Съвсем скоро злобата ще затрие комплексираните от герена !
Всички на стадиона !
Да ги размажем за пореден път и на терена и на трибуните !
Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА (София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА-София
CaptainBertorelli написа:Онези яко са озверели, направо са неадекватни. ....
Тоя па, озверели вика, абе ние никога не сме били по-спокойни преди мач с такъв заряд, бре.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Онези яко са озверели, направо са неадекватни. ....
Тоя па, озверели вика, абе ние никога не сме били по-спокойни преди мач с такъв заряд, бре.![]()
![]()
Леле-мале, докъде стигна пропагандата.
Викаш спокойни сте. Ще си паднете кротко. А съблечени ще има ли?
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Онези яко са озверели, направо са неадекватни. ....
Тоя па, озверели вика, абе ние никога не сме били по-спокойни преди мач с такъв заряд, бре.![]()
![]()
Да, спокойни сме. Не, няма да си паднем. Не, няма да има съблечени.
Обаче, виж, да няма остригани нула номер при вашите, че едно време ГГ така ги наказваше като не беше доволен.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Онези яко са озверели, направо са неадекватни. ....
![]()
Ама вие сами привличате вниманието върху себе си и се занимавате с глупости...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
TristaNNN написа:hydetoshi написа:TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Онези яко са озверели, направо са неадекватни. ....
![]()
Да, спокойни сме. Не, няма да си паднем. Не, няма да има съблечени.
Обаче, виж, да няма остригани нула номер при вашите, че едно време ГГ така ги наказваше като не беше доволен.
В събота в 18:00 ще е ясно какво и как!
Arsenal- a new era begins ! Again!...
ЦСКА- София (София) пак подпомаган от държавата ще изкара всички възможни фактори за победа срещу Левски. Съдии, делегати и др. мижитурки 

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
"Левски" бият и Виа Апия ще бледнее пред разпънатите на кръст ребрандирани футболисти и треньор, от Орлов мост до Дондуков 2
Голеадор, с императорския орел в ръцете, ще призовава Юпитер да накаже подуенци и ще иска незабавното връщане на Стойчо Младенов. Капитан Берторели ще се застреля и намушка с нож в сърцето, а Тео ще полети с всички орли от моста едновременно.
Амен!
Казах!

Амен!
Казах!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
delqnski47 написа:TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Онези яко са озверели, направо са неадекватни. ....
![]()
Ама вие сами привличате вниманието върху себе си и се занимавате с глупости...Това какво общо има с озверяване, или май себеподобния ти има проблем със значението на думите? Щели емблемата да махат,да се забранявало ''ЦСКА'' да се говори...пълни глупости,все едно някой го интересува. Ми като не ви интересува, защо коментирате тогава?
Да не говорим, че няма да е за първи път на таблото да лъсне кръгче с текст и тире.. Ето ся виждаме атака срещу рефера.Бил от ГМО-то. Атака ли? Надявам се, че "атака" за теб не е нарицателно на 1-2 коментара в свободен спортен форум. Оня ден допинг искали. Медиите писаха "От лагера на Левски обмислят да ....". Ако искахме, нямаше да я обмисляме, а направо да я поискаме. Леле, не мога да повярвам колко сляпо приемате всичко, което видите и чуете, без да четете и анализирате. Класици! Както казах оня ден - заредил съм се с пуканки.Чакам 3-4 декларации.Тва сега нищо не е.Миналите пъти по добре се справихте. Факт! След една такава си смених подписа, че се наложи един директор да разяснява тънкостите на маркетинга и триковете с бранда. Сетне доста хора се заливаха от смях, без пуканки. Давайте,че има още малко време и после идва Вкаранга. Супер, Яблонски ще е много щастлив, той ги обича такива наперени таранчета.
[offtopic]
[/offtopic]

- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:CaptainBertorelli написа:Онези яко са озверели, направо са неадекватни. ....
![]()
Ама вие сами привличате вниманието върху себе си и се занимавате с глупости...Това какво общо има с озверяване, или май себеподобния ти има проблем със значението на думите? Щели емблемата да махат,да се забранявало ''ЦСКА'' да се говори...пълни глупости,все едно някой го интересува. Ми като не ви интересува, защо коментирате тогава?
Да не говорим, че няма да е за първи път на таблото да лъсне кръгче с текст и тире.. Ето ся виждаме атака срещу рефера.Бил от ГМО-то. Атака ли? Надявам се, че "атака" за теб не е нарицателно на 1-2 коментара в свободен спортен форум. Оня ден допинг искали. Медиите писаха "От лагера на Левски обмислят да ....". Ако искахме, нямаше да я обмисляме, а направо да я поискаме. Леле, не мога да повярвам колко сляпо приемате всичко, което видите и чуете, без да четете и анализирате. Класици! Както казах оня ден - заредил съм се с пуканки.Чакам 3-4 декларации.Тва сега нищо не е.Миналите пъти по добре се справихте. Факт! След една такава си смених подписа, че се наложи един директор да разяснява тънкостите на маркетинга и триковете с бранда. Сетне доста хора се заливаха от смях, без пуканки. Давайте,че има още малко време и после идва Вкаранга. Супер, Яблонски ще е много щастлив, той ги обича такива наперени таранчета.
Под ''коментиране'' разбирай нашето ръководство,а не някъв форум. Все повече се убеждавам че не ви броят за живи.За тях истинския враг е Домусчиев.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.