Рафаел Бенитес - старши треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Рафаел Бенитес - старши треньор на Реал Мадрид

Мнениеот paceto » 04 яну 2016 22:18

Свърши се: Реал уволни Бенитес

Рафа Бенитес вече не е треньор на Реал Мадрид! Той беше уволнен след спешна среща с президента Флорентино Перес днес следобед. Вече е назначен и заместникът му.

Това е легендата на "белите" Зинедин Зидан, който досега водеше втория им състав. Французинът е дал съгласието си да поеме поста и се очаква да е на базата "Валдебебас" още във вторник сутринта.

Официалната причина за раздялата е лошите резултати и ниската позиция в класирането в началото на годината. В момента мадридчани са на трето място и изостават с четири точки от лидера Атлетико Мадрид.

Според вестник "Ас" обаче, едно от основните прегрешения на специалиста е, че не е пускал Хамес Родригес и Иско в последните мачове. Освен това той не се разбира с голяма част от играчите на тима, които са се наострили срещу него и това повлия на съдбата му.

Бенитес пое Реал Мадрид през лятото, като наследи на поста Карло Анчелоти. След силния старт на кампанията обаче последва срив в средата на ноември, тежка загуба с 0:4 в Ел Класико, аматьорски гаф срещу Кадис, който доведе до изхвърлянето за Купата на Краля и чашата преля след равенството с Валенсия снощи.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 яну 2016 21:21

И аз да пусна нещо за изпроводяк преди да локна темата след някой друг час.

Успех Рафа и дано скоро си намериш отбор! Яд ме е че не се получиха нещата, но не всеки става за клуб като Реал колкото и да го обича!

Бенитес на изпроводяк: За мен беше чест, благодаря!

Изображение

Уволненият от Реал Мадрид Рафаел Бенитес не се разделя с клуба с лоши чувства, а напротив. Треньорът загуби работата си в понеделник, няколко часа след равенството с Валенсия. Но той не таи лоши чувства.

"Искам да благодаря на всеки един, свързан с клуба - от членовете на борда на директорите до последния фен. Те знаят, че за мен беше чест да съм начело на отбора, в който израснах като футболист и човек, а и като треньор в юношеските формации."

"Искам да благодаря и на всички тези хора, които ми помагаха във всеки един ден, в който се завърнах в нашия дом "Сантяго Бернабеу". Признателен съм на всеки, който направи работата ми по-лека през тези месеци. Те дадоха всичко от себе си, за да сме по-близо до целта си", написа Бенитес в собствения си сайт.

Той беше наследен на поста от легендата на Реал и световния футбол Зинедин Зидан, който досега водеше втория отбор. Бенитес има само добри чувства към наследника си и се изказа ласкаво за него.

"Искам да пожелая късмет на Зинедин Зидан, който ме заменя, както и на целия му щаб, играчите, техническите лица, всеки който работи на базата "Валдебебас", както и на всеки, свързан с клуба. Съдбата на Зидан е свързана с нашия Реал и затова му желая всичко най-добро", написа още Бенитес.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 яну 2016 23:54

Гледам ,че все още може да се пише в темата.Да му благодаря за коректното отношение и начина по който си тръгва един истински мадридист,дорикогато е освиркван от своите.Поне като за последно им го натакова на журналистите и спази едно джентълменско поведение.Страхотна проява на сила.Успех Рафа и дано никога да не дадеш повод да те намразим.Защото в живота всичко се случва за един кратък момент.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 11 яну 2016 08:51

Мисля, че темата трябва да замине в аналите също както Бенитез си замина от Мадрид.

*За илитератите ще обясня, че "анали" означава архиви, хроники, а не част от човешкото тяло.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 яну 2016 09:35

За малко да пророня една сълзичка за тоя палячо! Ариведерчи, гарсон! Най-после да дойде времето, в което да си гледам Реал с кеф, начело с най-големия футболист. Дано да постигне поне половината и като треньор на белия клуб!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 яну 2016 17:43

Архив.

Върни се в “Архив”