Ботев Пд-възможна ли е мисията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд-възможна ли е мисията?
ZinedineZidane написа:От това, което видях миналата седмица (признавам, че надмина очакванията ми), нищо не е нереално с този дух и раздаване на отбора.
Има немалка вероятност четвъртото място да дава квота за Европа, така че лично за мен това следва да е целта.
Брато, при добро стечение на обстоятелствата сме втори след Лудогорец...

samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- ZinedineZidane
- Контакти:
Цецо Чука написа:ZinedineZidane написа:От това, което видях миналата седмица (признавам, че надмина очакванията ми), нищо не е нереално с този дух и раздаване на отбора.
Има немалка вероятност четвъртото място да дава квота за Европа, така че лично за мен това следва да е целта.
Аз съм малко фаталист и не обичам предварително да говоря! Иначе, от твоите уста...

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Цецо Чука написа:ZinedineZidane написа:От това, което видях миналата седмица (признавам, че надмина очакванията ми), нищо не е нереално с този дух и раздаване на отбора.
Аз съм малко фаталист и не обичам предварително да говоря! Иначе, от твоите уста...
Сметките са прости: 10 мача, 26 точки и готово, няма кво да се мисли толко...

samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Оттук-нататък каквото и да стане, все ще е добре: вземаме си парите от тв-права, обиграваме още по-добре младоците, мачкаме в дните на спортно щастие и посещаваме мачовете на любимия отбор като на голям национален празник. Както е казал Бенковски /перефразирам го/: "Вече забихме ръждивия си нож в сърцето на вечните ни врагове
"
Отсега-нататък няма невъзможни неща! Апетитът идва с яденето. Мисля, че момчетата го осъзнават и каквото зависи от тях, ще го дадат на терена.

Отсега-нататък няма невъзможни неща! Апетитът идва с яденето. Мисля, че момчетата го осъзнават и каквото зависи от тях, ще го дадат на терена.
Момчета айде малко по трезво да се гледа на нещата
.Да БОТЕВ е в добра форма, играе добър футбол е само на 3 точки в момента от 3-тия, но дайте по-умерено.Втори едва ли може да станем с оглед на голямата разлика, не че не е възможно то на теория всичко е възможно ( с изключение, Левски в първат шестица
).Та дотук много добре 3 мача-3 победи.Но сега тепърва предстоят тежки мачове, а и всички знаем, че слабото ни място са гостуванията.Лично аз се надявам на по-добро представяне като гост.Имаме шанса да влезнем в тройката но за това се иска много работа а и късмет.

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Sunway написа:Момчета айде малко по трезво да се гледа на нещата
Да цитирам Мъди Мастията: Продължавами да мичтайм!

Реално ако гледаме: ние и на това което направихме сме доволни, оттук насетне единственото което искам е пълна до дупка база всеки мач,Жога бонито сека седмица, момчетата да я цъкат спокойно и с радост,да има красота на терена, а резултатите-еми квото стане майна...
Цецо Чука написа:Вземем ли мача утре,след това ще е напълно реално да освободим ЦСКА от комисионерския гнет на Декларойчо.
Ахахахахахахахах, да се е*а у пророка!