Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 21:47

Gotzev.88 написа:Да кажем, че сме по-добре от миналата година, но пак не сме по-добри от Лудогорец. Най-важното е, че този път поне имаме треньор, всмисъл че не е трио старец, аматьор и анализатор... Също- Тиаго след два сезона в кома след Корона паузата нещо взе, че пак се разигра и определено е много силен коз. Това е добре, защото Белтраме определено не е очакваният плеймейкър и лидер и се очертава като скъпа резерва :roll: Като цяло при Белчев това разиграване ненужно в защитата и с вратаря ни беше проблем преди, но сега поне новото момче Матей и Антов са стабилни... не е като преди с динамита Чорбаджийски. Бусато вече втора контрола той започва и усещам, че Евтимов го готвим за резерва, а Бусато за продан :|

ПС: Знаем защо точно Антов е капитан... но се притеснявам да не му натежи лентата и да не тръгне по пътя на Чорбаджийски :(

По нищо не личи този отбор да е по-добър от предишния. Това бе само една контрола, резултатът не е важен, проблемът е, че играта ни бе под всякаква критика.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 31 юли 2020 21:52

Mitata написа:Този стил, който Белчев се опитва да налага не носи достатъчно изненада за противника. Прекалено много подавания, голяма част от които в посока нашата врата. Отегчително. Новите са прекалено спокойни, бавни, не виждам живец в играта им.
Добре, че Антов развива головия си нюх.
Дано в шампионатните мачове и тези в Европа играем по-добре.

И при предишния му престой писах, че сме отегчителни. Това с многото пасове се прави от големи футболисти и с необходимата бързина - на мислене и на движение на играчите. Докато при Стамен си я цъкаха Бодуров, Малинов и Пинто, Чорбата само я риташе на боца и напред се разчиташе на Каранга и Десподов. Тогава Каранга изнесе сезона на гърба си - факт! Тук скоро беше качен мача срещу Пирин - помня го като един от най-слабите ни , чисто футболно имам предвид, мач, помня и като бихме Морето, с незаменимия поглед на Гонзо - бяха си късметлийски мачове, които взимахме с мускули, дух и късмет, но не и с игра. Надявах се нещо да се е променило, ама надали...Не съм оптимист, но това не ми пречи да се надявам да сме шампиони!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 22:00

Какви шампиони? С тази схема и с тази игра ще губим точки от тимове като Монтана. Жалко, още от сега можем да отбележим, че ни предстои поредната нулева година.
Ако искаме сериозна промяна ни трябва треньор като този на Монтана.
Дано поне се започне градежа на стадиона.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 22:09

Kiril2681 написа:
Mitata написа:Този стил, който Белчев се опитва да налага не носи достатъчно изненада за противника. Прекалено много подавания, голяма част от които в посока нашата врата. Отегчително. Новите са прекалено спокойни, бавни, не виждам живец в играта им.
Добре, че Антов развива головия си нюх.
Дано в шампионатните мачове и тези в Европа играем по-добре.

И при предишния му престой писах, че сме отегчителни. Това с многото пасове се прави от големи футболисти и с необходимата бързина - на мислене и на движение на играчите. Докато при Стамен си я цъкаха Бодуров, Малинов и Пинто, Чорбата само я риташе на боца и напред се разчиташе на Каранга и Десподов. Тогава Каранга изнесе сезона на гърба си - факт! Тук скоро беше качен мача срещу Пирин - помня го като един от най-слабите ни , чисто футболно имам предвид, мач, помня и като бихме Морето, с незаменимия поглед на Гонзо - бяха си късметлийски мачове, които взимахме с мускули, дух и късмет, но не и с игра. Надявах се нещо да се е променило, ама надали...Не съм оптимист, но това не ми пречи да се надявам да сме шампиони!

Отегчително е да се гледа как след 15-20 паса топката най-сетне е пред наказателното поле на противника, след което незнайно защо започват да я връщат назад, до нашето наказателно поле понякога с последен пас към Бусато. Безсмислено и отегчително.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 юли 2020 22:23

Чета и не вярвам на УШИТЕ си,Санкаре бил мързелив,другият нов халф бавен.През първото полувреме ЦСКА държеше инициативата и играеше много правилно,липсваше малко обиграност но това е нормално.Малко странен ход на Белчев да сложи Тонислав като крило,ясно е че Тонислав няма как да е титулярен ЦН на този етап,а седмица преди началото на шампионата трябва да се обиграва титулярния състав,Йорданов или го пускаш ЦН или го държиш резерва.Не знам какво очаквахте от новите халфове,в тази жега да бягат като маратонци,а се видя че монтанци още в началото почнаха с безмислено груба игра пред благосклонният поглед на главния съдия.Проблемът беше през второто полувреме когато Занев,Гълъбов и Малинов поеха нещата в свои ръце,а Белтраме нямаше правилно отиграване.След излизането на Турицов дясната ни зона беше разграден двор,колкото и да ви се вижда странно за мен най-адекватен от резервите беше Жеферсон,новото крило от Франция още се ориентирва в обстановката,бърз повратлив, но слаба физика и след като още като се появи му влязоха малко по-твърдо и избягваше единоборствата,Енрике е същия тип крило.Групата на ЦСКА в момента е прекалено голяма и това пречи на тренировъчния процес,отделно изнервя и футболистите дано мекият характер на Стамен Белчев не му изиграе лоша шега.ЦСКА има добри нови попълнения и отбор да се бори за челните места,всичко е в ръцете на Стамен Белчев.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 22:34

peliforewer написа:Чета и не вярвам на УШИТЕ си,Санкаре бил мързелив,другият нов халф бавен.През първото полувреме ЦСКА държеше инициативата и играеше много правилно,липсваше малко обиграност но това е нормално.Малко странен ход на Белчев да сложи Тонислав като крило,ясно е че Тонислав няма как да е титулярен ЦН на този етап,а седмица преди началото на шампионата трябва да се обиграва титулярния състав,Йорданов или го пускаш ЦН или го държиш резерва.Не знам какво очаквахте от новите халфове,в тази жега да бягат като маратонци,а се видя че монтанци още в началото почнаха с безмислено груба игра пред благосклонният поглед на главния съдия.Проблемът беше през второто полувреме когато Занев,Гълъбов и Малинов поеха нещата в свои ръце,а Белтраме нямаше правилно отиграване.След излизането на Турицов дясната ни зона беше разграден двор,колкото и да ви се вижда странно за мен най-адекватен от резервите беше Жеферсон,новото крило от Франция още се ориентирва в обстановката,бърз повратлив, но слаба физика и след като още като се появи му влязоха малко по-твърдо и избягваше единоборствата,Енрике е същия тип крило.Групата на ЦСКА в момента е прекалено голяма и това пречи на тренировъчния процес,отделно изнервя и футболистите дано мекият характер на Стамен Белчев не му изиграе лоша шега.ЦСКА има добри нови попълнения и отбор да се бори за челните места,всичко е в ръцете на Стамен Белчев.

Не си прочел правилно, Жеферсон е мързеливецът, непукистът. Такива футболисти на ЦСКА определено не са нужни. Да го дават без пари на първия, който го пожелае! Но и Санкаре не впечатли с абсолютно нищо - безсмислено разцъкване, грешни пасове, липса на идеи. В момента острота в атаката ни създават единствено Енрике, Алито и Тиаго, т.е. старите футболисти.
Кейта също не впечатли. Притежава дрибъл, но поне засега не е показал да има поглед върху играта, след неговите влизания по крилото не последва почти никаква заплаха за монтанци. Изглежда ми с по-слаба физика и от Енрике.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 31 юли 2020 22:41

peliforewer написа:Чета и не вярвам на УШИТЕ си,Санкаре бил мързелив,другият нов халф бавен.През първото полувреме ЦСКА държеше инициативата и играеше много правилно,липсваше малко обиграност но това е нормално.Малко странен ход на Белчев да сложи Тонислав като крило,ясно е че Тонислав няма как да е титулярен ЦН на този етап,а седмица преди началото на шампионата трябва да се обиграва титулярния състав,Йорданов или го пускаш ЦН или го държиш резерва.Не знам какво очаквахте от новите халфове,в тази жега да бягат като маратонци,а се видя че монтанци още в началото почнаха с безмислено груба игра пред благосклонният поглед на главния съдия.Проблемът беше през второто полувреме когато Занев,Гълъбов и Малинов поеха нещата в свои ръце,а Белтраме нямаше правилно отиграване.След излизането на Турицов дясната ни зона беше разграден двор,колкото и да ви се вижда странно за мен най-адекватен от резервите беше Жеферсон,новото крило от Франция още се ориентирва в обстановката,бърз повратлив, но слаба физика и след като още като се появи му влязоха малко по-твърдо и избягваше единоборствата,Енрике е същия тип крило.Групата на ЦСКА в момента е прекалено голяма и това пречи на тренировъчния процес,отделно изнервя и футболистите дано мекият характер на Стамен Белчев не му изиграе лоша шега.ЦСКА има добри нови попълнения и отбор да се бори за челните места,всичко е в ръцете на Стамен Белчев.

Абе това си е просто контролка - ясно е, че резултата няма значение, горещо беше, публика няма, Монтана играха грубо, съдията е под дъгата...всичко това е ясно, но аз пак питам - играта къде беше? Какво ново се видя в този мач? Нали контролите са точно за това - да се пробват нови неща, да се стиковат добрите стари такива, играчите да се опознаят, съжалявам, сигурно съм черноглед , но нищо такова не видях! Нищо подобно! Групата била голяма - не е вярно! На всеки пост трябва да има по 2 равностойни играчи, има 32 кръга, има няколко мача в ЕКТ, има и Купа, както и контузии, наказания, вируси, има и юноши, за които е хубаво да се търкат в мъжкия футбол. А най-трагично е последното ти изречение - аз НЕ искам ЦСКА да се "бори за челните места", ЦСКА се бори само за ЕДНО място - така е било винаги и така ТРЯБВА да бъде и сега! Инак си е просто " мижи да те лажем"! Аз лично не искам да мижа, а ти?
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 22:49

И при 2:1 за нас след първото полувреме написах, че не ми допада схемата и играта на отбора.
ЦСКА трябва да играе с повече движение, скорост, изобретателност, точност и острота в атака, нещо което днес изобщо не се видя. Бавно, мудно, безидейно, неточно, страхливо, на моменти безотговорно. Дано причината е била в горещото време. Но горещината пречеше и на монтанци.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 юли 2020 23:11

Kiril2681 написа:

Абе това си е просто контролка - ясно е, че резултата няма значение, горещо беше, публика няма, Монтана играха грубо, съдията е под дъгата...всичко това е ясно, но аз пак питам - играта къде беше? Какво ново се видя в този мач? Нали контролите са точно за това - да се пробват нови неща, да се стиковат добрите стари такива, играчите да се опознаят, съжалявам, сигурно съм черноглед , но нищо такова не видях! Нищо подобно! Групата била голяма - не е вярно! На всеки пост трябва да има по 2 равностойни играчи, има 32 кръга, има няколко мача в ЕКТ, има и Купа, както и контузии, наказания, вируси, има и юноши, за които е хубаво да се търкат в мъжкия футбол. А най-трагично е последното ти изречение - аз НЕ искам ЦСКА да се "бори за челните места", ЦСКА се бори само за ЕДНО място - така е било винаги и така ТРЯБВА да бъде и сега! Инак си е просто " мижи да те лажем"! Аз лично не искам да мижа, а ти?

Помни ми думата,започне ли шампионата тези двамата Санкаре и Юга ще затворят центъра,аз съм им гледал две полувремена и малко,но се вижда отвсякъде че са футболисти.Имат поглед върху играта,точни пасове на повече от 2м,няма ги рискованите шпагати на Малинов и Пинто които е чудо ако до 15 мин. не са с жълт картон.Групата е прекалено голяма 25-26 футболиста са,имаме четирима централни нападатели,но нямаме равностойна резерва на Турицов,крилата ни също са проблем,като знаем Енрике колко е чуплив,а Кери не е типично крило,новият все още е енигма,липсва ни и типичният плеймейкър,Тиаго и Белтраме засега не впечатляват .Реалната картина ще е ясна след седмица.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2020 23:20

peliforewer написа:
Kiril2681 написа:

Помни ми думата,започне ли шампионата тези двамата Санкаре и Юга ще затворят центъра,аз съм им гледал две полувремена и малко,но се вижда отвсякъде че са футболисти.Имат поглед върху играта,точни пасове на повече от 2м,няма ги рискованите шпагати на Малинов и Пинто които е чудо ако до 15 мин. не са с жълт картон.Групата е прекалено голяма 25-26 футболиста са,имаме четирима централни нападатели,но нямаме равностойна резерва на Турицов,крилата ни също са проблем,като знаем Енрике колко е чуплив,а Кери не е типично крило,новият все още е енигма,липсва ни и типичният плеймейкър,Тиаго и Белтраме засега не впечатляват .Реалната картина ще е ясна след седмица.

А аз видях, че двамата са статични и тромави, тежки, поне засега. Плюс че са леко закръглени.
Санкаре канарата даже падна след като футболист от Монтана го побутна. Гостите откраднаха топката и създадоха числено превъзходство в нашето наказателно, последва първия гол.
Дано им тръгне играта, но от видяното съм по-скоро песимист.

Върни се в “ЦСКА”