Себастиан Фетел написа:Бащата знае по-добре е от теб кой какви качества има и в каква форма е. За момента това са ни най-добрите футболисти, ако имахме по-добри тези нямаше да са в състава или щяха да са резерви.soccerav написа:Марк, не казвам че е сътворил някаква чутовна глупост, то остава и това да направи и хептен ще му тегля майните. Трябва да сме максималисти, въпреки сегашното ни състояние това не ни е максимума. Слабите звена трябва да се отстраняват, не е като да нямаме футболисти за ротации. Дай сега щото е наш футболист да го защитаваме независимо от всичко. На мен ми прави впечатление когато някой прави странни неща, на теб ако не ти прави или ако пък ти харесва Сандански, ок твое си мнение, според мен този не трябва да носи черно-бялата фланелка. Оправданията, че сме нямали по-добър са супер не на място, имаме резерви, имаме и юноши, като не може да играе като хората ще седи на пейката. Ако вземе се стегне и си подобри играта, аз като негов критик ще съм най-щастлив, но това не го реших аз от един мач ами от доста повече. Господинов също не знаеше къде се намира при Матушев, но после се стабилизира нали така? Не стига само със сърце и желание, трябват и умения.
Сигурно е така, щом е треньор трябва да разбира повече от мен, което не значи че аз не трябва да си имам мнение нали така? Аз гарантирам, че ако Колев направи няколко ротации за нула време ще намери далеч по достоен футболист от Сандански на поста му. Но както знаем в България сме свикнали да залагаме на все едни и същи 11-ки, само Лудогорец правят ротации. Ти като гледаш футбол някои работи не ти ли правят впечатление? Понеже знам отговора ще ти дам един прекрасен пример. Сравнявай играта на Делев и тая на Сандански. Място за сравнение има ли? Въпросът е риторичен