mistreated написа:И не разбрах за какво точно се плюе по Хайнц и Линдсет, като първия даде на втория перфектен пас за дузпата, а Линдсет си я спечели. Ок, изпусна дузпа Хайнц, пропусна и още едно добро положение. Това не означава, че е играл слабо. Пак повтарям - цяло първо полувреме четиримата отпред съсипаха от преса играчите на Лудогорец. Ако някой си мисли, че това е много лесно на 35 градуса жега, явно не е много в час!
Ти видя ли как игра Хайнц след пропуснатата дузпа?
Когато купим крила, ако купим въобще, Хайнц най-вероятно ще седне на пейката. За него могат да се вземат пари, аз смятам, че той ще е един от изходящите ни трансфери, не защото е толкова слаб, а просто защото няма да може да му се намери място в отбора.
Учудва ме състоянието на Фаетон. Аз очаквах той да е презареден, мотивиран да се докаже през новия сезон след миналия слаб, а то..... Може и той да се запъти към терминала, пари и за него могат да бъдат взети.
И друго се чудя. Стипич даде лентата на Линдсет. Ок, така е преценил. Но се питам дали ако тя беше на ръката на Християн нямаше да се стигне до този нелеп автогол.... и като цяло разколебаната му игра след това.