KOPScousers написа:)
Факт, в момента без да блестим много, много си взимаме своето и като превключим на по-високи обороти, никой не може да ни спре. Притеснителното за мен е, че изпуснахме огромен брой точки преднина и сега не държим съдбата в ръцете си. Ако Сити спечели оставащите си 5 мача докрая на сезона ще е завършил с 14 поредни победи, което е нищо пред 18-те, които направиха миналия сезон, но ми се струва от последните им няколко мача, че и те започват да издишат и многото мачове им идват в повече. Освен това изглеждат една малка идея по-слаби в сравнение с миналата година и това ме прави оптимист, че Юнайтед няма да загуби за втори пореден сезон от тях на Олд Трафорд. За Тотнъм и Лестър честно казано нямам почти никакви надежди. То ще е нещо нечувано да завършим сезона с 97 точки и да не станем шампиони. Ако това се случи, вече няма да има каквито и да било съмнения, че някой е прокълнал този отбор, подобно на проклятието на Бела Гутман. Просто ще е прекалено брутална и жестока подигравка на съдбата с нас, особено след онова, което ни взе през 2014-та и фиаското в Киев.[/quote]
Съгласен съм с всичко. Надявам се мераците на Сити за 4 купи, да им стопи батериите, колкото и широк и качествен състав да имат. Има и много нерви в цялата игра - ако Тотнъм успеят да махнат Сити от ШЛ, няма да се разминат без криза и по другите фронтове. Гуардиола се цели отчаяно в ШЛ, която не можа да спечели с Байерн и до момента със Сити.
Иска ми се, както Салах връща формата, да направим не само победи, ами и сериозни резултати до края, та да наваксаме и головата разлика в шампионата.

Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1