Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг
Аз не го разбирам това при наличие на готов отбор да вземеш 14 нови една седмица преди първия ти мач и после да очакваш невероятни неща. За мен това не е нормално отново да се пълним с някви ташаци, които няма къде да ритат, а в същия момент едва да свързваме двата края.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
BRF написа:Виж братле!Тая "статия" е кофа с лайна.Няма никакъв смисъл да я слагаш тук,освен ако не целиш заяждане.
Казва доста истини, не очаквам че ще ви хареса, защото истината понякога боли, но чак пък кофа с лайна ... Понякога е хубаво нещата да се пречупят и през малко "по-негативна призма" така да се каже.
Последна промяна от TristaNNN на 15 юли 2014 12:38, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Абе, накрая ще се чудим как да се отървем от тия...
TristaNNN написа:BRF написа:Виж братле!Тая "статия" е кофа с лайна.Няма никакъв смисъл да я слагаш тук,освен ако не целиш заяждане.
Казва доста истини, не очаквам че ще ви хареса, защото истината понякога боли, но чак пък кофа с лайна ... Понякога е хубаво нещата да се пречупят и през малко "по-негативна призма" така да се каже.
Не съм я прочел цялата,а и няма смисъл.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Аз не го разбирам това при наличие на готов отбор да вземеш 14 нови една седмица преди първия ти мач и после да очакваш невероятни неща. За мен това не е нормално отново да се пълним с някви ташаци, които няма къде да ритат, а в същия момент едва да свързваме двата края.
След като 2(Чочев,Мболи) се трансферират,3(менди,косоко,Гъргоров)бягат, 1(Вальо)е контузен и 2(Марто и Тошко)прекратяват,дали трябва да правим селекция според теб?8 ги няма и НЕ МОЖЕШ да го промениш!
BRF написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Аз не го разбирам това при наличие на готов отбор да вземеш 14 нови една седмица преди първия ти мач и после да очакваш невероятни неща. За мен това не е нормално отново да се пълним с някви ташаци, които няма къде да ритат, а в същия момент едва да свързваме двата края.
След като 2(Чочев,Мболи) се трансферират,3(менди,косоко,Гъргоров)бягат, 1(Вальо)е контузен и 2(Марто и Тошко)прекратяват,дали трябва да правим селекция според теб?8 ги няма и НЕ МОЖЕШ да го промениш!
Като допълним списъка на напускащите с Черни и Марсиньо стана цял отбор напуснали

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Аз не го разбирам това при наличие на готов отбор да вземеш 14 нови една седмица преди първия ти мач и после да очакваш невероятни неща. За мен това не е нормално отново да се пълним с някви ташаци, които няма къде да ритат, а в същия момент едва да свързваме двата края.
Готов отбор ли?
Teo написа:Абе, накрая ще се чудим как да се отървем от тия...
Е хубаво, какво трябва да се направи при 12 напуснали? Да се вземат 12 наши некадърни юноши и с тях да си играем ли??
Venko123 написа:Teo написа:Абе, накрая ще се чудим как да се отървем от тия...
Е хубаво, какво трябва да се направи при 12 напуснали? Да се вземат 12 наши некадърни юноши и с тях да си играем ли??
братле, прав си, но с толкова много нови най-много 5 човека от тия ще се наложат, като повечето няма и да влизат...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Прави сте и вие донякъде с аргументите си. Тъпото в историята е че отново сме неподготвени за старта на първенството.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!