Viktor4o_Rs написа:Изобщо не подкрепям думите на Свинята. Не че няма отрепки и наркомани сред публиката на Левски, но то навсякъде има.Трябва да има уважение между вековни клубове като Славия и Левски - ясно е, че няма да се харесваме никога, но поне някакво уважение. Дебелия заговори като ултрас от Сектор Г, при условие че ние сме един от най-ощетените отбори заради далаверите на микренското джудже, всичко сме си плащали като попове през годините. Но така е, бизнес интересите явно са над справедливостта и морала.
Не бива да отъждествяваш Венци със Славия и със славистите, въпреки че е нормално първосигнално така да се реагира. Масовото мнение сред нас за микренския и далаверките му се припокрива и с вашето, и с това на всички останали нормални фенове. А дали ще паднем или не, не знам, при всички случаи няма да ни е леко. Но победата срещу 3-тия в Полша, постигната с отбор със средна възраст 21 години, никой не може да ни я отнеме.
Уважението се печели, но може и да се загуби. Винаги съм уважавал Славия. По времето на комунизма имаха силен отбор и мачовете по между ни бяха оспорван с променлив успех, трудни за прогнозиране. Тогава на един страхотен отбор на Славия не му беше позволено да спечели титлата заради червената измислица, а тази титла щеше да бъде много по-истинска от последната. Както и да е. Но Вие сами правите така, че да се загуби уважението. Още с онзи мач завършил 1:1 с който загубихме титлата. Лошото е, че бяха изполвани хора играли в Левски като Г.Петков и дори израснали на герена като В.Вуцов. Последния е персона нон грата за нас. Не, че Левски играеше типично по шампионски тогава, а и една титла повече или по-малко не е толкова важно. А и всяко зло за добро защото от тогава започна края на Борат. Но си спомням злорадството на славистите във форума тогава. А slavia_forever дори ми наложи бан. Вярно бах много изнирвен, но и Вие как бихте реагирали? Що се отнася до мача с поляците, по-силни са, но могат да бъдат излъгани. Добре, ако можете да ги отстраните, направете го. Пожелавам Ви го. Но имайте предви, че от това ще се възползва само В.С. Той ще приватизира евентуалния успех, а с изявленията си ще продължи да копае пропасти между нас.