saract написа:Значи по ред на номерата:победата над Барселона е след 0:4 в първия мач.Ако говориш за Левски не знам каква победа над Байерн имаш предвид.Аякс - да това си е голям успех.Иначе за мене отстраняването на Партизан е по ценно от това на Киево.Да не говорим за триумфа над Лацио.Рейнджърс също беше нещо значимо но преди повече от 20 години.Иначе Спортинг си беше мач без значение.Успеха над ПСВ в два мача от Разград си е по важен.Не казвам че Лудогорец са постигнали най големите успехи в българския клубен футбол - това не е вярно.Но пък и това което правят в последните две години на фона на весобщия упадък е забележително.Един Гриша Ганчев налива много пари в Ловеч от средата на 90 те години на миналия век и няма нищо подобно.Един път отстраниха белгийския средняк Генк и толкова.
На фона на това, че отборите в България правят селекция изключително и само от свободни агенти, докато Лайноборец купува играчи за по милион, два, три... Няма как да бъде друго яче. Обаче като си представиш, че едната година чорбата изтърва титлата в последния кръг, другата година пък ние си вкарахме най-смешния автогол на света и изтървахме титлата в последния кръг, някак си тия милиони на фона на свободните агенти не са много релевантни.
А тва да биеш партизан, който е в положението на Левски и ЦСКА и да ми го изкарваш едва ли не по-голям успех от участието на Левски в ШЛ или 1/4 финала в ЛЕ... Смешен си, братле

---
Вчера в Лудогорец играха 5 българи,а на последния мач на Левски-7 българи.Това ли е голямата разлика или ти като
папагал повтаряш тази глупост заедно с другите.На последния мач на ЦСКА играха точно 3 българи и 2-резерви.Ама и
те като теб говорят.
Аз не съм чул агитката на Левски или ЦСКА или която и да е друга агитка в България да скандира на клубния си отбор "Българи - Юнаци". Ти чувал ли си?