Първа лига XI кръг: Етър (Велико Търново) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BFS
Контакти:

Re: Първа лига XI кръг: Етър (Велико Търново) - ЦСКА (София)

Мнениеот BFS » 30 сеп 2017 16:51

demon777 написа:
BFS написа:9 минути продължение ... няма да се оправи българският футбол. Май ще се играе докато ЦСКА вкарат гол. Еми да си вкарат ЕТЪР и да приключи този мач
еее разгеле приключи

ЦСКА е шампион на пук на всички

къв шампион ве, къв ЦСКА, тва не беше ли дерби мач преди малко?
въпреки съдията, болярите успяха в абсолютно равностоен мач, на пук на съмнителната игра на централните им защитници да завършат наравно
Дори да станете шампиони, в което силно се съмнявам, такива подаръци съдийски в Европа няма пич. Бъди сигурен, че след 10 години пак ще празнувате головете на Стойчо от преди 35 години(тогава 45)
Виж вторият гол на Каранга, сигурен съм че дори ти да си на негово място няма да сгрешиш и ще отбележиш за 1:2

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 сеп 2017 16:51

На този етап никой не може да се бори с Лудогорец!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 сеп 2017 16:52

demon777 написа:
realist написа:Е, честита нова поредна титла на Лудогорец! Остава ни да се концентрираме за купата. Домус ага доказва, че докато реши той ще бъде шампион. Най-безинтересното и безсмислено първенство в света.

Е кво ти е виновен агата?

В следващите два мача виолетките играят с Левски и Лудогорец. Изгледай тези два мача и си отговори сам. Особено втория.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 30 сеп 2017 16:53

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:
PFC Litex написа:
delqnski47 написа:
demon777 написа:кво става бе неможе да изнесем топката

Личи си,че Ага-та е стимулирал. 8-) Глей кво става.Нека,нека...

Агата ли проведе толкова малоумно мача, особено второто полувреме?

Не знам.Аз за разлика от останалата част от населението на България не съм треньор по футбол и не разбирам. 8-) За едно Матеус беше прав като беше селекционер - в България всички разбираме от всичко.
Иначе се получи хубав мач.Даже щяхме да ги изпраскаме накрая.

След, като неразбираш от футбол, как разбра, че някой си имагинерен враг е стимулирал единия отбор?

Толкова ли не може да приемете равния мач и да си признаете, че треньора на Етър надигра Белчев?

Такава радост след точка? На какво ли се дължи?
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2017 16:53

PFC Litex написа:След, като неразбираш от футбол, как разбра, че някой си имагинерен враг е стимулирал единия отбор?

Толкова ли не може да приемете равния мач и да си признаете, че треньора на Етър надигра Белчев?

Какъв е проблема в стимулирането и къде видя,че имам проблем с това?По скоро ти си въобразяваш нещо.Изказах мнение,че Ага-та е стимулирал Етър най вероятно просто и това е.Не мисля че има забрана за изразяване на мнение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 30 сеп 2017 16:53

BFS написа:Виж вторият гол на Каранга, сигурен съм че дори ти да си на негово място няма да сгрешиш и ще отбележиш за 1:2

Това че е добър и знае как кога и къде да се пласира е само в негов плюс
И да шампиони сме тая година
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 30 сеп 2017 16:54

Подцениха мача, точно както се опасявах че ще стане.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 30 сеп 2017 16:55

Значи когато оня си глътна езика и лежа 4 мин на тревата съдията тряше да свири края още преди да го оправят медиците ли

Агата не е виновен че ние се прибрахме назад
ако им е дал пари да играят добре кво лошо има
Верно ще симулират следващите два мача и ще си полегнат ама ние сме си виновни днес
Последна промяна от demon777 на 30 сеп 2017 16:57, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 30 сеп 2017 16:55

realist написа:Е, честита нова поредна титла на Лудогорец! Остава ни да се концентрираме за купата. Домус ага доказва, че докато реши той ще бъде шампион. Най-безинтересното и безсмислено първенство в света.

Би ли ми казал, какво общо имат Лудогорец, Домусчиев, НАСА и световната конспирация в този мач? Щото аз видях съдията да свири в полза на ЦСКА в поне три ситуации, а централните защитници оставяха футболисти на ЦСКА сами срещу вратаря, Каранга се възползва от такава ситуация най-вече при вторият гол. Засадата, която съдията не му свири, но той изтърва сам срещу вратаря и т.н. и .т.н. Може Домуса е казал на страничният да не свири засадите за ЦСКА, за да е интересно първенството до края?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 сеп 2017 16:56

delqnski47 написа:
PFC Litex написа:След, като неразбираш от футбол, как разбра, че някой си имагинерен враг е стимулирал единия отбор?

Какъв е проблема в стимулирането и къде видя,че имам проблем с това?По скоро ти си въобразяваш нещо.Изказах мнение,че Ага-та е стимулирал Етър най вероятно просто и това е.Не мисля че има забрана за изразяване на мнение.

Как реши, че точно той ги е стимулирал, а не някой друг?

Веднъж стомна за вода (Септември), втори път стомна за вода (Черно море)... е третия път стомната се счупи и то в доста кофти момент.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”