Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"

Мнениеот W84me » 24 дек 2015 01:20

Мача в Разград няма да завърши. Да видим тогава какво ще правят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 24 дек 2015 07:40

zara.1916 написа:БФС трябва да анулира мача Левски-Литекс и да насрочи преиграването му с международен съдия!
И задължително чернодрешкото Йорданов доживот извън футбола!
А сега се чудят на кого да угодят, на кого да се поклонят... комисийки... тинтири минтири.
Ама той БФС шефа коса на темето няма, а пък топки хич :oops:

И ако на преиграването Левски напуснат терена пак ли ше преиграваме .... :lol:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 24 дек 2015 09:36

Ебаси..само аз ли мисля че А гр и футбола катп цяло ще загуби много , ако затрият Литекс..?! :shock:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 дек 2015 09:48

IvailoRz написа:Ебаси..само аз ли мисля че А гр и футбола катп цяло ще загуби много , ако затрият Литекс..?! :shock:

Зависи как гледаш на нещата. От една страна ДА, от друга НЕ!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 дек 2015 10:09

zara.1916 написа:БФС трябва да анулира мача Левски-Литекс и да насрочи преиграването му с международен съдия!
А сега се чудят на кого да угодят, на кого да се поклонят... комисийки... тинтири минтири.

Мача ВЕЧЕ не може да се преиграе!Има краен резултат и решение на СТК.Ако ИК измисли поредната си глупост с преиграване то тогава да преиграват първенство 2015/16.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 24 дек 2015 10:24

Г Г бил внесъл жалба - това ме озадачи.... нашия човек от кой отбор е?.. сериозно питам. По темата - мен лично не ме притеснява една година в Б-група подкрепям ги винаги и навсякъде,а и немога да ги търпя някои колеги тука ми сравняват 2008г. .... аванти, авантюри... Лафчис и т.н..... Весели празници на всички!

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 24 дек 2015 10:28

IvailoRz написа:Ебаси..само аз ли мисля че А гр и футбола катп цяло ще загуби много , ако затрият Литекс..?! :shock:

не колега всички знаят че футбола ще загуби,но злобата,зависта им пречи много - на моменти някои въобще не мислят а само драскат. Весела коледа!

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 24 дек 2015 10:50

angelco77 написа:
phd написа:Член 28 от Дисциплинарния правилник на Българския футболен съюз:

1.За напускане на терена от група състезатели или от целия отбор, довело до прекратяване на срещата, на напусналите състезатели се налагат наказания – ССП за 1 (една) година, считано от датата на провинението и глоба в размер на две хиляди и петстотин лева на състезател. Отборът се изважда от групата, а на ФК се налага имуществена санкция в размер на двадесет хиляди лева.

Т.О.Ч.К.А. !!! Няма Лафчис, няма червения картон, няма отнетия лиценз, няма Гриша Ганчев, няма Боби Михайлов. Има член. И алинея. Толкова.

След като с изваждането на Литекс правилата бяха спазени(справедливо,никога не съм го отричал)защо за Левски правилата НЕ важат?!КОЛКО ПЪТИ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ извършват погром на стадиони,държавни и частни обекти?!Ударите по СЛУЖЕБНИ И ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА да броим ли?!В коя група трябваше да е Левски ако правилата важаха?!
ПРИЧИНАТА е че вие сте Левски София!Обикновен отбор от столицата на България,за който правилата не важат!

Ето пак Левски, все в паничката на другия да се гледа.... а къде бяха правилата 2008 когато трябваше ЦСКА да е във В група още тогава или всяка следваща година когато имаше дългове, които системно не се плащаха и продължаваше да има лиценз за А група ? стига с Левски, законите тука не важат за всички както знаем много добре...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 дек 2015 10:54

Защо да го анулира ? :?
Кой правилник е нарушен, че да се налага анулиране ?

Всъщност, да, има нарушение, напускането на терена от Гостите.
Точно за това трябва да си понесат последствията, поне минималните.
Нещо от рода на голяма глоба, отнемане на точки от актива и служебна загуба, която вече се присъди.

Ако се анулира мача и се преиграе, нали се сещаш какво ще се случи от тук натам ?
Всеки тим, който не му хареса нещо ( я временният резултат, я рефера, я публиката много ги обижда, я времето и т.н. ) ще напуска мач и ще претендира за преиграване.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
zara.1916

Мнениеот zara.1916 » 24 дек 2015 12:22

THE G.A.M.E написа:

Защо да го анулира ? :?
Кой правилник е нарушен, че да се налага анулиране ?

Всъщност, да, има нарушение, напускането на терена от Гостите.
Точно за това трябва да си понесат последствията, поне минималните.
Нещо от рода на голяма глоба, отнемане на точки от актива и служебна загуба, която вече се присъди.

Ако се анулира мача и се преиграе, нали се сещаш какво ще се случи от тук натам ?
Всеки тим, който не му хареса нещо ( я временният резултат, я рефера, я публиката много ги обижда, я времето и т.н. ) ще напуска мач и ще претендира за преиграване.

----------------------------
Правилникът нито е актуализиран, нито е категоричен за всяка създала се ситуация.
БФС има право и трябва да го промени.
Иначе всички виждаме - спорове, корупция, като цяло крах на БГ футбола и трябват решителни мерки.
Защо всички се вторачват в СЛЕДСТВИЕТО - напускане на терена от Литекс, а не анализират ПРИЧИНАТА - очевадното съдийско подпиране на единия отбор и с това опорочаване на целия мач? По тази причина трябва да е анулиран. Ако сините са толкова силни за колкото се представят, да не се страхуват, а да излезат отново на терена и да бият Литекс.
Защо само сините оправдават съдията? Нима и Бедоя не заслужава червен картон за провокация към противников играч?

Върни се в “Литекс”