ВЛ: Ливърпул - Челси 14.04.2019 |18:30| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PlamenZ
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Челси 14.04.2019 |18:30| 2-0 FT

Мнениеот PlamenZ » 16 апр 2019 11:18

Поразгледах представянето ни във всички турнири от началото на шампионата, като търсех колко е най-дългата ни серия от мачове без загуба. Излиза, че с победата над Челси сме в серия от 16 мача без загуба във всички турнири (последно губим от Уулвс за някоя от купите). Миналата есен имаме серии по 6-7-8 мача без загуба, но са прекъсвани от загуби в групата за ШЛ и някои купи в Англия. Т.е., без да броя точките, в момента сме с най-добро представяне от целия сезон! Есента имахме шанса да сме отличници в шампионата, но падахме тук-там.
Струва ми се, че в последните 2-3 мача показваме възходяща форма (дано януарската ни "криза" да е заради подготовка, насочена към топформа за финала за сезона). Освен това, виждам само "плюсове" - Кейта показва форма и е титуляр вече, Хендо направо надскача себе си, Джо Гомес е възстановен, Салах започна да се завръща...
Излиза, че е много трудно някой да ни победи, което ме прави оптимист и за шампионата и за ШЛ. Да, за титлата в Англия трябва да сме 100%-ви и да се надяваме Сити да се подхлъзне, но в ШЛ ми е мъка за всеки, който ни се падне.. :)
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 16 апр 2019 12:34

PlamenZ написа:Поразгледах представянето ни във всички турнири от началото на шампионата, като търсех колко е най-дългата ни серия от мачове без загуба. Излиза, че с победата над Челси сме в серия от 16 мача без загуба във всички турнири (последно губим от Уулвс за някоя от купите). Миналата есен имаме серии по 6-7-8 мача без загуба, но са прекъсвани от загуби в групата за ШЛ и някои купи в Англия. Т.е., без да броя точките, в момента сме с най-добро представяне от целия сезон! Есента имахме шанса да сме отличници в шампионата, но падахме тук-там.
Струва ми се, че в последните 2-3 мача показваме възходяща форма (дано януарската ни "криза" да е заради подготовка, насочена към топформа за финала за сезона). Освен това, виждам само "плюсове" - Кейта показва форма и е титуляр вече, Хендо направо надскача себе си, Джо Гомес е възстановен, Салах започна да се завръща...
Излиза, че е много трудно някой да ни победи, което ме прави оптимист и за шампионата и за ШЛ. Да, за титлата в Англия трябва да сме 100%-ви и да се надяваме Сити да се подхлъзне, но в ШЛ ми е мъка за всеки, който ни се падне.. :)

Факт, в момента без да блестим много, много си взимаме своето и като превключим на по-високи обороти, никой не може да ни спре. Притеснителното за мен е, че изпуснахме огромен брой точки преднина и сега не държим съдбата в ръцете си. Ако Сити спечели оставащите си 5 мача докрая на сезона ще е завършил с 14 поредни победи, което е нищо пред 18-те, които направиха миналия сезон, но ми се струва от последните им няколко мача, че и те започват да издишат и многото мачове им идват в повече. Освен това изглеждат една малка идея по-слаби в сравнение с миналата година и това ме прави оптимист, че Юнайтед няма да загуби за втори пореден сезон от тях на Олд Трафорд. За Тотнъм и Лестър честно казано нямам почти никакви надежди. То ще е нещо нечувано да завършим сезона с 97 точки и да не станем шампиони. Ако това се случи, вече няма да има каквито и да било съмнения, че някой е прокълнал този отбор, подобно на проклятието на Бела Гутман. Просто ще е прекалено брутална и жестока подигравка на съдбата с нас, особено след онова, което ни взе през 2014-та и фиаското в Киев.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 16 апр 2019 14:10

KOPScousers написа:)

Факт, в момента без да блестим много, много си взимаме своето и като превключим на по-високи обороти, никой не може да ни спре. Притеснителното за мен е, че изпуснахме огромен брой точки преднина и сега не държим съдбата в ръцете си. Ако Сити спечели оставащите си 5 мача докрая на сезона ще е завършил с 14 поредни победи, което е нищо пред 18-те, които направиха миналия сезон, но ми се струва от последните им няколко мача, че и те започват да издишат и многото мачове им идват в повече. Освен това изглеждат една малка идея по-слаби в сравнение с миналата година и това ме прави оптимист, че Юнайтед няма да загуби за втори пореден сезон от тях на Олд Трафорд. За Тотнъм и Лестър честно казано нямам почти никакви надежди. То ще е нещо нечувано да завършим сезона с 97 точки и да не станем шампиони. Ако това се случи, вече няма да има каквито и да било съмнения, че някой е прокълнал този отбор, подобно на проклятието на Бела Гутман. Просто ще е прекалено брутална и жестока подигравка на съдбата с нас, особено след онова, което ни взе през 2014-та и фиаското в Киев.[/quote]

Съгласен съм с всичко. Надявам се мераците на Сити за 4 купи, да им стопи батериите, колкото и широк и качествен състав да имат. Има и много нерви в цялата игра - ако Тотнъм успеят да махнат Сити от ШЛ, няма да се разминат без криза и по другите фронтове. Гуардиола се цели отчаяно в ШЛ, която не можа да спечели с Байерн и до момента със Сити.
Иска ми се, както Салах връща формата, да направим не само победи, ами и сериозни резултати до края, та да наваксаме и головата разлика в шампионата. 8-)
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 16 апр 2019 15:01

Ако това се случи, вече няма да има каквито и да било съмнения, че някой е прокълнал този отбор, подобно на проклятието на Бела Гутман. Просто ще е прекалено брутална и жестока подигравка на съдбата с нас, особено след онова, което ни взе през 2014-та и фиаското в Киев.[/quote]

Фиаско в Киев на Кариус да, но на отбора-не, в никакъв случай! Какво ни взе точно съдбата през 2014г.? Нищо, взе ни го некадърен треньор, тръгнал да се надиграва, при положение че го устройва хикс! При Бела Гутман има конкретика- един човек кълне с ясна причина, не му дават едни пари, които той смята че заслужава! Ако ще търсим пръста на съдбата, айде да се сетим за Истанбул!
Изображение

Върни се в “Ливърпул”