Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Селекция - лято 2014

Мнениеот Plovdivskia Grand » 22 май 2014 16:23

В Пловдив има много бивши професионални футболисти които като треньори,помощник-треньори и футболни ръководители са трайно безработни аматьори :idea: !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 22 май 2014 16:26

bulgaro написа:Знам, защото за разлика от повечето тук, аз съм играл футбол професионално

Че той и Мъри Стоилов е играл футбол професионално, и Цанко и кой ли не,ако се сещаш.
От друга страна Моуриньо не е играл професионално, така че кво точно се опитваш да докажеш?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 май 2014 16:41

Важното е вие, че сте разбирачи, без никога да сте слагали кори и гети :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 май 2014 17:12

bulgaro написа:Знам, защото за разлика от повечето тук, аз съм играл футбол професионално и за разлика от вас, моите футболни познания не се базират на гледане на Диема през уикенда и четене по форумите!

Личи си колко "познания" имаш,щом си мислиш,че ПА9 и Павлов стават за Ботев :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Херо започна със селекцията, Фонсека сигурен за Ботев

Мнениеот rump_shaker » 22 май 2014 19:57

fena написа:Не се изхвърляйте, пак да не по третите най-скъпото 4-то място в историята на световния футбол. Видя се че при вас колкото и пари да се наливат, каквито и треньори да идват, вие чупите антирекорди. Нещо подобно като при брокерите. Нищо не ви се получава... А това вече говори, че не е до парите и треньорите, а до манталитета :!:

Това говори колко си прост и ограничен. Скъпоплатено ти излиза мозъка който носиш в главата си. Реално Мърльо похарчи пари единствено последният прозорец. И да! Ако така го приемаш по-лесно, да това е най-скъпият Ботев в историята. Но не 4-то място ще отекне във бъдещето. А новопостроената база и издигащият се стадион бижу. Ама щото си плосък, ограничен злобар на фона на всичко фантастично което се случва на футболен клуб Ботев Пловдив, ти се хващаш за 4-то място в класирането. Чиста проба дребнавост и огромен комплекс. А това че Мъри е най-некадърният треньор на тази планета това е съвсем друга тема на разговор. Всъщност има много по-важна работа за те от това да се подиграваш на отбор който е преди теб във всичко. А именно да си спасите жалкото клубче!
ИзображениеИзображение

emo_75
Контакти:

Re: Херо започна със селекцията, Фонсека сигурен за Ботев

Мнениеот emo_75 » 23 май 2014 00:50

sudromanista73 написа:
scb написа:Стига толкова чужденци! Имаме чудесна ДЮШ и без това с Мърли нищо няма да стане, така че най-добре е с юношите на отбора да сме.

+1912 Абсолютно съгласен.
Относно Фонсека,нямам достатъчни наблюдения,так че нямам и мнение... ;)

Колеги,нека не се заблуждаваме.Школата работи реално от няма и 1 година.Резултати от нея ще очакваме най-рано след 3-4г. Сега каквото и да си говорим нямаме готови юноши в момента и не можем да минем без чужденци.Въпроса е да са на правилните позиции и с нужните качества.А,че с Мъри явно няма да се получат нещата е друга тема.Все пак нека видим и след като дойде Херо ще има ли промяна.Имаме нужда от футболисти на 4 позиции според мен. Ляв бек,централен защитник,ляв външен халф и плеймейкър.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 23 май 2014 09:56

bulgaro написа:Важното е вие, че сте разбирачи, без никога да сте слагали кори и гети :lol:

Докато някои от нас сме използвали по-разумно времето си, явно ти много време си отделял на слагането/използването на кори и гети.
105 години / 4 поколения ботевисти!

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 23 май 2014 12:22

bulgaro написа:Знам, защото за разлика от повечето тук, аз съм играл футбол професионално и за разлика от вас, моите футболни познания не се базират на гледане на Диема през уикенда и четене по форумите!

като чета ко разбираш,си играл професионално на Плейстешана.ма кръгла нула си ООООООООООООООО.

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 23 май 2014 12:27

bulgaro написа:Важното е вие, че сте разбирачи, без никога да сте слагали кори и гети :lol:

Добрите футболисти не слагаха КОРИ,само Рендетата като ТЕБ.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 23 май 2014 12:58

Интересна селекция:
Отпратихме Спрокел и Везалов, но взехме Херо и дясната ръка на шефа на БФС. :twisted:
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”