Имам предчуствие, че този път ще ги победим.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
DaNi_mLaDeNoV написа:tevez написа:Сигурен съм, че дори Сухия не познава толкова добре отбора си, отколкото Дерменджиев.
В това съм не само сигурен, а даже къщата мога да си сложа. Иначе за мача мисля 3-1 или 2-0 Шубата знае как.
miro_rz написа:DaNi_mLaDeNoV написа:tevez написа:Сигурен съм, че дори Сухия не познава толкова добре отбора си, отколкото Дерменджиев.
В това съм не само сигурен, а даже къщата мога да си сложа. Иначе за мача мисля 3-1 или 2-0 Шубата знае как.
Стойчо знае какво "Шубата" знае !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
trokadero_ написа:С назначаването на Стойчо умират всякакви надежди , че Лудогорец ще сдаде титлата на Левски....
modor написа:trokadero_ написа:С назначаването на Стойчо умират всякакви надежди , че Лудогорец ще сдаде титлата на Левски....
Нали имаше директива.....
modor написа:trokadero_ написа:С назначаването на Стойчо умират всякакви надежди , че Лудогорец ще сдаде титлата на Левски....
specter написа:modor написа:trokadero_ написа:С назначаването на Стойчо умират всякакви надежди , че Лудогорец ще сдаде титлата на Левски....
Чакай сега първо да изчистят нещата, много въпроси задаваш...Ще има директива, ако вземем че направим нещо, в другите случаи ще има просто "трендове" откъм съдийски отсъждания и тук-таме някоя бърза директивичка. Генералната директива не е ясна още.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 95 госта