Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00

Мнениеот Teo » 01 авг 2015 16:12

5:0... променям си мнението от онзи ден... бразилците ще играят, честито :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2015 16:30

golemia написа:
batmanlevski написа:хаха цирка продължава Ивайло Стоянов рефер, точно този подпираше ч.море на финала като не даде 100 % дузпа за Левски , какво ли ни чака в събота ? както казах още в началото на първенството и сега както миналата година Левски могат само съдийте да го спрат за титлата, първите два кръга предположението ми се оказа вярно , дано да има промяна, ама едва ли !

Ти си голям смешко!Сватбата подпирал Ч.море??!!Пусни си 20 и 24мин. и си отговори на въпроса:С колко души трябваше да е Левски ако Сватбата подпираше моряците?

Ти защо не отговориш на въпроса как съдията подпиращ даден отбор "пропуска" 100% дузпа (не спорна такава) в негова полза в 116-тата минута при равен резултат.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 01 авг 2015 16:41

И на равен ще съм доволен. 8-)
Ако все пак загубим няма да е трагедия.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2015 17:37

За настоящият мач аз бих пробвал схема 5-3-2.

Йорга ..

Деан ... Карнер ... Белаид

Прохазка.............................................Орачев

Костадинов - Де Ноеер

Бедоя .....

.......................Махмудов
Краев ...

С трима централни защитника и 2-ма деф. халфа, бихме могли да покриваме увисванията на Прохи и Орачев.
Така тези двамата ще имат по-свободна роля на фланга.
Атакуващото трио е ясно - Бедоя, Махмудов и Краев.
Имат креативност в тези тримата, ще се движат, а Краев и Махмудов ще си сменят местата.
В добавка, включванията по-фланговете на Мики и Роман, ще имаме достатъчно разнообразни варианти за атака.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 01 авг 2015 17:53

THE G.A.M.E написа:За настоящият мач аз бих пробвал схема 5-3-2.

Йорга ..

Деан ... Карнер ... Белаид

Прохазка.............................................Орачев

Костадинов - Де Ноеер

Бедоя .....

.......................Махмудов
Краев ...

С трима централни защитника и 2-ма деф. халфа, бихме могли да покриваме увисванията на Прохи и Орачев.
Така тези двамата ще имат по-свободна роля на фланга.
Атакуващото трио е ясно - Бедоя, Махмудов и Краев.
Имат креативност в тези тримата, ще се движат, а Краев и Махмудов ще си сменят местата.
В добавка, включванията по-фланговете на Мики и Роман, ще имаме достатъчно разнообразни варианти за атака.

Херо така ги излъга, преди 3 години мисля беше, с трима централни защитници, даже ги би с 1-0 , Паланков вкара гола :)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 01 авг 2015 18:21

Труден мач , все пак няма какво да губим.Важното е юношите да покажат добра игра и "да оставят душите си" на терена, пък каквото стане. Не знам защо , но имам силно предчувствие , че мача е 1:1.

Teo написа:5:0... променям си мнението от онзи ден... бразилците ще играят, честито :lol:

Има си тема за вашите мачове.
viewtopic.php?f=34&t=192493

За разлика от вас Левски прави добри мачове срещу Лудогорец. Миналия сезон от 4 мача една загуба и две победи. И загубата беше след наша грешка.
Ние никога не сме губили от тях с четири гола разлика , а вие сте го правили.Вие колко победи имате над "каузата" от както е създадена. Колкото до бразилците , все ми се струва , че след време с тези трансфери ще се окаже, че Киро е направил най-големия си гаф от както е взел отбора.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 авг 2015 20:04

Това ще е последният мач, който ще гледам на Левски.Поне докато гения-директор е начело .Тегаво ми е.Един път стомна за вода, два пъти.... Трябва наистина да си уникален, за да не можеш за 3 месеца от хилядите футболисти да намериш пет , които да са читави, а от тези, които си намерил, двама да не можеш да картотекираш със седмици.Няма да споменавам другите " прозрения" ...например.Бъдете оптимисти.И по-лошо ще става.

Като гледам форума, интересът към мача е огромен. :lol:
Защо ли?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 авг 2015 20:33

ЛУДОГОРЕЦ: 21.Владислав Стоянов, 4.Сисиньо, 55.Георги Терзиев, 27.Козмин Моци, 25.Йордан Минев, 18.Светослав Дяков, 8.Лукас Саша, 88.Вандерсон, 93.Върджил Мисиджан, 84.Марселиньо, 17.Цветелин Чунчуков
Резерви: 26.Милан Борян, 16.Браян Ангуло, 12.Абел Анисе, 30.Андрей Препелица, 11.Жуниор Кишада, 92.Джоди Лукоки, 7.Михаил Александров
Треньор: Бруно Рибейро

"ЛЕВСКИ": 29.Боян Йоргачевич, 15.Роман Прохазка, 39.Деян Иванов, 30.Максимилиан Карнер, 3.Аймен Белаид, 70.Георги Костадинов, 8.Джереми де Нойер, 4.Мики Орачев, 12.Божидар Краев, 18.Борислав Цонев, 7.Денис Махмудов
Резерви: 24.Александър Любенов, 10.Мигел Бедоя, 88.Георги Янев, 21.Радослав Цонев, 19.Илия Димитров

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 авг 2015 20:49

Единствената ми надежда е в Райберо. :lol: На този дограмата му хлопа.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”