ППЛ: Левски - Черно море /5:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ППЛ: Левски - Черно море /5:1 FT

Мнениеот koisa » 13 май 2019 10:13

Цецо Чука написа:"Странния случай със Станислав Костов" продължава... :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм направо шокиран от тва какъв сезон прави тоя пич, начи имайте предвид че при нас не можеше да вкара в 9 от 10 чисти положения, даже от тва да му зависеше живота.
Ако някой ми беше казал че ше отиде в Левски и ше вкара 23-4 гола или колкото там има вече, щях истерично да се смея.

Виж кво нещо е живота...

Също както някои играчи излезли от нашата школа се представят добре при вас, а при нас ги няма никакви... Всеки си пасва на определено място!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 май 2019 11:48

koisa написа:Също както някои играчи излезли от нашата школа се представят добре при вас, а при нас ги няма никакви... Всеки си пасва на определено място!

Не е точно същото, човек.
И Тони Ви и Балтаната при вас се представяха много прилично, разбирам че са били далеч от галактическите ви очаквания, но за мен бяха много добри играчи оше преди да дойдат при нас, докато Стенли беше абсолютна, ТОТАЛНА дупка, разбираш ли, не е имало нападател при нас, който ЧАК ТОЛКОВА да ми къса нервите с глупостите си, а гледам футбол от бая отдавна.
Тотално го бяхме отписали...и изведнъж,е така от нищото.....БАУ!!

И да речеш че ние сме виновни-не, за ЦСКА 26 мача-2 гола, за нас 35 мача-ТРИ гола, за Берое-42 мача- 4 гола....нападател ми бил....и после му станА нещо на тва момче.. :mrgreen: :mrgreen:

Много ме радват такива преоткривания, да е жив и здрав и да ви радва дълго още, не е чак толкова възрастен, има още 5-6 години силен футбол пред себе си.
Последна промяна от Цецо Чука на 13 май 2019 11:57, променено общо 1 път.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 май 2019 11:52

Страхотен мач за целия отбор, браво! Като изключим първите 5-10 минути, които малко ги проспаха, след това беше удоволствие да се наблюдава мача. Радвам се, че в последния момент взех решение да отида. :mrgreen: Дотук добре, следващите 2 мача ще видим реално как стоят нещата с този титулярен състав. Едно нещо не ми стана ясно само - на стадиона не го видях, ама на репортажа ми направи впечатление - Мариани нещо сърдит ли го играе, какво? Каква беше тая малоумна реакция след като вкара гола да гледа тъпо и да изрита топката нанякъде... :?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2019 12:21

HardWork написа:
mikata написа:
HardWork написа:
bilyaletdinov написа:
HardWork написа:Титлата е Ваша! С тази игра и този треньор ще ни отсрамвате в Европа! Жалко, че чак сега започнахте да мачкате, можеше да сте първи с разлика!

Никой при нас не говори за титли и купи. Вие ловешките грандомани обирате калъфки наред, "борите" се за шампионска титла, а накрая не може да вкарате гол на тоя отбор.

Това с боренето е прах в очите на лумпенизираните фенчета! Нашето ръководство прави всичко възможно да не вземем титлата. Ако за момент се абстрахираш от приказките и се вгледаш детайлно в действията на ръководствата на ЦСКА и Лудогорец, доста неща ще ти се изяснят.

Дали ако г-н Божков искаше да е шампион щеше да чака последните 3-4 мача :roll:

Защо не? Двама се карат, третия печели! Аз не разбирам от коефициенти и пр., но не виждам проблем на финалната права да изпреварите всички. То е все едно какво мислим така или иначе, защото ние сме само зрители. Каквото е решено да става ще става.

Директивата III :idea: Треперете :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 13 май 2019 12:29

Elliah написа:
Цецо Чука написа:"Странния случай със Станислав Костов" продължава... :mrgreen: :mrgreen:

Аз съм направо шокиран от тва какъв сезон прави тоя пич, начи имайте предвид че при нас не можеше да вкара в 9 от 10 чисти положения, даже от тва да му зависеше живота.
Ако някой ми беше казал че ше отиде в Левски и ше вкара 23-4 гола или колкото там има вече, щях истерично да се смея.

Виж кво нещо е живота...

Костов имаше много сериозни позиционни проблеми, когато дойде. Може би 80% от атаките ни бяха спирани от негово лошо позициониране и най-вече засади. Роси за 6 месеца го научи как да се позиционира и кой от защитниците да гледа и... това е днешния Костов. Сега прави по 1-2 засади на мач и всяка топка към него е потенциална голова опасност. Заслугата за това израстване си е лично негова. Огромно желание да се докаже, да вкарва и да остави следа в отбора. Само Дембеле е вкарвал повече голове за един сезон в тоя век за Левски и то с отбор, който(смея да твърдя) беше по-класен от този, който имаме в момента.
Много се надявам да не го продадем. Стар е за да му вземем сериозни пари, а има шанс да стане легенда на Левски ако остане. Гледам, че и той е здраво стъпил на земята и не държи да го трансферират. Ще видим лятото...
Не си само ти, който би твърдял, че онзи отбор беше по-класен. Повечето от онези играчи бяха по-класни или равни по класа на сегашните!
Аз лично стискам палци на Костов да надмине головете на Дембеле. Той завърши с 26, ако не бъркам. Съвсем реално си е Костов да бодне 4 или повече в оставащите 3 мача. Разбира се, ако съдийте позволят на Левски да играе срещу турците и тирето.

пп: Съгласен съм и с твърдението за Роси. Той много играчи от този отбор ги научи на А-то и Б-то във футбола.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 май 2019 15:26

specter написа:Страхотен мач за целия отбор, браво! Като изключим първите 5-10 минути, които малко ги проспаха, след това беше удоволствие да се наблюдава мача. Радвам се, че в последния момент взех решение да отида. :mrgreen: Дотук добре, следващите 2 мача ще видим реално как стоят нещата с този титулярен състав. Едно нещо не ми стана ясно само - на стадиона не го видях, ама на репортажа ми направи впечатление - Мариани нещо сърдит ли го играе, какво? Каква беше тая малоумна реакция след като вкара гола да гледа тъпо и да изрита топката нанякъде... :?

Мариани може да е готин като човек, но нивото му е ниско за Левски. Особено дразни с играта си в напечените мачове - крие се като мишка, а играта му в защита е трагична.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 май 2019 18:59

noo написа:
specter написа:Страхотен мач за целия отбор, браво! Като изключим първите 5-10 минути, които малко ги проспаха, след това беше удоволствие да се наблюдава мача. Радвам се, че в последния момент взех решение да отида. :mrgreen: Дотук добре, следващите 2 мача ще видим реално как стоят нещата с този титулярен състав. Едно нещо не ми стана ясно само - на стадиона не го видях, ама на репортажа ми направи впечатление - Мариани нещо сърдит ли го играе, какво? Каква беше тая малоумна реакция след като вкара гола да гледа тъпо и да изрита топката нанякъде... :?

Мариани може да е готин като човек, но нивото му е ниско за Левски. Особено дразни с играта си в напечените мачове - крие се като мишка, а играта му в защита е трагична.

Интересно. Аз го възприех като жест към старшията понеже го извади от състава миналия мач. Преди това беше отнесъл критики за слабата си форма. Тъпо парче. Само си подритва трудовата книжка. Този Георги не е онзи Георги.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2019 20:48

Няма да бързам с хвалебствията за треньор и отбор.
Според мен двата позитивни резултата в последните 2 мача са поради ефекта "нов треньор".
Както разбира се и това, че съперниците играха ганкиното, тоест - за нищо.
В следващите два двубоя ще се види моментното ниво на играчите и треньора.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 май 2019 22:59

THE G.A.M.E написа:Няма да бързам с хвалебствията за треньор и отбор.
Според мен двата позитивни резултата в последните 2 мача са поради ефекта "нов треньор".
Както разбира се и това, че съперниците играха ганкиното, тоест - за нищо.
В следващите два двубоя ще се види моментното ниво на играчите и треньора.

Прав си, че последните два отбора играха ганкиното с/у нас, но е истина, че и наще досега играеха същото, а в последните два мача го смениха с футбол.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 май 2019 23:59

Player написа:Какво става с отбова след като смени треньора?!? Не мога да позная отбора си. Ако играха мъничко от това, което правят при Тодоров, вече титлата с две ръца да я държахме. Толкова пропилени точки на Герена през 2019г... Пък и онези две пропилени точки срещу Септември накрая... Загуба от Враца тук... Мисля, че ако се провали слеващия треньор, който и да е - да назначат Тодоров ! Играем много добре. Да Черно море са може би във ваканция, но и срещу други отбори без хъс сме се мъчили и е липсвала красива игра и много положения. Важното е, че бившия вратар на чорбата, извади пет пъти топката от вратата :)

Ми.. ако причината е в Тодоров що ни е нов треньор? Така и така знае всичко за отбора, да казва кого да гонят и какви играчи да му докарат да огледа и хареса и айде.

Все пак да не бързаме, рано е за фанфари. Но това да му се даде шанс го мисля сериозно, каквото и да стане до края.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”