Анкета: Новият треньор

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой да е?

Иван Колев
1
1%
Любко Петрович
7
5%
Светослав Тодров
3
2%
Елин Топузаков
4
3%
Ивайло Петев
80
62%
Кристиан Арамбашич
2
2%
Асен Букарев
5
4%
Миливойе Брачун
2
2%
Неделчо Матушев
2
2%
Вили Вуцов
23
18%

Общо гласове: 129

bahmaamu
Контакти:

Re: Анкета: Новият треньор

Мнениеот bahmaamu » 24 май 2014 02:39

Рядко чета, а още по-рядко пиша, но то е защото възрастта ми не позволява напразни спорове с мнозина тук, които са на възрастта на сина ми примерно. "Не казвай хоп, преди да си скочил" запомнете тази поговорка, която важи и за изказвания с/у някого, когото не познавате във всички аспекти. Я да ви попитам какви успехи имаше Мъри, преди "онази приказка" или забравихте 10-те малки негърчета които ни опукаха насред София, а след това всички в групата си оправяха головата разлика с тях. Но странно кой ли подшушна на мустака че има дни в които не върви. Но на Вили, такъв шанс не бе даден , а след това видяхме че "трактористите" май не са чак толкова боси в тази игра. Ясен стартира еврокампанията с успех, но шанс за следващ сезон - нанай си. Няма нужда да се плюе по всеки спряган за поста старши треньор, защото не се знае от коя трънка ще изскочи заек ;)
Гонзалдо и аз не съм му фен, но поне е Мъжкар, а не путьо като някои доста по-обичани легенди. Последното не е мнение от ТВ интервюта, а неща от реалността от кухнята. Последния човек който не е влезнал в офиса на Баткофф с идеята за попълване на банкова сметка. Човека който си тръгна огорчен, но не каза "никога вече тук" (това го бяхме чували от други преди него, които се ослушваха като пръднал заек в люцерна и се изнизаха като пръдня из гащи, когато трябваше да покажат малко мъжество)
Всъщност ще стане каквото ще стане, тук се чешат езици, но не хабете нерви и не псувайте хора които не познавате. Не обявявайте за чорбар, всеки който бил споменал че харесва нещо червено, че се сещам за имена все още на щат при нас, примерно Пелето, Старокин, В.Павлов. Нима всеки един от тях не е доказал професионализма си. Странно как един сръбски цесекар е м/у най-обичаните треньори сред нас (Цървена Звезда си е баш еквивалент, но...)

Вярно е че това че някой е зле не ни кара да се чувстваме по-добре (освен когато иде реч за розовите), но какво да кажат феновете на 2 от най титулуваните отбори в света Ливърпул 20г без титла и сега като нас лани и Милан, които ще обиграват по наш тертип, отбор за следващата кампания. Можем да се мерим със звездите им, с парите им или какво!?
Апела ми е към онези крайни фенове, да се поуспокоят и всички по-търпеливо да оставим един екип да поработи година-две, ако трябва и 3. Именно напрежението от големите изисквания и очаквания, проваля всеки назначен в последните години треньор.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 май 2014 08:38

bahmaamu написа: Странно как един сръбски цесекар е м/у най-обичаните треньори сред нас (Цървена Звезда си е баш еквивалент, но...)

Вероятно визираш Люпко Петрович? Не знам на колко години си, но явно не си наясно с нещата - еквивалентът на ЦСКА в Сърбия е армейският отбор на Партизан :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 24 май 2014 13:00

CSKA69 написа:
bahmaamu написа: Странно как един сръбски цесекар е м/у най-обичаните треньори сред нас (Цървена Звезда си е баш еквивалент, но...)

Вероятно визираш Люпко Петрович? Не знам на колко години си, но явно не си наясно с нещата - еквивалентът на ЦСКА в Сърбия е армейският отбор на Партизан :idea:

Точно !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 25 май 2014 03:55

Мен ме притеснява друго. Сега ще се чака отговор от Петев до незнам си кой юни, а през това време селекцията ни закъснява. Ако накрая Петев вземе и ни отреже, отиде та се не виде. Пак ще има да правим селекция през септември с нежелани никъде другаде футболисти.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 25 май 2014 11:16

plamenst7 написа:Мен ме притеснява друго. Сега ще се чака отговор от Петев до незнам си кой юни, а през това време селекцията ни закъснява. Ако накрая Петев вземе и ни отреже, отиде та се не виде. Пак ще има да правим селекция през септември с нежелани никъде другаде футболисти.

Тои кога свършва първенството в кипър.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2014 12:12

blue atak написа:
plamenst7 написа:Мен ме притеснява друго. Сега ще се чака отговор от Петев до незнам си кой юни, а през това време селекцията ни закъснява. Ако накрая Петев вземе и ни отреже, отиде та се не виде. Пак ще има да правим селекция през септември с нежелани никъде другаде футболисти.

Двубоят на водения от Петев АЕЛ срещу АПОЕЛ ще се играе на 31 май, събота.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 25 май 2014 12:26

tevez написа:
blue atak написа:

Двубоят на водения от Петев АЕЛ срещу АПОЕЛ ще се играе на 31 май, събота.

Ем значи в събота ще стане ясно за Петев.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 май 2014 13:15

От така избраните тук кандидат треньори не виждам нито един които би могъл да съживи Левски.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2014 10:39

Петев явно няма да е . Дано поне не е някой анонимник . Почвам да се замислям за Кокъла или пък да оставят Топчо . :?

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 май 2014 11:11

ЕМИЛ написа:Петев явно няма да е . Дано поне не е някой анонимник . Почвам да се замислям за Кокъла или пък да оставят Топчо . :?

Може да е този Илия груев

Върни се в “Левски”