка да направи черна магия на отбора. Айде по-сериозно.
Филипов, ако няма вина, според теб кой има? Бай Добри, чистачките, невидимите висши сили, Кой???"

Това са само предположения, но много от футболистите се усетиха, че нещата няма да продължат по старо му, отделно ситуацията с Юга, който си беше лидер в съблекалнята.
Това са неща които могат да разбият и без това слабият колектив и да доведат до подобни резултати.
Тук вече трябваше някой да се намеси и да предотврати подобно нещо, но явно не се е случило.
Това което искам да кажа е че основният проблем не е в качеството а в нещо друго.

И кой е тоя някой който е трябвало да се намеси според теб??? Бай Добри, Стойко, момичето от международния отдел? :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 окт 2024 12:27

ЦСКА си има собственик, той поставя целите, той знае какви са били, какъв е бил времевия хоризонт и той е този, който ще търси отговорност.
Много е несериозно, че тук продължавате да се опитвате да му влезете в обувките.
Всички извън собственика са или персонал, или фенове, които могат да си лялят, да викат и да веят знамена. Ала решенията ги взема собственика.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 21 окт 2024 12:56

danko_sot написа:
Sens85 написа:"Сенс, какво да се е случило при смяната на собствеността според теб? Сигурно ГГ преди да тръгне е извикал някоя врачка да направи черна магия на отбора. Айде по-сериозно.

И кой е тоя някой който е трябвало да се намеси според теб??? Бай Добри, Стойко, момичето от международния отдел? :)

Че аз откъде да знам.
Не съм в кухнята на клуба, пък и не сме ние тези които трябва да раздаваме правосъдие.
Можем само да споделяме мнение и да коментираме като фенове.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 окт 2024 14:32

Чета за спешни сбирки и т.н. Което си е правилно ! Кризата е огромна и трябва да се обсъдят варианти и способи за бързо излизане от нея. Но не мисля, че и крайните решения ще свършат работа.
Аз лятната селекция я харесвам, просто е закъсняла + грешен избор на старши треньор, тотално сбъркана подготовка и резултата е налице. Умното е да се поправят грешките и да се направи правилна селекция през зимата !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 21 окт 2024 17:31

Дано Сашко да се задържи по дълго, за да посочва пътя за развитие. Няма качества за голям отбор, но е пълен с лафове.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 окт 2024 17:50

helemong написа:Дано Сашко да се задържи по дълго, за да посочва пътя за развитие. Няма качества за голям отбор, но е пълен с лафове.

И как разбра,че няма качества ?
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 окт 2024 20:32

MASTER_COOL написа:Чета за спешни сбирки и т.н. Което си е правилно ! Кризата е огромна и трябва да се обсъдят варианти и способи за бързо излизане от нея. Но не мисля, че и крайните решения ще свършат работа.
Аз лятната селекция я харесвам, просто е закъсняла + грешен избор на старши треньор, тотално сбъркана подготовка и резултата е налице. Умното е да се поправят грешките и да се направи правилна селекция през зимата !

Окей. Прехвърляте сбъркана подготовка при старият. Колко паузи имаше за националния и какво се свърши тогава. Та това са силни млади здрави момчета....тренирани...за който не би трябвало за е проблем за наваксат. Като се има в предвид супер силното ни първенство с 1 мач на седмица. В България всички треньори се оправдават със предишният за кьопава подготовка, и че не са правили трансферите те.

Върни се в “ЦСКА”