Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Локо Сф мач за купата 22.02

Мнениеот soccerav » 23 фев 2015 17:45

Себастиан Фетел написа:
soccerav написа:Марк, не казвам че е сътворил някаква чутовна глупост, то остава и това да направи и хептен ще му тегля майните. Трябва да сме максималисти, въпреки сегашното ни състояние това не ни е максимума. Слабите звена трябва да се отстраняват, не е като да нямаме футболисти за ротации. Дай сега щото е наш футболист да го защитаваме независимо от всичко. На мен ми прави впечатление когато някой прави странни неща, на теб ако не ти прави или ако пък ти харесва Сандански, ок твое си мнение, според мен този не трябва да носи черно-бялата фланелка. Оправданията, че сме нямали по-добър са супер не на място, имаме резерви, имаме и юноши, като не може да играе като хората ще седи на пейката. Ако вземе се стегне и си подобри играта, аз като негов критик ще съм най-щастлив, но това не го реших аз от един мач ами от доста повече. Господинов също не знаеше къде се намира при Матушев, но после се стабилизира нали така? Не стига само със сърце и желание, трябват и умения.
Бащата знае по-добре е от теб кой какви качества има и в каква форма е. За момента това са ни най-добрите футболисти, ако имахме по-добри тези нямаше да са в състава или щяха да са резерви.

Сигурно е така, щом е треньор трябва да разбира повече от мен, което не значи че аз не трябва да си имам мнение нали така? Аз гарантирам, че ако Колев направи няколко ротации за нула време ще намери далеч по достоен футболист от Сандански на поста му. Но както знаем в България сме свикнали да залагаме на все едни и същи 11-ки, само Лудогорец правят ротации. Ти като гледаш футбол някои работи не ти ли правят впечатление? Понеже знам отговора ще ти дам един прекрасен пример. Сравнявай играта на Делев и тая на Сандански. Място за сравнение има ли? Въпросът е риторичен ;) . Както казах и на Марк, оправданието че сме нямали по-добър от него е супер неадекватно. Винаги има план Б. И преди да напишеш нещо в което не си сигурен, наблегни върху играта на въпросния футболист в следващи мачове за да видиш за какво говоря.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 25 фев 2015 09:11

boabbb написа:Имаше кьотеци, май :lol: Какво стана в сектора на Локо Пд :?: Иначе мача беше ОК, с изключение на 5-6 селски изпълнения, които са без коментар :roll:
Дисциплинарната комисия към БФС наказа Локомотив Пловдив с 1000 лева за хвърлени предмети.

По време на двубоя за Купата на България между отборите на Локомотив Пловдив и Локомотив София, спечелен от „смърфовете“ с 2:1, стана бой на трибуна „Спортклуб“. Причината именно бе хвърлени бутилки на терена. Тогава бяха задържани двама души за тази проява и бяха заведени за разпит в 5-то районно.

Ето и решението на ДК:

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 1от ДП – ДК наказва ПФК“Локомотив“Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 25 фев 2015 11:55

Едно пластмасово шише с вода-хиляда лева-бахти бизнеса майна имат тея от БФС...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 фев 2015 12:59

То само та да беше :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ludlokofan
Контакти:

Мнениеот ludlokofan » 25 фев 2015 23:11

soccerav написа:Сигурно е така, щом е треньор трябва да разбира повече от мен, което не значи че аз не трябва да си имам мнение нали така? Аз гарантирам, че ако Колев направи няколко ротации за нула време ще намери далеч по достоен футболист от Сандански на поста му. Но както знаем в България сме свикнали да залагаме на все едни и същи 11-ки, само Лудогорец правят ротации. Ти като гледаш футбол някои работи не ти ли правят впечатление? Понеже знам отговора ще ти дам един прекрасен пример. Сравнявай играта на Делев и тая на Сандански. Място за сравнение има ли? Въпросът е риторичен ;) . Както казах и на Марк, оправданието че сме нямали по-добър от него е супер неадекватно. Винаги има план Б. И преди да напишеш нещо в което не си сигурен, наблегни върху играта на въпросния футболист в следващи мачове за да видиш за какво говоря.

Янко Сандански е машина,един от най-добрите ни играчи и незаменим в центъра на терена.

Върни се в “Локо Пловдив”