Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2024 10:11

mistreated написа:И не разбрах за какво точно се плюе по Хайнц и Линдсет, като първия даде на втория перфектен пас за дузпата, а Линдсет си я спечели. Ок, изпусна дузпа Хайнц, пропусна и още едно добро положение. Това не означава, че е играл слабо. Пак повтарям - цяло първо полувреме четиримата отпред съсипаха от преса играчите на Лудогорец. Ако някой си мисли, че това е много лесно на 35 градуса жега, явно не е много в час!

Ти видя ли как игра Хайнц след пропуснатата дузпа?
Когато купим крила, ако купим въобще, Хайнц най-вероятно ще седне на пейката. За него могат да се вземат пари, аз смятам, че той ще е един от изходящите ни трансфери, не защото е толкова слаб, а просто защото няма да може да му се намери място в отбора.

Учудва ме състоянието на Фаетон. Аз очаквах той да е презареден, мотивиран да се докаже през новия сезон след миналия слаб, а то..... Може и той да се запъти към терминала, пари и за него могат да бъдат взети.

И друго се чудя. Стипич даде лентата на Линдсет. Ок, така е преценил. Но се питам дали ако тя беше на ръката на Християн нямаше да се стигне до този нелеп автогол.... и като цяло разколебаната му игра след това.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 юли 2024 10:18

danko_sot написа:Време е ръководството да се размърда и да осигури нови адекватни попълнения на треньора, защото това да играем без централен нападател в Разград и без типични крила за мен е липса на амбиция, дори под някаква форма неуважение от страна на ръководството към треньора.
Пак казвам не е проблем да паднем или да не станем шампиони, проблемът е, когато дори не показваме амбиции да се борим за титлата.

Стига, човек. Минал е ЕДИН мач! Още сме средата на юли, трансферният прозорец затваря на 31.08! На всеки е ясно, че е много трудно да докараш силни футболисти, когато не играеш в Европа. Очевидно е и, че няма изобилие от финансови средства. Търсят се максимално добри варианти с наличните такива. Имайте търпение бе, хора. Разберете, без търпение никога, ама никога няма да се оправим.
Хайнц не си играе на позицията! Той не е крило, играе там по принуда. Хайнц трябва да играе зад нападателя с възможно най-голяма свобода. Фаетон е трагедия, факт.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 юли 2024 10:23

Не знаех че имало доста "седмаци" тук..
Голямо бързане, голямо чудо....
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2024 10:43

mistreated написа:
danko_sot написа:Време е ръководството да се размърда и да осигури нови адекватни попълнения на треньора, защото това да играем без централен нападател в Разград и без типични крила за мен е липса на амбиция, дори под някаква форма неуважение от страна на ръководството към треньора.
Пак казвам не е проблем да паднем или да не станем шампиони, проблемът е, когато дори не показваме амбиции да се борим за титлата.

Стига, човек. Минал е ЕДИН мач! Още сме средата на юли, трансферният прозорец затваря на 31.08! На всеки е ясно, че е много трудно да докараш силни футболисти, когато не играеш в Европа. Очевидно е и, че няма изобилие от финансови средства. Търсят се максимално добри варианти с наличните такива. Имайте търпение бе, хора. Разберете, без търпение никога, ама никога няма да се оправим.
Хайнц не си играе на позицията! Той не е крило, играе там по принуда. Хайнц трябва да играе зад нападателя с възможно най-голяма свобода. Фаетон е трагедия, факт.

Е да , Хайнц е десятка. Но нали там заигра Линдсет. Освен това и на Скаршем това му била любимата позиция. Значи старото ръководство е направило гениален вход като е взело три норвежки десетки.

На Фаетон му трябва психолог явно. Ако не, по-добре сега да го продадем, за да избием поне малко от парите за него.

Все още е голяма каша в отбора. Вчера играхме 4-1-4-1, но почти съм убеден, че това беше схемата само за този мач конкретно. Според схемата, която Стипич ще налага приоритетно и основно през сезона трябва да се вземат решенията за входящите и изходящите трансфери.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 юли 2024 10:52

danko_sot написа:
mistreated написа:

Е да , Хайнц е десятка. Но нали там заигра Линдсет. Освен това и на Скаршем това му била любимата позиция. Значи старото ръководство е направило гениален вход като е взело три норвежки десетки.

На Фаетон му трябва психолог явно. Ако не, по-добре сега да го продадем, за да избием поне малко от парите за него.

Все още е голяма каша в отбора. Вчера играхме 4-1-4-1, но почти съм убеден, че това беше схемата само за този мач конкретно. Според схемата, която Стипич ще налага приоритетно и основно през сезона трябва да се вземат решенията за входящите и изходящите трансфери.

Когато ги взеха Хайнц и Скаршем играехме без крила с ромб. Кой да го купи Фаетон, че да си избием някакви пари???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2024 11:09

И какво се оказва, че даже и най-класните ни играчи- норвежците- не можем да ги използваме пълноценно ли???

Все си мисля, че в схема 4-3-3, при която имаме утвърден дефанзивен халф и пред него двамата Скаршем и Линдсет, би трябвало да им е добре горе-долу. Тогава остава отворен на коя позиция ще играе Кареасо. А трябва и качествен дефанзивен халф.

То и за колумбиеца не е много ясно на коя позиция ще го ползваме. Така и не се сещат да го пробват като крило.

Пълна каша. Е бати състава. Тея старото ръководство бяха големи майстори в селекционния процес.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 юли 2024 11:54

Sens85 написа:Пичове никога не съм си позволявал да плюя ЦСКА-ри, но повечето коментари тук ме изкараха от кожата...
Абе влизаме в мача с отбор, който сега се учи на тотално нов стил, който няма нищо общо с този до сега, излизаме с 4 млади българи, срещу отбор с два официални мача, ТРИ пъти по-скъп от нашия, на неговия стадион, без подкрепата на феновете...
И ги навряхме на кучето в гъза цялото първо полувреме.
Сериозно ли не можете да схванете как става това?
Със зверско тичане и себераздаване.
И накрая яко хейт...
Всички дадоха каквото могат и се оказа, че не е малко. Да направиха се някои грешки, пропусна се дузпа, но какво наистина очаквахте, 11 робота на терена ли?
Санянг бил зле... Момчето игра супер срещу едно от най опасните крила в първенството и от километри се личи че позиционирането му е изискване на Стипич. Играем агресивно и това е нормално няма как винаги да си е покрил зоната.

+1
Има позитиви от мача. Сега е важна просто една победа в следващия, за да тръгне и самочувствие и да спадне психическото напрежение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 юли 2024 12:37

danko_sot написа:И какво се оказва, че даже и най-класните ни играчи- норвежците- не можем да ги използваме пълноценно ли???

Все си мисля, че в схема 4-3-3, при която имаме утвърден дефанзивен халф и пред него двамата Скаршем и Линдсет, би трябвало да им е добре горе-долу. Тогава остава отворен на коя позиция ще играе Кареасо. А трябва и качествен дефанзивен халф.

То и за колумбиеца не е много ясно на коя позиция ще го ползваме. Така и не се сещат да го пробват като крило.

Пълна каша. Е бати състава. Тея старото ръководство бяха големи майстори в селекционния процес.

Брат, имам чувството ,че имаш поне 10 тетрадки голям формат със схеми за игра :) :) :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 юли 2024 12:56

danko_sot, ако не слушал бутонките на Александров, направи го. Много е прав, че в момента сте малко в небрано лозе. Всички аплодирахте решението да се пуснат млади български момчета и те оправдаха доверието. Е като дойдат чужденци какво ще се случи с тези момчета? И обратно тези момчета ако вземе, че захапат постовете си сериозно, новопривлечените чужденци, които неминуемо ще са с високи заплати те ще искат ли да седят резерви или да ритат из Б група за здраве.
Та работата е малко ни в клин, ни в ръкав.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2024 13:02

gihuelo написа:
danko_sot написа:И какво се оказва, че даже и най-класните ни играчи- норвежците- не можем да ги използваме пълноценно ли???

Брат, имам чувството ,че имаш поне 10 тетрадки голям формат със схеми за игра :) :) :)

Не баш, ама са ми доста интересни тези тактически схеми. По-важно е с какви играчи разполагаш, но и тактическата постройка е много важна. При нас в последните години това винаги е било проблем. Сега в момента също, но за това е виновно старото ръководство. Наистина си трябва време, за да се вкара в ред състава. Но и новите можеше повече неща да са свършили до момента. ;)

Върни се в “ЦСКА”