vvessel написа:bilyaletdinov написа:vvessel написа:6 поредни мача без победа. Броя и този с Лц за купата, защото тогава свършихме 0:0. Ако броя и следващия ще станат 7. Силна серия за Хубчев, който до сега има 1 победа извън София и то в началото, когато още не беше успял да увреди футболистите. А загубите на Герена са 2 с тенденция към трета. Ако има статистици тук да издирят има ли треньор, който има по- лоша серия от Киселия.
Делио Роси нареди 6 поредни мача без победа, като загубихме 3 или 4 от тях поредни.
Ама нали не беше Кисел, беше си топ и си беше готино да играйкаме контроли...
Няма такова нещо. Сега му видях статистиката. Има 3 загуби и едно равенство.
Не знам какво си гледал. Аз помня много ясно равния с Етър, загубата от Микре в дъжда, загубата от Берое на Герена, загубата в Пловдив, загубата от Разград и равния с Микре от 2-0...
Тогава не съм пестил критики за безобразната игра. Няма и да го правя сега. Играта на отбора няма нищо общо с тази от есента. Слаби сме особено във фаза атака, където сме вкарали само 3 гола в 6 мача.
Ако разчитат на Купата най-вероятно ще се на бараж, ако се доредят до него. Тия срамни "контролки" да не ги цъкат на Герена!!!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!