tmanolov написа:sinqkrepost1914 написа:tmanolov написа:futbolqga написа:tmanolov написа:Баси, наистина ли има хора, които плащат за Диемите :) Има толкова линкове в нета, за да пълня гушата на Домуса - да бе, знам, уж нямал нищо вече на хартия. И не, не ми е до 10 лева или колкото е там абонамента - имам ХБО, Нетфликс, Макс спорт и всичко по план, не позлвма замунди и прочие простотии, но е въпрос на принципи да не им плащам на тези. Виж, ако Левски си предава сам мачовете (ех, мечти) - пръв ще се запиша. Днес от зор купих и семейна членска карта на децата -е, така, да си има, защото Левски е вечен!
Напълно подкрепям! Този заслужава само и единствено затвор. Аз плащам само за стрийминг услуги, които имат адекватни собственици и отношение към потребителите (освен Диема съм анатемосал и Нетфликс). Само че напоследък взеха да изчезват стриймовете на Диемите, или поне тези, които аз гледах. Ако има някой читав, ще се радвам да споделите (пък било то и на ЛС).
http://livetv.sx/bg/allupcomingsports/1/
Обикновено оттук си харесвам нещо - не е топ, но аз така или иначе, освен мачовете на Левски, другите ги гледам с половин око. Отделно предпочитам небългарски коментар - тези изроди от Диема са последното нещо, което ще слушам. Забива през 20 минути и трябва да рефрешнеш - не е топ, но за без пари, толкова. И, както казах, е въпрос на принципи, не ми е до 10-те лева или колкото са там. Мачовете на Левски (домакинските) обикновено ги гледам на живо, за другото съм или на кръчма, или пред компа. Всеки с предпочитанията си - та аз ментел смених с бибиком заради спонсорството на Литекс (гледаха ме като луди, като им казах причината :)), при положение че с ментел никога не съм имал проблем и са с топ обслужване, та затова ли няма да се навия - въпрос и на принципи, както вече подчертах. Лека от мен
И аз ги гледам бг мачовете тук, както каза трябва да се рефрешва през 20мин., ако гледаш aliez стрийм, но има и някви web, които не изключват през 20 мин. и можеш да си гледаш и цял мач, стига да не цъкаш по екрана :D Не е топ, ама дето викаш за без пари толкова. Иначе за топ първенствата има супер HD стрийминг сайт с картина и коментар на BT Sport, Sky и т.н. Мога да ти го пусна на лс, че тук ставаше дума за бг мачове и в частност за Левски.
Пускай, мерси предварително :)
Пробвал съм всичко от гореизброените стриймове, мъчих се и аз като грешен дявол, играх го бунтар на Гела (което си е адекватна позиция предвид всичко около него и движението на цените на каналите Му в последните години), но като теглих чертата и сравних мъката от безбройните линкове срещу удоволствието от това да гледам Левски без да мисля за качество на картина и звук просто за мен не си заслужава да си развалям кефа. Така и така чакам по няколко дни или седмица за 90 минути мач, предпочитам да го гледам човешката. Ако и да ми е криво за парите към Домуса