Саутхемптън - Ливърпул (19.11.16)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Re: Саутхемптън - Ливърпул (19.11.16)

Мнениеот pzahariev » 22 ное 2016 14:00

Onq написа:
Gil-galad написа:
gogovcite написа:
Gil-galad написа:Не можах да гледам тоя мач, опитах се да прочета и тука коментарите, но се отказах...някои хора си отнесоха наказанията (едни за по-дълго, други за по-кратко).

Що бе? Беше си в рамките на нормалното. Не останах с впечатление някой да е обиден.

[offtopic]Това, че никой не е бил обиден не значи, че е нямало обиди...а ако хората толкова са свикнали на обиди тук, че даже не се обиждат вече, значи нещата не вървят на добре...[/offtopic]

Gil, не те бива хич.Мен ме псуват на майка,пропускам го и чета по същество.Ти обаче радетел на добрия език.Стани модератор на форум за художествена гимнастика. Без тва тука само пействаш от петте туитъра,които следваш.Нито имаш мнение нито позиция...мън,мън.Както и да е,проблемът си е твой.

Е, хубаво де. Да стане каруцарска среща ли? Защо трябва да има псувни и обиди? Доста пъти ми е идвало да наредя едни мъдри и премъдри слова ама файда дали има? Ако това наистина е нормално за тебе, за мене не е! Все пак сме във форум на отбор, който всички трябва да подкрепяме, а че имаме различно мнение не трябва да е причина да се обиждаме.
LOREM IPSUM

Onq

Мнениеот Onq » 22 ное 2016 14:15

Защото е футболен форум,а футболът е страстна игра.Защото на стадиона се псува и тва е част от атмосферата.Това,че половината от вас не са стъпвали на стадион е друго нещо.Много е лесно да се хванеш за една обида и да пропуснеш 15 реда факти и анализи.Най-лесно ми е лично на мен тренера да го намеря и да му гледам сеира,но тва няма да ми донесе никакво удоволствие.Оставям го да си кълне и да повтаря аз,аз,аз.Ама да изтриеш толкова мнения заради тва,жалка работа.Идеята на форума е да се споделят мнения.Всеки ги представя по различне начин.Най-голямата тъпотия е да не с е пише на латиница и да не се обижда.Важното е какво е имал да каже всеки,а не формата в която го е облякъл.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 ное 2016 14:47

Onq написа:Защото е футболен форум,а футболът е страстна игра.Защото на стадиона се псува и тва е част от атмосферата.Това,че половината от вас не са стъпвали на стадион е друго нещо.Много е лесно да се хванеш за една обида и да пропуснеш 15 реда факти и анализи.Най-лесно ми е лично на мен тренера да го намеря и да му гледам сеира,но тва няма да ми донесе никакво удоволствие.Оставям го да си кълне и да повтаря аз,аз,аз.Ама да изтриеш толкова мнения заради тва,жалка работа.Идеята на форума е да се споделят мнения.Всеки ги представя по различне начин.Най-голямата тъпотия е да не с е пише на латиница и да не се обижда.Важното е какво е имал да каже всеки,а не формата в която го е облякъл.

Къде съм изтрил мнения в тази тема? Колко са тези изтрити мнения? :lol: Това, че на теб не ти пука, че те псуват на майка, не значи, че е правилно и, че трябва да се толерира такова поведения, както и ти да казваш на хора, че са тъпи. Това, че се псувало по стадионите за мен не е адекватен аргумент. Сега има недоволни, че искам да се спазват правилата...ако ви оставя да си вилнеете ще има недоволни, че не се прилагат правилата... Аз искам да разбера какво се е случило на мача а вместо това чета обичайните брътвежи на някои хора. Какво очакваш да коментирам, като казах, че не съм гледал мача? :lol: Или да се включвам постоянно в 2-те дискусии, които се водят тук(защото последната година те са горе долу толкова) - за и против Хендерсън и за и против Стъридж. Аз моето мнение по тея теми съм го казал отдавна. Това, че на всеки 2 месеца се изписват по 10 нови страници със едни и същи коментари от едни и същи хора, които са коментирали преди 2 месеца, не е най-големия стимулатор на дискусия за мен.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Onq

Мнениеот Onq » 22 ное 2016 14:59

Явно колко четеш форума щом имало две дискусии.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 22 ное 2016 15:03

Onq написа:Защото е футболен форум,а футболът е страстна игра.Защото на стадиона се псува и тва е част от атмосферата.Това,че половината от вас не са стъпвали на стадион е друго нещо.Много е лесно да се хванеш за една обида и да пропуснеш 15 реда факти и анализи.Най-лесно ми е лично на мен тренера да го намеря и да му гледам сеира,но тва няма да ми донесе никакво удоволствие.Оставям го да си кълне и да повтаря аз,аз,аз.Ама да изтриеш толкова мнения заради тва,жалка работа.Идеята на форума е да се споделят мнения.Всеки ги представя по различне начин.Най-голямата тъпотия е да не с е пише на латиница и да не се обижда.Важното е какво е имал да каже всеки,а не формата в която го е облякъл.

Е чакай бе, пич . Ние да не сме във футболен бар да ползваме псувни като запетайка като коментираме футбол ? Ако прочетеш правилата на форума даже ще видиш , че и за много неща админите си затварят очите и не ни правят забележки . Много е страстно да се биеш в гърдите и да повтаряш колко си велик и как си бог във футбола комбинирано със солени нападки към останалите потребители така ли ? Не визирам единствено теб . Е да ти имам страстта значи .

Onq

Мнениеот Onq » 22 ное 2016 15:11

Кога съм казал ,че съм велик и т.н., че не визираш само мен :o ? Проблемът на форума е ,че има такива индивиди като теб,които нямат грам представа за какво говорят и са като развалена плоча.Говориш/пишеш колкото да не заспиш.Никаква логика,никакви аргументи.Тренера какъвто и комплексар да е ги разбира 15 пъти повече от теб нещата.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 22 ное 2016 15:53

Onq написа:Кога съм казал ,че съм велик и т.н., че не визираш само мен :o ? Проблемът на форума е ,че има такива индивиди като теб,които нямат грам представа за какво говорят и са като развалена плоча.Говориш/пишеш колкото да не заспиш.Никаква логика,никакви аргументи.Тренера какъвто и комплексар да е ги разбира 15 пъти повече от теб нещата.

Самият факт , че говориш кой колко разбира футбол потвърждава тезата ми по горе . Аз нито се мисля за специалист , нито за треньор , нито пък имам някакви комплекси да избивам . Не ме интересува кой колко разбира футбол , аз си коментирам моята гледна точка и за мен си смятам ,че е компетентна .Не ми е мерак да се сравнявам с никого . С повечето колеги в подфорума съм си писал неведнъж на длъж и на шир относно теми късаещи за Ливърпул така , че "говориш колкото да не заспиш " дори не ти го приемам насериозно като нападка .

Onq

Мнениеот Onq » 22 ное 2016 16:18

"Не ме интересува кой колко разбира футбол , аз си коментирам моята гледна точка и за мен си смятам ,че е компетентна".Не може да кментираш гледната си точка ,а да я изразяваш.Няма как да кажеш дали е компетентна,Това се използва за друг човек,не за себе си.Все едно да кажеш- аз съм много скромен."кЪсаещи" ? Много си зле ,човек.И един последн опит.След по и най се слага тире.Толкова си зле,че дори не разбра,че те защитих с тезата си за това,че няма значение формата,а какво имаш да кажеш.Уви,при теб нещата са необратими.Пляскай там на Хендерсън и туй то.Ти даже не го и харесваш толкова,но си се заинатил.Да има за кво да се включиш,че инак...

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 22 ное 2016 17:41

А защо не вземете да я затворите тази тема , вече? Смислените писания бяха до 6,7 страница, а оттам само се мерят пишки - кой колко разбирал от футбол, кой как си защитавал гледната точка и т.н. Оформиха се 2 позиции по темата и всеки се натиска колко е прав , а другите колко са прости. Айде няма нужда повече.

Върни се в “Ливърпул”