Първите 3-4 рунда ще са от съществено значение!
Кобра бъде търпелив и чакай своя шанс... не се хвърляй от начало, а наложи своята тактика!
Милиони Българи сме зад теб!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КОБРА Е ТАКА ГО НАМЕРИ УКРАЙНСКАТА УТАЙКА!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stf написа:И аз симпатизирам на Кобрата , но не съм оптимист за мача . Честно казано смятам, че ще е успех за него ако изкара всичките 12 рунда. Малко статистика за Кличко : Той има над 60 победи от които само 10 не са с "КО" . Няма загуба в последните 10 години , а да се говори , че играе срещу значително по-слаби боксьори е несериозно ( то всеки е по-слаб от него) , добре последният вярно не беше нищо особено , НО преди това се би с Поветкин , един италианец и един поляк дет му викаха Викинга ама им забравих имената , та преди да се бият с него всички те нямаха загуба . А те бяха със статистика от рода 30-0 преди да играят с него, Пулев е 20-0. Тоест Владимир Кличко е срещал доста боксьори като Кобрата. Като добавим , че и има по-голям размах на ръцете(от по-далечна дистанция може нанася удари) по-опитен , по-унивесален и тн и тн. А за Виталий Кличко ще ви кажа само един факт преди да говорите по негов адрес , в цялата си кариера има само 2 загуби , като никога не е изпадал в нокдаун ! тоест никои не го е свалял на земята . Първата му загуба е срещу Бърд като в деситият рунд получава травма в рамото и от неговия щаб мятат кърпата. Втората е срещи Леноск Левис като в 6-ти рунд рефера прекратява мача заради аркади по лицето не Кличко. Обаче и в 2-мата мача тои е водел по точки и при нормално протичане е щял да победи.
Оставете какво пише журналята тя изопачава фактите, като цяло шансовете на Пулев са малки , но това не значи че няма го подкрепям довечера , то този мач го чакам от месеци насам , Просто ви пиша едно малко по обективно мнение.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта