Ще има ли футболен отбор от Ловеч?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

toristo
Контакти:

Re: Ще има ли футболен отбор от Ловеч?

Мнениеот toristo » 23 ное 2015 11:18

Drunken_Master написа:Левскарите много им е кеф,ама ако трябва да бъдат честни,ако бяха на нашия хал,друга песен щяха да запеят...

Аз никога не бих се съгласил на такъв вариант. Единственият изход в такава ситуация за отбори като Левски и ЦСКА е ново дружество от А окръжна. За другите регионални отборчета не е толкова фатално да се преименуват, сливат и т.н., но това са двата гранда на българският футбол. Това петно с преименуването на Литекс ще си остане завинаги. Аз съм сигурен, че мнозинството цесекари са против.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 ное 2015 11:30

Те пак против Левски си реват. ЦСКА ги унищожава, като отбор и град, на тях пак Левски им е в устата....
Ами както е казал Чърчил - Всеки си заслужава управляващите :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 23 ное 2015 11:32

Отбор в Ловеч ще има, защо да няма? Имат страхотна школа, от която да се самоиздържат за години напред, имат чудесен стадион, който не иска много поддръжка. Какъв е проблемът?
Дали после цесекарите ще са с гордо вдигната глава е по-сериозният въпрос. Не мисля. Просто този път прекалиха, а май-няма сила която да ги спаси от срама, който може би ще последва.
Лично смятам, че ще има разделение между феновете на ЦСКА и ще се създадат два отбора. Един на феновете и един ЦСКА-Литекс.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 11:38

damyanov1963 написа:Те пак против Левски си реват. ЦСКА ги унищожава, като отбор и град, на тях пак Левски им е в устата....
Ами както е казал Чърчил - Всеки си заслужава управляващите :!:

Дамянов никой не реве против вас ! Просто бъдете честни.Ако бяхте с нашите дългове и ви предлагаха обединение,друга песен щяхте да пеете...Какво се правите все на ударени,не мога да разбера...Откъде дойдоха всички тия спонсори на отбор завършил 7-ми в Българското първенство ?
Сега да не кажеш,че и Пеевски не ви е собственик...Имам супер много познати от сектор Б,които са ми потвърждавали кои са реалните собственици на Левски...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 23 ное 2015 11:41

Чорбари нагли, не ви е срам да говорите за Левски и Динамо!

След дубъла през 1949 година (пети за десетилетието),[28] с решение на ЦК на БКП, отборът е закрит,[33] а после преименуван на СО Динамо (спортна организация на служителите и работниците в системата на пощите, съобщенията, леката и хранително-вкусова промишленост) по съветски образец.[32][34] Освен всичко това на отборът е наложено да играе с жълто-червени екипи.

В началото на сезон 1949/1950 по нищо не личи, че започва най-тежкото десетилетие в историята на Левски.[35] Отборът бързо повежда в класирането след два изиграни кръга и тогава изненадващо първенството е спряно. На 27 август 1949 г. Централният комитет на Българската комунистическа партия взема решение за реорганизация на физкултурното движение у нас по съветски модел.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 8%D1%8F%29

Изображение

Пожелавам ви провал! От все сърце! После можете мен да ме държите отговорен, щото Гришата не е вечен.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 ное 2015 11:42

Това ако се случи футбола у нас ще умре, защото той е започнал отдавна, но с такава гавра ще се довърши. Да заличиш един успешен отбор за сметка на друг си е пълна излагация и затова ще сме на това положение с футбола и ще се молим на боговете някой ден пак след 10 години да влезем в ШЛ или националният отбор да се класира чрез бараж на някое първенство. Феновете на ЦСКА, които подкрепят това ГМО значи са фенове на титли и А група, а не на отбора си. Мисълта им е само как щели да бият пак Левски, а не гледат голямата картина. Случи ли се това аз спирам с футбола у нас, защото не искам да съм час от подобни въртележки.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 23 ное 2015 11:46

Drunken_Master написа:Левскарите много им е кеф,ама ако трябва да бъдат честни,ако бяха на нашия хал,друга песен щяха да запеят...

Ами честно ще ти отговоря... Ако това се случваше при нас и трябваше да сменят напр. името на Лудогорец на Левски и да го местят в София аз нямаше да подкрепя подобен урод. Който иска да си вика на стадиона Левски, но това ще си бъде преименуван Лудогорец и няма да има нищо общо с Левски.
Според мен трябваше да подкрепите предложението на Божков с нов ЦСКА от А окръжна също като Локо Сф, а не да ставате фенове на Литекс. ;) Ама това си е ваша работа... Вие ще берете срама от тези си действия! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 12:04

korteneca написа:

Ами честно ще ти отговоря... Ако това се случваше при нас и трябваше да сменят напр. името на Лудогорец на Левски и да го местят в София аз нямаше да подкрепя подобен урод. Който иска да си вика на стадиона Левски, но това ще си бъде преименуван Лудогорец и няма да има нищо общо с Левски.
Според мен трябваше да подкрепите предложението на Божков с нов ЦСКА от А окръжна също като Локо Сф, а не да ставате фенове на Литекс. ;) Ама това си е ваша работа... Вие ще берете срама от тези си действия! 8-)

А кой ти е казал,че аз съм "За" сливане с Литекс ? По-голямата част от феновете са "Против" !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 ное 2015 12:07

Drunken_Master написа:
Вълчан написа:Ганчев се уби да се обяснява на феновете на Цска.То големи четки голямо бъдеще и т.н...Само не излезе като мъж пред хората в Ловеч да каже какво всъщност смята да прави със техният отбор.

Ти пък кво общо имаш и с едните и с другите ? Чужда сметка най-лесно се прави !
Ти ако си собственик и даваш луди пари за издръжката на един футболен отбор от доста години и виждаш,че средната посещаемост е 500-600 човека ?
Би ли имало смисъл да наливаш пари в нещо безсмислено ?
И аз не искам да се обединяваме с Литекс,защото е абсолютно неморално и аз вярвам,че юридически това е невъзможно,но гледай и от тая гледна точка...

Ти какво искаш няма кои да те пита.Също като мен.Но това е форум и си има дискусии и мнения.Покраи този отбор сигурно доста облаги си е издеиствал из Ловеч Ганчев.Няма как да е иначе.Поради същата причина иска и Червените.Не защото му е червено сърцето.Не ви ли втръсна да ви правят на балами вече колко президента не знам.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 12:10

Вълчан написа:
Drunken_Master написа:
Вълчан написа:Ганчев се уби да се обяснява на феновете на Цска.То големи четки голямо бъдеще и т.н...Само не излезе като мъж пред хората в Ловеч да каже какво всъщност смята да прави със техният отбор.

Ти пък кво общо имаш и с едните и с другите ? Чужда сметка най-лесно се прави !
Ти ако си собственик и даваш луди пари за издръжката на един футболен отбор от доста години и виждаш,че средната посещаемост е 500-600 човека ?
Би ли имало смисъл да наливаш пари в нещо безсмислено ?
И аз не искам да се обединяваме с Литекс,защото е абсолютно неморално и аз вярвам,че юридически това е невъзможно,но гледай и от тая гледна точка...

Ти какво искаш няма кои да те пита.Също като мен.Но това е форум и си има дискусии и мнения.Покраи този отбор сигурно доста облаги си е издеиствал из Ловеч Ганчев.Няма как да е иначе.Поради същата причина иска и Червените.Не защото му е червено сърцето.Не ви ли втръсна да ви правят на балами вече колко президента не знам.

Да бе,писна ми...И какво ? Да си прережа вените ли ?
Изображение

Върни се в “Литекс”