Гонзалдо и аз не съм му фен, но поне е Мъжкар, а не путьо като някои доста по-обичани легенди. Последното не е мнение от ТВ интервюта, а неща от реалността от кухнята. Последния човек който не е влезнал в офиса на Баткофф с идеята за попълване на банкова сметка. Човека който си тръгна огорчен, но не каза "никога вече тук" (това го бяхме чували от други преди него, които се ослушваха като пръднал заек в люцерна и се изнизаха като пръдня из гащи, когато трябваше да покажат малко мъжество)
Всъщност ще стане каквото ще стане, тук се чешат езици, но не хабете нерви и не псувайте хора които не познавате. Не обявявайте за чорбар, всеки който бил споменал че харесва нещо червено, че се сещам за имена все още на щат при нас, примерно Пелето, Старокин, В.Павлов. Нима всеки един от тях не е доказал професионализма си. Странно как един сръбски цесекар е м/у най-обичаните треньори сред нас (Цървена Звезда си е баш еквивалент, но...)
Вярно е че това че някой е зле не ни кара да се чувстваме по-добре (освен когато иде реч за розовите), но какво да кажат феновете на 2 от най титулуваните отбори в света Ливърпул 20г без титла и сега като нас лани и Милан, които ще обиграват по наш тертип, отбор за следващата кампания. Можем да се мерим със звездите им, с парите им или какво!?
Апела ми е към онези крайни фенове, да се поуспокоят и всички по-търпеливо да оставим един екип да поработи година-две, ако трябва и 3. Именно напрежението от големите изисквания и очаквания, проваля всеки назначен в последните години треньор.