Mай тези 32 поредни мача в ЕПЛ без загуба доста са ни поразглезили

Момци, наслаждавайте се на отбора и изключително стойностния футбол, който показват момчетата ....
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gogovcite написа:Liverpool forever_95 написа:Ебахти карабатаците дето има тук. Това че съм фен на Ливърпул не означава, че трябва да харесвам всеки играч и да се придържам към всеобщото мнение. Това че е в топ 30 на златната топка е защото Ливърпул стана шампион на Европа, а не защото притежава някакви изумителни качества. Щом ви харесва начина, по който играе и го боготворите, виждам колко разбирате от футбол. Играчи като Шаби Алонсо и Масчерано бледнеят пред Вайналдума за вас, а ония колко технични и разчупени бяха.
Всъщност имаме играчи които умеят да гърдират топката и да я пазят - Фабиньо, Милнър, Хендерсън. А кой ще организира атаките? Колко пъти Вайналдум е тръгнал на дрибъл и е преминал един или повече съперници? Колко пъти е дал ключов пас за момчетата отпред? А от колко време е в Ливърпул?![]()
![]()
На всички ни е ясно, че не харесваш Вайналдум. Няма проблем с това. Проблемът е, че го повтаряш всеки мач без оглед на играта на Вайналдум. Аз също съм се изказвал доста негативно за него, особено в гостуванията на отбора, но в момента е в много добра форма. По-скоро при теб стои въпроса за очакванията, които имаш към него. Той никога няма да е като Алонсо, но и никой не очаква това от него. Днес отборът играе в друга схема с много интензитет по крилата и той отлично пасва в нея. Затова и не се усеща липса на креативност в центъра (в повечето мачове) - на нас просто не ни трябват подобен тип халфове.
Наслаждавай се на победите на отбора и не се ядосвай за глупости
cskarcheto92 написа:Хубаво е, че такива капацитети не са близко до отбора. Скоро и сухите мрежи ще дойдат и тогава ще се плюе по неправилно хвърлен тъч в 31 мин. и грешен пас на играч в 77 мин. Само тука се правят сравнения между Вайналдум/Алонсо и Хендерсън/Джерард. С недоразумения като Акуилана и Поулсен си беше по-добре, а нападението убийствено с Воронин и Милан Йованович.
Liverpool forever_95 написа:gogovcite написа:Liverpool forever_95 написа:Ебахти карабатаците дето има тук. Това че съм фен на Ливърпул не означава, че трябва да харесвам всеки играч и да се придържам към всеобщото мнение. Това че е в топ 30 на златната топка е защото Ливърпул стана шампион на Европа, а не защото притежава някакви изумителни качества. Щом ви харесва начина, по който играе и го боготворите, виждам колко разбирате от футбол. Играчи като Шаби Алонсо и Масчерано бледнеят пред Вайналдума за вас, а ония колко технични и разчупени бяха.
Всъщност имаме играчи които умеят да гърдират топката и да я пазят - Фабиньо, Милнър, Хендерсън. А кой ще организира атаките? Колко пъти Вайналдум е тръгнал на дрибъл и е преминал един или повече съперници? Колко пъти е дал ключов пас за момчетата отпред? А от колко време е в Ливърпул?![]()
![]()
На всички ни е ясно, че не харесваш Вайналдум. Няма проблем с това. Проблемът е, че го повтаряш всеки мач без оглед на играта на Вайналдум. Аз също съм се изказвал доста негативно за него, особено в гостуванията на отбора, но в момента е в много добра форма. По-скоро при теб стои въпроса за очакванията, които имаш към него. Той никога няма да е като Алонсо, но и никой не очаква това от него. Днес отборът играе в друга схема с много интензитет по крилата и той отлично пасва в нея. Затова и не се усеща липса на креативност в центъра (в повечето мачове) - на нас просто не ни трябват подобен тип халфове.
Наслаждавай се на победите на отбора и не се ядосвай за глупости
Аз на победите се наслаждавам, но вчера в три ситуации можеше да изостри играта и дори да се получат голове, а той бездарника ги осра. Да не говорим при доброто си опазване на топката как 2 пъти я загуби в нашата половина и стана опасно. А Хендерсън, когото също не долюбвам, влезе и за 20 минути направи повече от късметлията Вайналдум. Това ме дразни, пречи на моменти на отбора в офанзивен план, а дефанзивни халфове имаме бол.
an4o_321 написа:Dani_Liverpool написа:Много хубав мач и красиви голове; истинско удоволствие бе да го гледам!
Наистина, какъв страхотен мач само!? А никой (освен Пламен) не можеше да предположи подобен развой, гледайки нестандартния състав. Липсата на Матип отзад се усеща, но когато имаш такъв Мане... няма никакво значение!Мането беше с 2 класи над обичайното си първокласно ниво. Просто феноменални асистенции направи и страхотен гол заби, но там заслугата е по равно, ако не и повече на Трент за хубавия пробив и пас. Впрочем ТАА е вече втори по асистенции в Лигата с шест, а преполовяването на сезона е далече. Шансовете да подобри рекорда от миналата година са много добри! Изобщо - чупят се рекорди всякакви и май единствения проблем е, че договора на Клопо е само за още 2.5 години...
ПП: Сега докато разглеждам разни статистики, видях че на втори, след Върдж по пасове е Caglar Söyüncü от Лестър. Би било добре ако някак си им го отмъкнем. Момчето прави страхотен сезон, млад е, и със сигурност е за предпочитане пред Ловрен.
Liverpool forever_95 написа:Ебахти карабатаците дето има тук. Това че съм фен на Ливърпул не означава, че трябва да харесвам всеки играч и да се придържам към всеобщото мнение. Това че е в топ 30 на златната топка е защото Ливърпул стана шампион на Европа, а не защото притежава някакви изумителни качества. Щом ви харесва начина, по който играе и го боготворите, виждам колко разбирате от футбол. Играчи като Шаби Алонсо и Масчерано бледнеят пред Вайналдума за вас, а ония колко технични и разчупени бяха.
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта