peliforewer написа:Чета и не вярвам на УШИТЕ си,Санкаре бил мързелив,другият нов халф бавен.През първото полувреме ЦСКА държеше инициативата и играеше много правилно,липсваше малко обиграност но това е нормално.Малко странен ход на Белчев да сложи Тонислав като крило,ясно е че Тонислав няма как да е титулярен ЦН на този етап,а седмица преди началото на шампионата трябва да се обиграва титулярния състав,Йорданов или го пускаш ЦН или го държиш резерва.Не знам какво очаквахте от новите халфове,в тази жега да бягат като маратонци,а се видя че монтанци още в началото почнаха с безмислено груба игра пред благосклонният поглед на главния съдия.Проблемът беше през второто полувреме когато Занев,Гълъбов и Малинов поеха нещата в свои ръце,а Белтраме нямаше правилно отиграване.След излизането на Турицов дясната ни зона беше разграден двор,колкото и да ви се вижда странно за мен най-адекватен от резервите беше Жеферсон,новото крило от Франция още се ориентирва в обстановката,бърз повратлив, но слаба физика и след като още като се появи му влязоха малко по-твърдо и избягваше единоборствата,Енрике е същия тип крило.Групата на ЦСКА в момента е прекалено голяма и това пречи на тренировъчния процес,отделно изнервя и футболистите дано мекият характер на Стамен Белчев не му изиграе лоша шега.ЦСКА има добри нови попълнения и отбор да се бори за челните места,всичко е в ръцете на Стамен Белчев.
Абе това си е просто контролка - ясно е, че резултата няма значение, горещо беше, публика няма, Монтана играха грубо, съдията е под дъгата...всичко това е ясно, но аз пак питам - играта къде беше? Какво ново се видя в този мач? Нали контролите са точно за това - да се пробват нови неща, да се стиковат добрите стари такива, играчите да се опознаят, съжалявам, сигурно съм черноглед , но нищо такова не видях! Нищо подобно! Групата била голяма - не е вярно! На всеки пост трябва да има по 2 равностойни играчи, има 32 кръга, има няколко мача в ЕКТ, има и Купа, както и контузии, наказания, вируси, има и юноши, за които е хубаво да се търкат в мъжкия футбол. А най-трагично е последното ти изречение - аз НЕ искам ЦСКА да се "бори за челните места", ЦСКА се бори само за ЕДНО място - така е било винаги и така ТРЯБВА да бъде и сега! Инак си е просто " мижи да те лажем"! Аз лично не искам да мижа, а ти?