ВЛ: Ливърпул - Манчестър Сити 10.11.2019 |18:30| 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Сити 10.11.2019 |18:30| 3-1 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 12 ное 2019 03:07

Джо Гомез и Рахим Стърлинг са имали физическо спречкване днес на лагера на Англия и е трябвало да бъдат разтървани от съотборниците си. В резутат Г.Саутгейт е решил да извади Стърлинг от състава за гостуването на Черна Гора, като решението е взето след допитване до целия състав.

Междувремено извадиха правилото за игра с ръка и там пише: При Рикошети: Често е невъзможно играча да избегне контакт след рикоширала/отклонена топка от тялото на съперник, съотборник или част от собственото тяло. Т.е Дузпа няма да се отсъжда, ако топката е рикоширала директно от част от тялото на играча или друг играч стоящ на близо.
Сега разбира се ще има чужди фенчета, които вместо да прочетат 3 реда и да ги осмислят, ще им е много по-лесно да ревът за дузпата и след 2,3 години...както и Пеп Гуардиола естествено :lol: :lol: :lol:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 12 ное 2019 04:12

Това за Гомез и Стърлинг ми звучи като смешна партенка. Ще видим кой е в групата.
Колкото до правилото, което си извадил, то не обрисува добре ситуацията. Ако топката беше рикоширала в рамото или главата или някоя друга част от тялото на Бернардо Силва, дали нямаше да има дузпа??? Щеше разбира се! Обаче той отклони движението й с ръка :!: Просто е: не може да бъде отбелязан гол с ръка. Дори със задник може, но с ръка - не :!: Следователно как рикошет или подаване или каквото е там извършено от нападателя с ръка може да доведе до дузпа :?: Няма такъв филм.
И накрая, но може би на първо място по важност! Gil, аре другия път като ме банваш, да не ми триеш и коментарите, в който не обиждам никой, а

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 12 ное 2019 11:00

an4o_321 написа:Това за Гомез и Стърлинг ми звучи като смешна партенка. Ще видим кой е в групата.
Колкото до правилото, което си извадил, то не обрисува добре ситуацията. Ако топката беше рикоширала в рамото или главата или някоя друга част от тялото на Бернардо Силва, дали нямаше да има дузпа??? Щеше разбира се! Обаче той отклони движението й с ръка :!: Просто е: не може да бъде отбелязан гол с ръка. Дори със задник може, но с ръка - не :!: Следователно как рикошет или подаване или каквото е там извършено от нападателя с ръка може да доведе до дузпа :?: Няма такъв филм.
И накрая, но може би на първо място по важност! Gil, аре другия път като ме банваш, да не ми триеш и коментарите, в който не обиждам никой, а

Игра с ръка след рикошет от тялото (която и да е част) или тялото на съперник (която и да е част) не е дузпа. Това е в правилата на Висшата лига. А отделно това с ръката пък хептен го прави невъзможно да има дузпа.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 12 ное 2019 11:04

https://www.youtube.com/watch?v=HJ442aGZ9WU
Уникални са тия :) :) :) :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 12 ное 2019 18:32

JalkiSte написа:https://www.youtube.com/watch?v=HJ442aGZ9WU
Уникални са тия :) :) :) :)

Много радват :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 12 ное 2019 19:22

fkbl1 написа:
an4o_321 написа:Това за Гомез и Стърлинг ми звучи като смешна партенка. Ще видим кой е в групата.

Игра с ръка след рикошет от тялото (която и да е част) или тялото на съперник (която и да е част) не е дузпа. Това е в правилата на Висшата лига. А отделно това с ръката пък хептен го прави невъзможно да има дузпа.
Не съм съгласен! Как ще докажеш, че е рикошет, а не преднамерено подаване от страна на противника? Силва веднага би казал че целта му е била подаване към Агуеро. Това са субективни неща :!:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 12 ное 2019 23:54

Ти си нетърпим пич, честно! Направо така ме "гръмна", че ми е трудно да напиша нещо... Да съм казал, че е дузпа, за да ме сравняваш с чуждите фенове :?: :roll: И да обрисувах го по-добре, буквално с 3 думи! Не може да има гол с ръка А Сити щяха да получат дузпа, респективно гол, след игра с ръка в нападение. Това е. End of story :!: Ама ти явно трудно възприемаш и трябва да повтарям. Как ще докажеш, че е рикошет, а не подаване също не ми стана ясно, ама нищо... Продължавай с laughing емотиконите, вместо реални аргументи и се надявай, че на някой му е смешно! Търсиш под вола теле, само и само да се заядеш с някой за нещо, ама знаеш ли - под вола няма теле, има *** и той е за теб!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 ное 2019 01:11

an4o_321 написа:Ти си нетърпим пич, честно! Направо така ме "гръмна", че ми е трудно да напиша нещо... Да съм казал, че е дузпа, за да ме сравняваш с чуждите фенове :?: :roll: И да обрисувах го по-добре, буквално с 3 думи! Не може да има гол с ръка А Сити щяха да получат дузпа, респективно гол, след игра с ръка в нападение. Това е. End of story :!: Ама ти явно трудно възприемаш и трябва да повтарям. Как ще докажеш, че е рикошет, а не подаване също не ми стана ясно, ама нищо... Продължавай с laughing емотиконите, вместо реални аргументи и се надявай, че на някой му е смешно! Търсиш под вола теле, само и само да се заядеш с някой за нещо, ама знаеш ли - под вола няма теле, има *** и той е за теб!

Ами то беше ясно, че на някои хора ще им дойде нанагорно да го разберат, аз заложих на чуждите фенове. Оказа се, че си ти. Колегата си направи труда да ти го разшифрова. Ти пак не разбра и не си съгласен. Да де, ама в един момент не може всички в класа да стоят и да чакат някой си да разбере. Просто той остава на поправителен :lol: А настояването ти за ДОКАЗВАНЕ на рикошет ме навежда на мисълта, че любимите ти 5 години са били в трети клас :!: Продължавай да не си съгласен-не ми пречиш :lol: :lol: :lol:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 13 ное 2019 01:19

Liverpool_EC написа:
an4o_321 написа:Ти си нетърпим пич, честно! Направо така ме "гръмна", че ми е трудно да напиша нещо... Да съм казал, че е дузпа, за да ме сравняваш с чуждите фенове :?: :roll: И да обрисувах го по-добре, буквално с 3 думи! Не може да има гол с ръка А Сити щяха да получат дузпа, респективно гол, след игра с ръка в нападение. Това е. End of story :!: Ама ти явно трудно възприемаш и трябва да повтарям. Как ще докажеш, че е рикошет, а не подаване също не ми стана ясно, ама нищо... Продължавай с laughing емотиконите, вместо реални аргументи и се надявай, че на някой му е смешно! Търсиш под вола теле, само и само да се заядеш с някой за нещо, ама знаеш ли - под вола няма теле, има *** и той е за теб!

Ами то беше ясно, че на някои хора ще им дойде нанагорно да го разберат, аз заложих на чуждите фенове. Оказа се, че си ти. Колегата си направи труда да ти го разшифрова. Ти пак не разбра и не си съгласен. Да де, ама в един момент не може всички в класа да стоят и да чакат някой си да разбере. Просто той остава на поправителен :lol: А настояването ти за ДОКАЗВАНЕ на рикошет ме навежда на мисълта, че любимите ти 5 години са били в трети клас :!: Продължавай да не си съгласен-не ми пречиш :lol: :lol: :lol:

Бла-бла-бла.... Явно, това което си намерил отдолу ти харесва и сега ти е малко трудно пишеш смислени неща

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 ное 2019 01:29

an4o_321 написа:
Liverpool_EC написа:

Ами то беше ясно, че на някои хора ще им дойде нанагорно да го разберат, аз заложих на чуждите фенове. Оказа се, че си ти. Колегата си направи труда да ти го разшифрова. Ти пак не разбра и не си съгласен. Да де, ама в един момент не може всички в класа да стоят и да чакат някой си да разбере. Просто той остава на поправителен :lol: А настояването ти за ДОКАЗВАНЕ на рикошет ме навежда на мисълта, че любимите ти 5 години са били в трети клас :!: Продължавай да не си съгласен-не ми пречиш

Бла-бла-бла.... Явно, това което си намерил отдолу ти харесва и сега ти е малко трудно пишеш смислени неща

ЛЕГЕНДАРНО :!:
:lol: :lol: :lol:
Жив и здрав да си, че се върна 8-)

Върни се в “Ливърпул”