Барселона - Трансфери Лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Барселона - Трансфери Лято 2014

Мнениеот enguerino » 13 юни 2014 10:45

Middlesbrough написа:Вчера Ракитич не ми направи особено впечетление обаче :С

Щото игра заедно с Модрич пред защитата. Трябва им един деф.халф за да не мислят толкова за защитните си функции ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 юни 2014 10:46

enguerino написа:Сигурно само аз не се радвам чак толкова много от продажбата :mrgreen: :roll:

Беше купен за 35 + 5 и продаден 3 год по-късно за 33 + 3 след като е вкарал 40+ гола и 40+ асист

С оглед на това как продава Барса и Суби , направо сме на печалба от този трансфер :Д:Д
Ми незнам мен лично , 3 години тоя ми пили нервите !!! това , че вкара не малко голове за мен нищо не означава , след като във важните мачове беше ЗИРО !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 юни 2014 10:47

enguerino написа:

Щото игра заедно с Модрич пред защитата. Трябва им един деф.халф за да не мислят толкова за защитните си функции ;)

Дано : ) , мисля , че в Севиля даже играе зад нападателя :roll:

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 13 юни 2014 14:50

Middlesbrough написа:
enguerino написа:

Дано : ) , мисля , че в Севиля даже играе зад нападателя :roll:

На ме Ракитич вчера ми хареса. Много се бори, почти всяка атака минаваше през него. А що се отнася до Фабрето - статистически се оказва, че играе по половин сезон, а взима цяла заплата. :) :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 13 юни 2014 18:39

Аз не мога да повярвам защо го продават точно на Моуриньо??? Той миналия сезон не ни даде Луиз при положение че не го искаше в състава, а сега ние му даваме ключов играч! И да ключов е защото онзи знае на каква позиция му е силата, не на фалшива деветка какъвто играеше през повечето време в Барса. Жалко!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 13 юни 2014 22:57

Всичко е въпрос на пари. Ако ние давахме 1 млн. евро повече от ПСЖ, сега Луис щеше да се снима с новите нни екипи.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2014 00:45

Гонсало Игуаин на крачка от трансфер в Барселона

Изображение

Гонсало Игуаин е на път да направи доста сензационен трансфер и да премине от Наполи в Барселона, твърдят испанските ежедневници.

Според информациите Игуаин е постигнал споразумение с ръководството на Барселона относно своите лични условия и остава двата клуба да се разберат за трансфера на аржентинския национал.

През миналото лято Реал Мадрид продаде Гонсало Игуаин на Наполи за сумата от 40 милиона евро.

Сега Гонсало Игуаин е на път да осъществи изключително шокиращ трансфер при вечния съперник на „белия балет“ - Барселона.

26-годишният футболист има договор с Наполи до лятото на 2018 година. Освобождаващата клауза, която е записана в договора на Игуаин е на стойност между 35 и 38 милиона евро.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2014 09:37

Няма да стане това последното :!: Бая голове вкара за Реал, там стана играч - едва ли ще отиде в Барса :roll: Ще мятат свински глави и по него :lol: А и клаузата ми се вижда странна - едва ли е по-малка от сумата, за която е купен :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 юни 2014 09:44

аааааа не тоя не го искамеее пълен бездарник видя се и снощи !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 юни 2014 10:00

..........Гонсало Игуаин постигна доста с Реал ,беше привлечен като неизвестен младок от Ривър Плейт и веднага започна да играе при Капело.Израсна си в Реал ,но с идиотските си пропуски ,така и не стана истински любимец и безпорният нападател на отбора и се стигна до логичното му напускане,беше се изчерпал и нямаше развитие.Тъпо ще ми е до го видя с екипа на Барселона,но по-добре Игуаин,отколкото Агуеро ...................Игуаин не е от най-плашещите централни нападатели ................

Върни се в “Барселона”