Станислав Костов - фен тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Станислав Костов - фен тема

Мнениеот NOMER14 » 23 сеп 2019 12:38

Не съм казал, че са синоними...
Форум, форум, но трябва да сме естети.
Най-големите отровители на Демокрацията бяха Петьо Блъсков с неговия 24 часа и Слави.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 23 сеп 2019 13:30

Оффф, за тях не ми споменавай - то не стига, че лятото си отиде, ами сега и те :) Милост!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 23 сеп 2019 13:32

А този Слави си е точно по мярка на онези, които го харесват. Фактът, че той бе несменяем, е ясен знак за това дали се е променила в годините властта ... И за това, за какво у нас е нужна свободата на словото - за да се словоблудства ...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 сеп 2019 11:44

Костов има нужда от подкрепа, а не от това - как можа, защо не беше, как стана и т. н. - думи, които у нас са често срещани поради факта, че ни е чужда човещината, топлата дума и подкрепата не са на такава почит като всезнайковщината и страстта да обвиняваш другите. Затова нека форумът да изкаже подкрепата си, вярата си, че Костов ще се върне на терена такъв, какъвто го обичаме. Предстоят му тежки битки - нека знае, че ние сме с него безрезервно и че го чакаме да вкара поредния си гол за Левски!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 сеп 2019 11:54

Ааааа без тия. Още един играч ли ще търпим цяла година да ми ходи по лекари. Вън веднага! Левски не е пансион! :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Тодор

Мнениеот Странджата » 25 сеп 2019 13:45

Може и да си прав - да е завъртял някаква далавера я с лекаря, я с ТЕЛК и по Кодекса , докато е болен, е с договор :)
П.С. Между другото - за обучението по български май се оказах прав - щом Паулиньо говори за спрежения - смятай как се учи чужд език комуникативно. Научил бил Подай топката, като че ли в игра може да се иска да се подаде нещо друго и не е е най-нормално да викнеш - подай или подай ми :) :) Ама като напредне с местоименията, може и да разбере разликата между подай топката и подай ми топката, въпреки че вторият израз не казва това ми какво местоимение е - притежателно или дателно (лично ) :). Но затова има и ниво напреднали - след три години :)
Vivat Academia, vivant professores! :)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 сеп 2019 13:59

Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Тодор

Мнениеот modor » 25 сеп 2019 14:14

Странджата написа:Между другото - за обучението по български май се оказах прав.

[offtopic]Опитах да пусна връзки, но нищо не стана. Вече бяха избрали хора за обучението.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 25 сеп 2019 15:36

Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?

Даже би било много добра инициатива!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2019 15:49

Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?

И колко фанелки с името на Костов има в магазина, според теб?

Върни се в “Левски”