Не съм казал, че са синоними...
Форум, форум, но трябва да сме естети.
Най-големите отровители на Демокрацията бяха Петьо Блъсков с неговия 24 часа и Слави.
Станислав Костов - фен тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Станислав Костов - фен тема
Оффф, за тях не ми споменавай - то не стига, че лятото си отиде, ами сега и те
Милост!

- Странджата
- Контакти:
А този Слави си е точно по мярка на онези, които го харесват. Фактът, че той бе несменяем, е ясен знак за това дали се е променила в годините властта ... И за това, за какво у нас е нужна свободата на словото - за да се словоблудства ...
- Странджата
- Контакти:
Костов има нужда от подкрепа, а не от това - как можа, защо не беше, как стана и т. н. - думи, които у нас са често срещани поради факта, че ни е чужда човещината, топлата дума и подкрепата не са на такава почит като всезнайковщината и страстта да обвиняваш другите. Затова нека форумът да изкаже подкрепата си, вярата си, че Костов ще се върне на терена такъв, какъвто го обичаме. Предстоят му тежки битки - нека знае, че ние сме с него безрезервно и че го чакаме да вкара поредния си гол за Левски!
- modor
- Контакти:
Ааааа без тия. Още един играч ли ще търпим цяла година да ми ходи по лекари. Вън веднага! Левски не е пансион! 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Странджата
- Контакти:
Re: Тодор
Може и да си прав - да е завъртял някаква далавера я с лекаря, я с ТЕЛК и по Кодекса , докато е болен, е с договор 
П.С. Между другото - за обучението по български май се оказах прав - щом Паулиньо говори за спрежения - смятай как се учи чужд език комуникативно. Научил бил Подай топката, като че ли в игра може да се иска да се подаде нещо друго и не е е най-нормално да викнеш - подай или подай ми
Ама като напредне с местоименията, може и да разбере разликата между подай топката и подай ми топката, въпреки че вторият израз не казва това ми какво местоимение е - притежателно или дателно (лично )
. Но затова има и ниво напреднали - след три години 
Vivat Academia, vivant professores!

П.С. Между другото - за обучението по български май се оказах прав - щом Паулиньо говори за спрежения - смятай как се учи чужд език комуникативно. Научил бил Подай топката, като че ли в игра може да се иска да се подаде нещо друго и не е е най-нормално да викнеш - подай или подай ми

Vivat Academia, vivant professores!

Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?
- modor
- Контакти:
Re: Тодор
Странджата написа:Между другото - за обучението по български май се оказах прав.
[offtopic]Опитах да пусна връзки, но нищо не стана. Вече бяха избрали хора за обучението.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?
Даже би било много добра инициатива!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?
И колко фанелки с името на Костов има в магазина, според теб?