спад или бум на диема екстра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: спад или бум на диема екстра

Мнениеот dreben23 » 04 мар 2015 13:14

С политика не успяха, но гледам, че с канали за платен спорт може и да успеят да върнат избягалите българи! :lol: :mrgreen:

Иначе аз за себе си го реших проблема- няколко дни по-късно мачовете ги предават на запис и снощи си изгледах така ЦСКА! :)

Преди това гледах Саутхямптън, не Уест Бромич, те дори не могат да различат кой мач е по-интересен, акъли и правила ще ни налагат за спорт!

Абе я го ду... Аз когато съм спортувал и гледал спорт, тея дори не са сукали биберона все още, елате ми по-наблизо и ще ви платя 4 лв, ама ще изядете и четири дървета за всяко от левчетата на бедните български люде! :lol:

Други дрипльовци няма да ги коментирам изобщо, тъй като мненията ми няма да са много хуманни и спрямо тях! :)

[offtopic]Отивам да си кажа и мнението за мача, което ще е обективно, но малцина ще го харесат. :([/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 мар 2015 14:57

Възниква повод за едно питане към абонати на булсатком- къде изчезнаха каналите на Нова- Диема и Нова спорт от приложението за мобилна тв на булсата и хвана ли ги и липсата изобщо и от екраните на абонатите? :) :mrgreen:

Не че ги нямам и другаде, но ми беше удобно и от приложението! :)

И значи ли това, че и те ще влязат в платения пакет при сключването на евентуалния договор или просто Булсат си отмъщава на Нова, затривайки и останалите им канали от менюто на дистанционното? :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 04 мар 2015 15:06

Булсата са юнаци ще бият дузпата на мафията НОВА -да видим как ще платят правата за Англия с един файтон хора за платения канал като булсата им отреже 800хиляди абоната с такса 2 .50 на месец

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 мар 2015 16:10

[offtopic]Теглете си skiti tv андроидаджиите и си свиркайте, ако успея да го подкарам и на компютъра с някой емулатор, просто ще е идеално, въпрос на тестове, по-кофтито е, че компа на брата е с ХР и andyroid не бачка, ама ще го измисля, всъщност, много е лесно, но ме мързи- бам един дроид на виртуална машина и си свиркаме пак! :) :mrgreen:

Но аз винаги почвам от по-трудните варианти, личи си, че съм изчел Фьодор Достоевски- онзи тип, дето обича да му е гадно, за да е щастлив! :lol:[/offtopic]

Появиха си се, нещо си играят с дистанционното. :)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Футбол - България”