Какво се случи с нас?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Какво се случи с нас?

Мнениеот djd » 07 юли 2016 12:12

001 написа:Големи смешки се пишат тук ...
ЦСКА в своята история и не само той е бил многократно сливан преименуван и т.н

Как разбрахте , че в момента сте фенове на автентичното ЦСКА , при положение , че то принадлежеше на Илия Павлов .
През 1999 година , имаше два отбора ЦСКА и това което продължи , се поинтересувайте кое е :mrgreen:

Преди 1999 г. Илийката беше президент, а не собственик.
Клубът тогава беше регистриран като дружество с нестопанска цел.
А пък преди 1989 всички отбори ЦСКА бяха в една единствена организация ЦСКА.
Имало е преструктурирания, преименувания, всекви работи.
Но във всички предишни случаи е имало връзка между старото и новото.
Нека държим такава връзка да има и сега, ако се окаже, че старото ще се закрие.
А не да го хвърляме на кучетата, щото имало много дългове.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юли 2016 12:15

Работата стана

Цесекато ми е много по-добро от Цесекато ти. :lol:

Макар че не е съвсем за смях.

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 07 юли 2016 12:22

НАП отмениха последния търг за марката , защото Баба Дора пусна жалба до съда , че докато е в несъстоятелност , това би ощетило кредиторите :)
Има си срокове в които могат да се случат нещата . Да ви обяснявам ли че всеки кандидат оздравител за 15, 30 или 50 години може да се откаже на втората година и не носи никаква отговорност. До тогава ще е вложил не повече от милион при положение , че иска да прави мръсно и да подържа в поза партер , уж истинското ЦСКА , което в действителност няма да е , защото и в плана на Нове се посочва ново дружество.
Има изискване и ново дружество да започне от А окръжна и 3 години да не може да става професионалист , много ми е интересно , как ще направят врътката с новото Локо , което го канят директно във втора лига :)
Ганчев не искаше да ползва лиценза на Литекс , но няколко пъти не му позволиха да играе с новото ад във В група , сега явно за локото ще може

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 12:33

Демба_Ба написа:Гледам че на няколкп пъти спомена Левскарите-ще те помоля да не ни намесваш във вашите вътрешни раздори и циркаджилъци- ние просто ви гледаме сеира и се смеем,нищо повече :lol: . Скоро ще имаме и нов собственик, така че ни е "се таа брат" дали ще пердашим "автентичния" Цска на Черепа, или преименувания Литекс-Етро поле на ГГ. И Черепа и ГГ са изяли толкова бой от Левски през тези години, колкото няма овце и кози в техните родни села :lol: .Така че пак казвам-нас не ни намесвайте във вашите циркове .

Ами какво правеха редовни посетители на сектор Б да подкрепят Зафиров на Армията?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 12:35

Tatone написа:
Altarf написа:..............................................

Едните по свой собствен избор ще спрат да ходят на стадиона, другите ще продължат да го правят.

На никой цесекист не може да му бъде забранено да стане от ЦСКА Ловеч. Това е личен избор, обаче аз съм от София и познавам стотици чорбари едни са ми приятели а други големи приятели. Та тези хора определено няма да станат от ЦСКА Ловеч, поне докато техният им отбор ЦСКАА София съществува а ако умре може би ще станат от Локото. Най-близко е с цветовете.

Време разделно. Да си стоят без отбор и за тях ЦСКА нека си е мъртъв. Техен избор.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 12:36

djd написа:Работата стана

Цесекато ми е много по-добро от Цесекато ти. :lol:

Макар че не е съвсем за смях.

Има само един ЦСКА. Това на Зафиров е пародия.

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 07 юли 2016 12:49

Идеята е много ясна , лошото е че на стотина човека от ЦСКА са им се вързали на Ефбетите , а дали някой от тях не са ги стимулирали и с малко банкноти , че искат да спасяват и да плащат дълговете и източването на титани , луповци и миталци в ЦСКА .

Приемаме , че приемат плана на Нове и допуснат юношите на Зафиров във В група . Какво следва ..
Тези 17 годишни момчета нямат никакъв шанс да спечелят промоция за Б група , тоест ще има още минимум 2 години във В група. Кой ще тръгне да влага пари в отбор и база при положение , че е ясно че минимум 3 години е вън от Първа лига.
Както казах , след тези 2-3 години по селата и вложени не повече от милион , нищо не им пречи да спрат да се правят , че ще изпълняват плана , но през това време ще се прави мръсно на Ганчев , който влага в нови играчи , лагери , кондиционни треньори от Стяуа и няма да може да изкупи марката от НАП и най важното , че ще разединят публиката на ЦСКА. Защото 35 хиляди на мач с бг отбори и то фенове на единия отбор не е имало от мноооого години , ако въобще е имало.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юли 2016 12:54

zaleza1234 написа:
eMs1 написа:
zaleza1234 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Оздравителните планове няма да доведат до възстановяване на ПФК-то. И двата плана предвиждат изваждане на футболната дейност от ПФК-то (чрез различни форми на прехвърляне на правоотношения). При ВБ дружеството, което ще играе е ФК ЦСКА-София (създаде го миналата година), а при ГГ е ЦСКА, с което играе в момента. Нали никой не си мисли, че след като футболната дейност бъде извадена от ПФК-то някой ще налива пари в него...

Това ти го пратиха днеска като опорна точка или го прочете в плана?Щото в оздраителния план който четох няма подобни глупости.Но дори така да е,като собственик има това право.А и наредбите го позволяват.

Така, ти ме обвини в ЛЪЖА за това ще говоря само с ФАКТИ И СНИМКИ от съответния план.
https://gyazo.com/83460d2b0a37861183a8255042419a1d
Това нещо и на ГГ е залегнало в плана и той има намерения да изкупи старото дружество.
https://gyazo.com/72342bd6cac61911dafdfbeadb6b2bf1
Е това също искам хубаво да го прочетеш. Да видиш на кое дружество вече са правата да участва в професионалния футбол.

1:1 с плана на ГГ

Аз приятелю пиша много рядко във форума именно заради такива като теб. Боравещи добре с езика на омразата. Айде със здраве.

Тогава и към теб молба (явно си чел на ГГ плана), някакъв линк, от къде мога да го прочета и аз?

Не съм чел плана на ГГ вадя си тези изводи въз основа на това което той казва лично по медиите. Няколко пъти ЛИЧНО той го каза.(вярно е това не е гаранция но пак е нещо) докато ВБ ама и носа не си е показал, хвърчат едни декларации и това е. Единя говори с пари, ремонт и отбор а другия с декларации, платени провокатори (не всички) Цимбици и тем подобни.

Ами тогава би ли се съгласил с мен, че мнението ти олеква доста, имам предвид гореподчертаните неща.
ЛИЧНО ГГ каза много неща, всичко се случи и всичко което е казвал е така?

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 07 юли 2016 13:04

eMs1 написа:
zaleza1234 написа:
eMs1 написа:
zaleza1234 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Оздравителните планове няма да доведат до възстановяване на ПФК-то. И двата плана предвиждат изваждане на футболната дейност от ПФК-то (чрез различни форми на прехвърляне на правоотношения). При ВБ дружеството, което ще играе е ФК ЦСКА-София (създаде го миналата година), а при ГГ е ЦСКА, с което играе в момента. Нали никой не си мисли, че след като футболната дейност бъде извадена от ПФК-то някой ще налива пари в него...

Това ти го пратиха днеска като опорна точка или го прочете в плана?Щото в оздраителния план който четох няма подобни глупости.Но дори така да е,като собственик има това право.А и наредбите го позволяват.

Така, ти ме обвини в ЛЪЖА за това ще говоря само с ФАКТИ И СНИМКИ от съответния план.
https://gyazo.com/83460d2b0a37861183a8255042419a1d
Това нещо и на ГГ е залегнало в плана и той има намерения да изкупи старото дружество.
https://gyazo.com/72342bd6cac61911dafdfbeadb6b2bf1
Е това също искам хубаво да го прочетеш. Да видиш на кое дружество вече са правата да участва в професионалния футбол.

1:1 с плана на ГГ

Аз приятелю пиша много рядко във форума именно заради такива като теб. Боравещи добре с езика на омразата. Айде със здраве.

Тогава и към теб молба (явно си чел на ГГ плана), някакъв линк, от къде мога да го прочета и аз?

Не съм чел плана на ГГ вадя си тези изводи въз основа на това което той казва лично по медиите. Няколко пъти ЛИЧНО той го каза.(вярно е това не е гаранция но пак е нещо) докато ВБ ама и носа не си е показал, хвърчат едни декларации и това е. Единя говори с пари, ремонт и отбор а другия с декларации, платени провокатори (не всички) Цимбици и тем подобни.

Ами тогава би ли се съгласил с мен, че мнението ти олеква доста, имам предвид гореподчертаните неща.
ЛИЧНО ГГ каза много неща, всичко се случи и всичко което е казвал е така?

За това казах, че това не е гаранция. И да донякъде мнението ми се дължи на ВЯРА в личността на ГГ. Това е ФАКТ. Повечето неща който той каза за ЦСКА се случват. Малкото неща който ВБ каза чрез декларации останаха абсолютно висящи, всички до 1. Не ме разбирай погрешно не съм фен на ГГ, той можеше да направи нещата много по-лицеприятни. Но за съжаление реалността е такава. Явно е че старото дружество няма да се възроди а ще бъде ИЗКУПЕНО и ако трябва да избирам кой да го изкупи бих предпочел да е ГГ. Онзи другия е доказан предател.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 13:11

toxpack13 написа:И аз само съм чел досега, но днес реших, че искам да напиша няколко реда.

Разделени сме и това е грозно. Разделени сме, защото преди месец и половина бяхме прекалено много, прекалено силни и дори страшни в очите на хора, които не обичат някой да има бройка и мнение. И не, няма да го обръщам на празнословия относно интриги, завери, сини бфс-та или илюминати.

Просто искам да кажа, че съм/бях/ще бъда от ЦСКА. И ми е болно хора, които едно време са пяли "Още от дете" да припознават друг клуб, а после да казват, че аз съм левскар/божковист/платен. Не, аз съм от ЦСКА и за мен ЦСКА е един - ЦСКА не е търговско дружество, а тръпка и любов. Аз не виждам тази тръпка в един клуб, който до преди точно една година е бил мой съперник и сме излизали срещу него. За мен преименуването на един клуб не води със себе си любовта. И не, аз не мога да призная, че чавдар-литекс е и ще бъде ЦСКА - за мен той остава съперник. Едно време беше спортен съперник, а днес за мен е още по-грозен и уродлив, защото се опитва да открадне моята любов, ала любов насила не идва.

И за мен ЦСКА явно ще умре - ще изгубя нещо ценно и важно, ще има празнота така, както човек се чувства, когато изгуби обичан и важен човек.

Но е мъчно, че сме разделени. Мъчно е, че на смъртния одър, много от "нашите" вече се кълнат на друг и си позволяват да обиждат и нападат тези, които не приемаме тяхното пребоядисване. Вие ще пеете песните си за ЦСКА, но ще ги пеете на Литекс, ще гледате мачове в А група, но и те ще са на Литекс. И ще повтаряте една лъжа толкова пъти, колкото е необходимо, за да притъпите собствената си съвест и започнете да вярвате в нея. И най-лошото е, че отказа ми да призная вашата лъжа ще ме квалифицира мен като предател, продажник или каквото е там актуално, защото за мен ще остане само една празнина и една истина - Литекс не е ЦСКА.

Искам да обърна внимание и на онзи "чичо", който дава примерите си със стари къщи и желанието винаги да е в А група. Подобно мислене, господине, е имало и преди векове, когато едни други господа са идвали и са казвали на българите, че ще им е по-лесно и благо, ако приемат една чужда вяра. Цялото ни самосъзнание и гордост като народ е основано на гордостта от това, че в мнозинството си сме отхвърлили този по-лек път и сме страдали, но сме останали верни на себе си. Е, имало е и припознавачи на вяра. Тях ги наричаме по друг начин.

И за финал - разделени сме. За мен едни са предатели и бояджии, а за тях аз съм божковист и очевидно говедо, а ЦСКА умира, защото това което е най-важно за един клуб - публиката му вече е мъртва отвътре.

Както написах в една друга тема, няма разделяне, а отделяне. И на ЦСКА му се налага понякога да отделя ненужното, няма как.

Върни се в “ЦСКА”