III кръг: Славия - ЦСКА - 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: III кръг: Славия - ЦСКА

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 12:05

Очаквам победа на Славия с 1-0, тъй като по един или друг начин успяха да сглобят много боеспособен тим и то с футболисти, които нямат нужда тепърва да се аклиматизират към проскубаните ливади, наречени футболни терени в България. Прогнозирам, че Платини ще накаже бившия си тим, а след мача ще даде сълзливо интервю колко зле е бил животът му на Народна армия.
Умирам обаче да видя екзалтираният чичо Венци, усмихнат до уши да припява пред камерите "Бий ****** по блавата-бий бий бий", така както го стори след последната победа 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 12:11

memnto написа:Е то и вас никой не иска да ви гледа умреляците по терена, ама ето - дават ги. ;)

Логиката ти е тъпа. Телевизията предава това, което хората искат да гледат и най-вече това, което се очаква да генерира най-голям зрителски интерес. В случая Левски-Локо и Берое-Литекс.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 12:12

Твойта е още по-тъпа. ТЕЛЕВИЗИЯТА е искала да предава нашия мач, и дори го е включила в програмата си, но АГЕНТА и ДОМУСА са казал НЕ.
Не вярвам, че ще го разбереш. :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 12:16

memnto написа:Твойта е още по-тъпа. ТЕЛЕВИЗИЯТА е искала да предава нашия мач, и дори го е включила в програмата си, но АГЕНТА и ДОМУСА са казал НЕ.
Не вярвам, че ще го разбереш. :lol:

"...Медията ни имаше желание да предава и двубоя Славия - ЦСКА, който не бе предварително заложен в програмата. Фирмата държаща правата за излъчване обаче не пожела промени в движение...."

Айде да ми обясниш, как, аджеба, телевизията хем е искала да предава мача, хем не го е заложила предварително в програмата. Не ти ли звучи някакси тъпичко и нелогично, с примеси на лъжа, за да се избегнат наранени червени душици :?:

[offtopic]Еййй какво ли не правят само и само да се изкарат ощетени и да разкрият поредния нов мним враг, който иска с подлост да атакува харизмата :evil:[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 12:19

Нека ти обясня - не е заложен, но в последсвите се оказва, че мачът ще е между 1вия и 2рия във временното класира, който мач ще породи голям зрителски интерес, предвид факта, че Венци по правило скача на големите отбори, Славия направи сравнително добър отбор, + няколкото бивши армейски кадри при тях. Те решават да го излъчват, но двете подлоги казват НЕ.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 31 юли 2014 12:40

TristaNNN написа:Логиката ти е тъпа. Телевизията предава това, което хората искат да гледат и най-вече това, което се очаква да генерира най-голям зрителски интерес. В случая Левски-Локо и Берое-Литекс.

TristaNNN написа:"...Медията ни имаше желание да предава и двубоя Славия - ЦСКА, който не бе предварително заложен в програмата. Фирмата държаща правата за излъчване обаче не пожела промени в движение...."

Вземи се успокой малко, че започна да спориш сам със себе си - казваш едно и веднага сам го оборваш :lol:
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 юли 2014 13:06

Тройчо :!: За нас :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 юли 2014 13:11

TristaNNN написа:
memnto написа:Е то и вас никой не иска да ви гледа умреляците по терена, ама ето - дават ги. ;)

Логиката ти е тъпа. Телевизията предава това, което хората искат да гледат и най-вече това, което се очаква да генерира най-голям зрителски интерес. В случая Левски-Локо и Берое-Литекс.

И според тебе тия куци мачове генерират повече зрителски интерес от мача между първия и втория в класирането :!: :?: Според мене това си е чиста провокация от страна на младосткото дупе и доносник тара, винаги в последните години ,когато тръгваме добре почват ударите под кръста 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 юли 2014 13:16

TristaNNN написа:Очаквам победа на Славия с 1-0, тъй като по един или друг начин успяха да сглобят много боеспособен тим и то с футболисти, които нямат нужда тепърва да се аклиматизират към проскубаните ливади, наречени футболни терени в България. Прогнозирам, че Платини ще накаже бившия си тим, а след мача ще даде сълзливо интервю колко зле е бил животът му на Народна армия.
Умирам обаче да видя екзалтираният чичо Венци, усмихнат до уши да припява пред камерите "Бий ****** по блавата-бий бий бий", така както го стори след последната победа 8-)

Тоя път ше умираш,като гледаш усмихнатия ТРОЙЧО след мача и на таблото и на пресконференцията след двубоя :!:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2014 13:24

Пичове,нека да дават квото си искат!Който може,на стадиона.Който не може,като няма телевизия,радиото и толкова!Да го дух,т и Гела и Тара!

Върни се в “ЦСКА”