Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Tommi » 15 дек 2016 14:34

И този ви е шил. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 дек 2016 14:40

На вниманието на :arrow: kiril.a.d и Red_Neck :arrow: viewforum.php?f=2
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 дек 2016 14:49

За тоя трансфер нищо не мога да кажа. Не съм го гледал повече от 1-2 мача. Може и да пасне, кой знае. Ние вече сме свикнали да гледаме резервирано на такива трансфери и с нищо не се изненадваме.

Иначе е видно, че Левски има нужда от модерен тип нападател, движещ много. Тунде е такъв, но той има доста брак при поемането на топката, първото докосване и понякога ударите му са доста неточно. Повече залага на силата. Трябва доста работа с него, но смятам, че платената сума си заслужаваше.
Очевидно тарани не виреят на Герена в последните години. Гледахме и Курдов, и Диаби, Венци... Не ги помня вече всичките. Мицански също не пасва и няма и да пасне.

Тоя Сукуна ми се стори бърз и подвижен, пък ще видим. Май и на фланга можеше да играе.

Друго важно нещо за трансферната зима е оставането на Деса. При положение, че имаме само две крила и Прохазка (условно), няма смисъл перуанеца да се гони. В малкото време, което игра, показа, че има футбол в него. Повече, отколкото Нар. Последното качествено крило беше Абди, но и при него имаше доста брак, а и нагласата му да играе в Левски беше ей така, между другото.
Последна промяна от Serafim на 15 дек 2016 14:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 15 дек 2016 14:52

Serafim написа:За тоя трансфер нищо не мога да кажа. Не съм го гледал повече от 1-2 мача. Може и да пасне, кой знае. Ние вече сме свикнали да гледаме резервирано на такива трансфери и с нищо не се изненадваме.

Иначе е видно, че Левски има нужда от модерен тип нападател, движещ много. Тунде е такъв, но той има доста брак при поемането на топката, първото докосване и понякога ударите му са доста неточно. Повече залага на силата. Трябва доста работа с него, но смятам, че платената сума си заслужаваше.
Очевидно тарани не виреят на Герена в последните години. Гледахме и Курдов, и Диаби, Венци... Не ги помня вече всичките. Мицански също не пасва и няма и да пасне.

Тоя Сукуна ми се стори бърз и подвижен, пък ще видим.

Даваме излишни пари за негри. Според мен е по добре да си играе някое бяло българско момче, вместо тоя мангал. Тия от Копенхаген да не са по тъпи от нас, че играят предимно със скандинавци и датчани.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 дек 2016 14:54

Sstefanov написа:
Serafim написа:За тоя трансфер нищо не мога да кажа. Не съм го гледал повече от 1-2 мача. Може и да пасне, кой знае. Ние вече сме свикнали да гледаме резервирано на такива трансфери и с нищо не се изненадваме.

Тоя Сукуна ми се стори бърз и подвижен, пък ще видим.

Даваме излишни пари за негри. Според мен е по добре да си играе някое бяло българско момче, вместо тоя мангал. Тия от Копенхаген да не са по тъпи от нас, че играят предимно със скандинавци и датчани.

Нищо не е дадено за тоя, до колкото може да се вярва на инфото в нета. Просто са обещани 50% от евентуален следващ трансфер. Такъв може да няма, ако май месец му предложат да разтрогне. :) Сигурно има някакво обезщетение в такъв случай, което сигурно е 50-100хил. лева. А и се съмнявам заплата му да е повече от 5-6 хил. евро.

За юношите сме говорили много пъти, няма смисъл да се повтаряме.
На фона на предстоящото събрание, където Спас Русев може да се изниже, досущ като фин човек, бъдещето на отбора изглежда неясно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 дек 2016 15:00

Тук се върти някакъв списък с новите които желае Топчо,някой има ли го? :)
https://forum.levski.com/viewtopic.php? ... tart=17610
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 дек 2016 15:02

Да, Топчо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 дек 2016 15:03

защо написа:Нужно е, за отбора, иначе нищо нема да стане. И Домуса първо даде и после почна да взима. Ето, Спас пробва да прескочи етапа с даването, или поне даването от собствения джоб и виж кво стана. Левски не е отбор, който може да привлече толкова спонсорски пари, колкото са необходими за да задоволи мераците на феновете си. Нито пък феновете са склонни да стават ортаци на собственика и при разходите.

Ако е необходимо и феновете ще преразгледат очакванията си, стига да им се изясни ситуацията и да се следва някаква стратегия за стабилизиране на клуба. Ако говориш за титла, после не са виновни феновете, че очакват титла.
А спонсорството не е единственият източник на финансиране, само че за това се изисква добър мениджмънт и правилна финансова политика. Но за тези неща си има хора, които взимат заплати, няма да им се бъркаме в работата. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 дек 2016 15:07

rhaegar написа:Да, Топчо.

Стига се прави. Всички знаем, че ти даваш кинтите за новите перли :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 дек 2016 15:09

Ако някой се докопа до списъка - да раздава тук, ние ще си дадем оценките. :) Почнахме със Сукуна за без пари, значи тавана на заплатите сигурно е към 10-12 хил. лв + обещания (за титла, купа (хехе), премии за гол, може и за асистенция). Е, ако изпадне някой много добър може и 20хил. да извадят.
Тоя Чиликов за какво ходи тук и там, като ще излезе, че играчите, които ще вземаме, ще са от тук. Или от Африка.

Между другото го видях в деня на мача с Тирето. Рано сутринта, летеше за някъде. Попитах го няма ли да гледа мача, той ми се тросна с "Не!".

Върни се в “Левски”