XV кръг: Хасково - ЦСКА | 09/11/14 | 13:00 часа | 2:4 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XV кръг: Хасково - ЦСКА | 09/11/14 | 13:00 часа
0-4 както казва бат Санди-бий за да те уважават 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
IvailoRz написа:Leeroy написа:Stahlgewitter написа:Хасково все едно насила ги докараха да играят
Хасково играят мъжки и се хвърлят здраво в мача! Ти ми кажи какво играха онези женички от надежда срещу вас?
По-здраво влизане в мач не съм виждал. Мисля че до края ако се напънеет може да станат 10
Ми до ЧК на Тевия си влизаха доста здравичко. Онова влизане в коляното на Василев си беше за ЖК. Нормално е, след като са ти вкарали два безответни гола и си с човек по-малко, да ти падне и духа за победа...
- Red Warrior
- Контакти:
Ех, Стойчо, Стойчо, винаги съм те защитавал, но ще си останеш един страхлив треньор. Ако съм на мястото на Томов ще те глобя въпреки размазващата победа. Това е подигравка с юношите на ЦСКА.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Като гледам Апостол и направо не ми се мисли, как ще се удържа зоната му срещу Лудогорец...
Red Warrior написа:Ех, Стойчо, Стойчо, винаги съм те защитавал, но ще си останеш един страхлив треньор. Ако съм на мястото на Томов ще те глобя въпреки размазващата победа. Това е подигравка с юношите на ЦСКА.
Напълно съм съгласен!
- Red Warrior
- Контакти:
Апостол вече и за резерва не става. Зимата задължително трябва да вземем десен бек и двама нападатели.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Да попитам...дадохме ли премия на Хасково или не ?
Да попитам Марек дали са ни легнали или просто са слаби след като загубиха от Славия и с Черно море с два гола разлика ?
Хубаво е а играеш и да не търсите причините извън себе си. Не гледайте Лудсогорец, гледайте вашия си отбор. От вас зависи, дали ще сте шампиони, дали първи -втори или пети
И Апостол Попов много ме кефи, играе чудесно...

Да попитам Марек дали са ни легнали или просто са слаби след като загубиха от Славия и с Черно море с два гола разлика ?
Хубаво е а играеш и да не търсите причините извън себе си. Не гледайте Лудсогорец, гледайте вашия си отбор. От вас зависи, дали ще сте шампиони, дали първи -втори или пети
И Апостол Попов много ме кефи, играе чудесно...
IvailoRz написа: . Домуса плати на Хасково да скочат ,но уви или им е дал малко или са неподкупни
Дадохме им премия не виждате ли как хвърчат Хасково....че и голвое вкарват
Отново Попов спи... Ужас!
Айде Хаскуууу ! Айде че съм го играл Х