Селекция - лято 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Re: Селекция - лято 2014
В Пловдив има много бивши професионални футболисти които като треньори,помощник-треньори и футболни ръководители са трайно безработни аматьори
!

- El Commandante
bulgaro написа:Знам, защото за разлика от повечето тук, аз съм играл футбол професионално
Че той и Мъри Стоилов е играл футбол професионално, и Цанко и кой ли не,ако се сещаш.
От друга страна Моуриньо не е играл професионално, така че кво точно се опитваш да докажеш?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- bulgaro
- Контакти:
Важното е вие, че сте разбирачи, без никога да сте слагали кори и гети 

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- slash1912
- Контакти:
bulgaro написа:Знам, защото за разлика от повечето тук, аз съм играл футбол професионално и за разлика от вас, моите футболни познания не се базират на гледане на Диема през уикенда и четене по форумите!
Личи си колко "познания" имаш,щом си мислиш,че ПА9 и Павлов стават за Ботев

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Херо започна със селекцията, Фонсека сигурен за Ботев
fena написа:Не се изхвърляйте, пак да не по третите най-скъпото 4-то място в историята на световния футбол. Видя се че при вас колкото и пари да се наливат, каквито и треньори да идват, вие чупите антирекорди. Нещо подобно като при брокерите. Нищо не ви се получава... А това вече говори, че не е до парите и треньорите, а до манталитета
Това говори колко си прост и ограничен. Скъпоплатено ти излиза мозъка който носиш в главата си. Реално Мърльо похарчи пари единствено последният прозорец. И да! Ако така го приемаш по-лесно, да това е най-скъпият Ботев в историята. Но не 4-то място ще отекне във бъдещето. А новопостроената база и издигащият се стадион бижу. Ама щото си плосък, ограничен злобар на фона на всичко фантастично което се случва на футболен клуб Ботев Пловдив, ти се хващаш за 4-то място в класирането. Чиста проба дребнавост и огромен комплекс. А това че Мъри е най-некадърният треньор на тази планета това е съвсем друга тема на разговор. Всъщност има много по-важна работа за те от това да се подиграваш на отбор който е преди теб във всичко. А именно да си спасите жалкото клубче!

Re: Херо започна със селекцията, Фонсека сигурен за Ботев
sudromanista73 написа:scb написа:Стига толкова чужденци! Имаме чудесна ДЮШ и без това с Мърли нищо няма да стане, така че най-добре е с юношите на отбора да сме.
+1912 Абсолютно съгласен.
Относно Фонсека,нямам достатъчни наблюдения,так че нямам и мнение...
Колеги,нека не се заблуждаваме.Школата работи реално от няма и 1 година.Резултати от нея ще очакваме най-рано след 3-4г. Сега каквото и да си говорим нямаме готови юноши в момента и не можем да минем без чужденци.Въпроса е да са на правилните позиции и с нужните качества.А,че с Мъри явно няма да се получат нещата е друга тема.Все пак нека видим и след като дойде Херо ще има ли промяна.Имаме нужда от футболисти на 4 позиции според мен. Ляв бек,централен защитник,ляв външен халф и плеймейкър.
bulgaro написа:Важното е вие, че сте разбирачи, без никога да сте слагали кори и гети
Докато някои от нас сме използвали по-разумно времето си, явно ти много време си отделял на слагането/използването на кори и гети.
105 години / 4 поколения ботевисти!
bulgaro написа:Знам, защото за разлика от повечето тук, аз съм играл футбол професионално и за разлика от вас, моите футболни познания не се базират на гледане на Диема през уикенда и четене по форумите!
като чета ко разбираш,си играл професионално на Плейстешана.ма кръгла нула си ООООООООООООООО.
bulgaro написа:Важното е вие, че сте разбирачи, без никога да сте слагали кори и гети
Добрите футболисти не слагаха КОРИ,само Рендетата като ТЕБ.
Интересна селекция:
Отпратихме Спрокел и Везалов, но взехме Херо и дясната ръка на шефа на БФС.
Отпратихме Спрокел и Везалов, но взехме Херо и дясната ръка на шефа на БФС.

105 години / 4 поколения ботевисти!