desi_1234_1997 написа:Готвача написа:desi_1234_1997 написа:Не мога да разбера защо спорите... Всички сме футболни фенове! Едни подкрепят Левски, други ЦСКА, трети Черно море и т.н. Футболът е игра... Заради 50% от феновете по форумите, които се обиждат и доста често бият, битува общественото мнение, че запалянковците са малоумници, които търсят причина за бой... Няма смисъл от всички обиди и поругавания.. В събота ще стане ясно кой е по-добрият отбор.. Имам чувството, че повечето нямате работа и се чудите къде да си убивате времето...

50% от феновере е една много сериозна част от хората по стадионите,бих казъл.И щом заради тях се насажда подобно мнение,значи отговаря на истината.Истината е,че запалянковците са си болни/психично/хора.Ще ви дам пример с мен.С 39 градуса температура и едва станал от леглото,тръгнах да ходя на мач в една от най големите зими във Варна.Сняг до колене и разбира се-отложен мач.Но аз ходих до стадиона.Кой нормален човек би направил подобно нещо?А това далеч не е най тъпото нещо правено от фенове.Е-дали сме нормални?
[/quote]
Нямам предвид хората, които ходят да подкрепят любимците си навсякъде и при всякакви ситуации.. Дори уважавам и имам респект към такива запалянковци.. Идеята ми беше, че много хора не ходят да гледат футбол, а да се обиждат и бият.. На такива индивиди ставаме почти всяка седмица, да не кажа ден, свидетели. Това трябва да спре.. Според мен трябва да има солени глоби/санкции за тези "фенове"... Както и да е, малко се отклонихме от темата. Успех на моряците в събота! Всички на стадиона..
ПС: Дано сега да разбрахте линията ми на разсъждение

[/quote]
Линията ти на разсъждение е съвсем ясна и много правилна!!!Всички трябва да я разберат....но за съжаление,не се получава!!!И още по лошо е това,че от ден на ден,става по лошо и по лошо!!!Глоби и санкции на книга има,но както и в много други аспекти от живота ни,незаинтересованата държава,не ги прилага!!!Така е по удобно за лапащите(пардон,исках да кажа управляващите)!!!Имам чувството,че това е някакъв съвременен вариант,на древната римска максима:"Разделяй и владей!"Ако феновете от различни отбори можеха да седят един до друг,както някога.....на почивката биха могли да си говорят и на злободневни теми!!!А така,озлобени едни срещу други.....могат само да търсят повод за бой!!!Дано поне в мача с Левски не е така!!!Нека победи по добрия,нека съдийството да е европейско и нека да има по малко фенове,които изкарват целия мач....с гръб към терена!!!Аз както винаги ще съм на ТИЧА и ще подкрепям ЧЕРНО МОРЕ !!!