Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
Каква умора, какви сиропи, каква настройка, к'ви пет лева !?! Нашия отбор в момента е много слаб. Нямаме лидер на терена, нямаме халфове, нямаме и дълга резервна скамейка. Можем да победим делиорманци само ако играем мръсно, както обичат да го правят много често едни други от покрайнините на София. Треньорите и играчите трябва по най-бързия начин да променят стила на игра на отбора, защото в момента играта ни е минимално лимитирана. С това което се мъчим да правим в момента, всеки един посредствен отбор може да вземе нещо от мачовете срещу нас. Справка - трупата от герена. Вчера помощника на Херо каза, че отборчето срещу което играха им било абсолютно предсказуемо. Думам ти дъще, сещай се снахо ! В неделя не трябва да губим мача и това може да стане на този етап само с футбол на ръба на грубоста.
Мачът в неделя е Х. Домусчиев знае,че отборът му е способен по всяко време да се бори и да спечели първото място. Ще пуснат един равен та да не убиват интригата още в началото на ноември. И разбира се има и удобно алиби-мачът с Брага.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Mitata написа:Ozzimozzi написа:Надявам се да изглеждаме по различен начин от последните 5-6 мача, но аз например каквато и психологическа нагласа да имам, Меси няма да стана.Mitata написа:Мач с мач не си прилича, затова ЦСКА има своите шансове. Важно е да се промени психологическата настройка, на тази база играта. Ясно е, че ако бъдем така апатични като на мача със Славия, нищо добро не ни очаква. Но аз съм сигурен, че ще изглеждаме по съвсем различен начин.
Дай да не им вдигаме чак толкова акциите на делиорманци. Не е нужно да си Меси да ги дръннеш. Още повече, че тия след мача с португалците ще се чистят от сиропите, а това няма да им се отрази добре. Ние имаме добри футболисти, важно е да играят навито и със самочувствие.
Няма да им е проблем да играят с резервите си, така че не им бери грижата, а мисли за вашите тролей в защита.

ЦСКА е класа над Левски , с оглед мача ни в ЛЕ този мач е 1Х2 ! 

miro_rz написа:ЦСКА е класа над Левски , с оглед мача ни в ЛЕ този мач е 1Х2 !
Ти последните мачове гледал ли си ни? Хаха
Мача си е 1Х.
Teo написа:miro_rz написа:ЦСКА е класа над Левски , с оглед мача ни в ЛЕ този мач е 1Х2 !
Ти последните мачове гледал ли си ни? Хаха
Мача си е 1Х.
Тео, щом и ти ги отписваш работата не е на добре. 6 години всеки един мач казваш, че ще ги размажете.
Или пък това е нова тактика. За пръв път ще прогнозираш загуба и ще вземете да биете

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- trokadero_
- Контакти:
miro_rz написа:ЦСКА е класа над Левски , с оглед мача ни в ЛЕ този мач е 1Х2 !
Добър коментар .
- Заклет Левскар
1:0
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Приятели, имам идея
Искате ли сега Лудогорец като разклати стола на Стамен, в следващия кръг ние да ви освободим от него?
Момента ми се вижда чудесен, на фона на игрите ви напоследък мисля треньорска рокада е на дневен ред.

Искате ли сега Лудогорец като разклати стола на Стамен, в следващия кръг ние да ви освободим от него?
Момента ми се вижда чудесен, на фона на игрите ви напоследък мисля треньорска рокада е на дневен ред.

samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Приятели, имам идея![]()
Приятел, добър план ама вие сте поне две класи под нас та ако ще и аз да съм ни треньор ..... трябва да ни дойдете със съдиите + нечовешки късмет, че да вземете мача ....
Напред армейски лъвове ...32-та зове!