qnko_diviq написа:za nas e toj religiq написа:Аз не виждам , кво толкова ги плюете цесекарите! Ми те са си цесекари, не са параходи !Ще подкрепят който си искат, и стига с това българско, тук става въпрос за клубни отбори! Лудогорец като си нямат публика и разчитат на чужда такава , нямат право въобще да мрънкат ! Хубаво-лошо това е

Те сигурно в другите страни хората са големи националисти и всички милеят за чуждите отбори, направо си представям как торинци ревът за миланци, мюнхенци за дортмундци, лондончани за манчестърци

На всички им е през оная работа за ЧУЖДИТЕ отбори! Лудогорци като си намерят фенове , тогава да се бие в гърдите Кирчо и да обяснява кой кви души има

Никой не е длъжен да му целува задника, още по малко враговете пък!
Мача хубав развръзката страхотна, ама като няма кой да се израдва истински на гола???

Ти правиш ли разлика между безразличие и да отиваш да викаш "турци сте" и "минев курво" глупаци сте, не защото сте от Стяуа, защотото сте злобари.

Колко от феновете на ЦСКА са викали "турци сте" и "Минев, курво", за да ни слагате под общ знаменател. С първото не съм съгласен, ама с това за Минев да. Нормално е да има омраза срещу този играч. "Турци сте" беше излишно скандиране, но да не забравяме и какъв град е Разград - 30 000 население, 10 000 турци. Ако се обиждат пък на турци, живи и здрави да са. Не е редно да се скандират такива неща срещу български отбор, но не е редно и да се слагат под общ знаменател всички фенове на един отбор или пък да се очаква, че те ще подкрепят най-големия си съперник в последните сезони.