Майко мила. След прочетените интервюта с Филипов и Орманджиев - Бог да ни е на помощ !!!
Орманджиев е тотален наркоман, а Фичо новия Сашо Томов - даже го бие в пъти
Щели да преспят и да вземат мъдро решение в Понеделник! Тия не осъзнават ли, че спасението им е, че няма публика в момента !!!
6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа: Тия не осъзнават ли, че спасението им е, че няма публика в момента !!!
Фенове ще ги чакат на Паначарево и какво ще им отговорят, това ги пита Ралица Караджов и двамата, че имала вече такава информация, та много е възможно рейса да отиде празен там.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Сега слушах интервюто на Орманджиев. Много умно говори, много умело се измъква от неудобните въпроси, изобщо напомня ми малко на Лупи с изказа си.
Иначе в интервюто пред Тема спорт намекна, че и директорите могат да поемат отговорност за представянето на тима, но познайте кой ще я поеме.
Тръгнал да говори, че нямало химия между треньора и играчите. Ми кой го избра този треньор??? Според Орманджиев с тези играчи, дори и без селекция ,представянето трябвало да бъде много по-добро. Аз пък ви казвам, че дори и с най-добрият треньор пак щяхме да сме на незавидна за ЦСКА позиция в момента. Много добре осъзнава този мишок, че основната вина за състоянието на отбора е
негова и на другите директори.
Но според мен той ще е последният, който ще си тръгне от кораба. А всъщност именно той ми се вижда като най-големият проблем на ЦСКА в момента. Нямам представа как такъв човек би се сработил с лидери като Стойчо Младенов или Любо Пенев. По-скоро би си назначавал бушончета като Филипов и сладкодумници като Стипич.
Но ще видим какво ще реши, защото без съмнение той основно ги решава нещата в това ръководство, иначе над него дали самия Папазки или някой друг взима някакви решения няма как да знаем.
Иначе в интервюто пред Тема спорт намекна, че и директорите могат да поемат отговорност за представянето на тима, но познайте кой ще я поеме.
Тръгнал да говори, че нямало химия между треньора и играчите. Ми кой го избра този треньор??? Според Орманджиев с тези играчи, дори и без селекция ,представянето трябвало да бъде много по-добро. Аз пък ви казвам, че дори и с най-добрият треньор пак щяхме да сме на незавидна за ЦСКА позиция в момента. Много добре осъзнава този мишок, че основната вина за състоянието на отбора е
негова и на другите директори.
Но според мен той ще е последният, който ще си тръгне от кораба. А всъщност именно той ми се вижда като най-големият проблем на ЦСКА в момента. Нямам представа как такъв човек би се сработил с лидери като Стойчо Младенов или Любо Пенев. По-скоро би си назначавал бушончета като Филипов и сладкодумници като Стипич.
Но ще видим какво ще реши, защото без съмнение той основно ги решава нещата в това ръководство, иначе над него дали самия Папазки или някой друг взима някакви решения няма как да знаем.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
velez написа:Gotzev.88 написа:Стипич оставка няма да подава. Значи пак ще се плаща неустойка...
Да не е луд. Тея дето го доведоха и казаха, че от 7-те треньора дето избирали той бил най добрия да си носят отговорността и да му плащат от джоба си.
Ще си измият некадърността с него ( не, че и Стипич не е некадърен ) и ще продължат да се учат на гърба на ЦСКА .
За мен отбор като ЦСКА не може да бъде училище за ръководители и треньори. Тука научени трябва да идват.
Ле-ле, ако тоя е бил най-добрия се чудя какво ли щеше да е ако бяха взели най-лошия :lol: :lol: :lol:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Бой до смърт на Панчарево. Даже ще запаля колата и аз. Няма да пия
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Бой до смърт на Панчарево. Даже ще запаля колата и аз. Няма да пия
Успокой малко топката, има начини да се протестира ако утре или вдругиден няма кардинални промени в ЦСКА, но тази вечер да се правят панаири ще е в полза на други отбори, не на ЦСКА.Сега гледам Ахмедов какъв гол вкара на Ботев Пд и се чудя как такъв нападател е бил дълбока резерва в ЦСКА.ЦСКА няма читав дефанзивен халф, а Бауренски бе отпратен от Армията.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз видях гола на Ахмедов. Уау, няма такъв гол. Сашо Томаш пък прави чудеса със Спартак. Може да се превърне в Бг вариант на Леверкузен
Кой ви е казал, че Стипич е бил най-добрият избор от седемте кандидата? Когато е очевидно, че им е трудно да убедят играчи да дойдат в отбора, то съвсем логично е и поне 5 треньора от тия седем да са им отказали! И накрая да са взели този от двамата останали, който или се е навил на по-малко пари или само той е бил съгласен на договор само за една година.
Gotzev.88 написа:Кой ви е казал, че Стипич е бил най-добрият избор от седемте кандидата? Когато е очевидно, че им е трудно да убедят играчи да дойдат в отбора, то съвсем логично е и поне 5 треньора от тия седем да са им отказали! И накрая да са взели този от двамата останали, който или се е навил на по-малко пари или само той е бил съгласен на договор само за една година.
Как кой ? Орманджиев:
https://dsport.bg/ormandziev-stipich-be ... 73602.html
- MASTER_COOL
- Контакти:
ЦСКА започва преговори посред нощите за новия треньор след поредния резил - загубата с 1:2 от Арда. БЛИЦ разбра, че "червените" ще се свържат с Александър Томаш и колегите си от Спартак (Варна), след като раздялата с Томислав Стипич е неизбежна и е въпрос на часове.
"Армейците" са склонни да платят на варненци неустойката на бившия си защитник, за да го върнат в клуба. Както информирахме преди дни, Томаш може да си тръгне от Спартак срещу сумата от 250 000 лева.
Ако обаче ЦСКА удари на камък с него, ще бъде поканен Стойчо Младенов за треньор, а Методи Томанов за спортен директор.
До 23:30 часа тази вечер обаче никой от "червения" клуб не е влязал в контакт с Екзекутора на Ливърпул.
Ако Томаш стане треньор на "армейците", не е изключено Младенов да бъде спортен директор и двамата да работят в тандем.
"Армейците" са склонни да платят на варненци неустойката на бившия си защитник, за да го върнат в клуба. Както информирахме преди дни, Томаш може да си тръгне от Спартак срещу сумата от 250 000 лева.
Ако обаче ЦСКА удари на камък с него, ще бъде поканен Стойчо Младенов за треньор, а Методи Томанов за спортен директор.
До 23:30 часа тази вечер обаче никой от "червения" клуб не е влязал в контакт с Екзекутора на Ливърпул.
Ако Томаш стане треньор на "армейците", не е изключено Младенов да бъде спортен директор и двамата да работят в тандем.