Комбинативния мишок - Чакмаков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Комбинативния мишок - Чакмаков

Мнениеот Кировец » 03 юни 2014 16:54

Red joker написа:Според мен,всички тези спорове и боричкания са на базата на, това че общо взето много от нещата случващи се в клуба са „тъмна Индия“,иначе казано, все още пълната прозрачност не е това ,което е :lol: По принцип,не знам дали има някой наивник ,който да вярва,че богатите бизнесмени са големи идеалисти и меценати :o-колкото и да обичат и да даряват,винаги има задна мисъл ;) ,а по принцип ЦСКА е голямата марка на България в спорта и всички до един,които са били или са искали да бъдат собственици на отбора, са гонили някакви аванти,скрити под маската на меценатството и уж голият идеализъм да помагат...просто ей така щото са големи фенове :!: ,не че искат нещо да спечелят!Това е и една от причините за спора между ръководството на клуба и „Завинаги“-нито едните са светци, нито другите,нито пък и ние ,„пишещите братя“! :idea:

Братле, каквото посееш - това ще пожънеш. Кой накара Чакмаков да яхне тази вълна - любов, хубави приказки, дарения и т.н.? Сам си е виновен! 5 години гледа как управляват пияниците от Перник и падна на тяхното ниво с елементарни грешки.
Къде са му документите? Томов каза, че те нямат право да събират пари с СМС-и, ама си е затворил очите, нямат право да правят фланелки на ЦСКА с надписи "ЦСКА Завинаги", ама и за това си е затворил очите?!
Ай, сиктир вече!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 03 юни 2014 16:54

Лупи доживот в ЦСКА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2014 16:56

Кировец написа:Гледам, кои се пънат в защита на Чакмаковчето и ми става смешно - Томми, Лимонадения Джо, някой друг още изявен левскар.
Работата е ясна. Всеки, който е открит враг на Лупи е приятел на сините от Подуене.

На мен лично изобщо не ми пука за Чакмаков и Завинаги и не ги защитавам. Просто си коментирам като страничен наблюдател.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юни 2014 16:56

4akala написа:Лупи доживот в ЦСКА!

И Стойчо Младенов!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юни 2014 16:56

4akala написа:Лупи доживот в ЦСКА!

Чакала се римува готино с Педала :mrgreen: !Не е по темата,ама и твоите мнения не са ;) !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юни 2014 16:57

Tommi написа:
Кировец написа:Гледам, кои се пънат в защита на Чакмаковчето и ми става смешно - Томми, Лимонадения Джо, някой друг още изявен левскар.
Работата е ясна. Всеки, който е открит враг на Лупи е приятел на сините от Подуене.

На мен лично изобщо не ми пука за Чакмаков и Завинаги и не ги защитавам. Просто си коментирам като страничен наблюдател.

Така ще кажеш.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2014 17:00

Кировец написа:
Tommi написа:

Така ще кажеш.

Ако от мен зависи кой да е силният човек във Вечния враг - Томов или Чакмаков - с двете ръце гласувам за Томов! :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юни 2014 17:02

Tommi написа:
Кировец написа:
Tommi написа:

Така ще кажеш.

Ако от мен зависи кой да е силният човек във Вечния враг - Томов или Чакмаков - с двете ръце гласувам за Томов! :mrgreen:

Супер!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 03 юни 2014 17:02

Tommi написа:

Страничен наблюдател? :shock: А си фен на ЕВРОИДИОТИТЕ, нещо не се връзва. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Предател
Контакти:

Мнениеот Предател » 03 юни 2014 17:04

Да са живи и здрави ЛУПИ и ТРОЙЧО!!!Колкото по дълго се задържат,толкова по дълго четрибуквения батака ще съществува!!!

Върни се в “ЦСКА”