Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ

Мнениеот dindan » 15 май 2014 22:09

Че на стадиона само жълти,на тях ли да ги мятат
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 15 май 2014 22:21

dindan написа:Че на стадиона само жълти,на тях ли да ги мятат

Ти кой мач гледа ?

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 15 май 2014 22:39

Кратко сведение.. момчетата от пловдив бяха 8500, а тези подкрепящи Разград /и съответните фенклубове/ около 45оо :) Трябва да похвалим Фенклуб Варна, които напълниха 1о автобуса и отделно над 4о коли! :) От следващия сезон се очакват много силни фенклубове в поддръжка на шампионите и от Русе, Шумен, Търговире и Велико Търново! Както искате го разбирайте, но Лудогорец вече ИЗЛЕЗЕ от границите на Разград!

За зелената хегемония на терена не ми се говори! Вчера на мача на финала от ЛЕ, всяка умишлена игра с ръка/а те бяха 2/ бяха накзвани с директни ЖК. Днес - нищо подобно! 2 пъти бяха спирани опасни атаки с игра с ръка. За засадите /отново 2, вече като по традиция/ отново в полза на противниковия отбор. Вижте само за какво и каде нарушение, беше показан картон на Александров!

Не Ви ли е срам да упреквате съдията. МИЗЕРНИЦИ!

Колкото до феновете на ботЯф.. СРАМ МЕ Е! Срам ме е именно от това, че отбор, носещ името на великия Ботев, бива подкрепян от такива изроди! Пълен шах!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 16 май 2014 00:07

Честито на Лудогорец ! Феновете и футболистите на Ботев не знаеха къде са , защото това не беше техния финал , те го откраднаха знаят от кого .

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 16 май 2014 00:43

Искам да честитя на феновете на Лудогорец поредния успех. Въпреки че не харесвам изкуственото създаване на шампиони(с наливане на пари- и в световния футбол не харесвам това), аз благородно Ви завиждам в чисто човешки план за емоциите, които феновете изживявате вече 3 години(много от вас за първи път се запалвате по този спорт и това е един невероятен начин да изживявате емоции).

Обичайте си отбора, бъдете колоритни и се радвайте на това, че фенската Ви култура не е еволюирала до "ултрас" културата на някои от водещите публики в България.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 16 май 2014 09:10

Честита Купа и Титла,

отново доказахме, че в момента сме най-добрия отбор в България

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 16 май 2014 09:40

daydreamer написа:Искам да честитя на феновете на Лудогорец поредния успех. Въпреки че не харесвам изкуственото създаване на шампиони(с наливане на пари- и в световния футбол не харесвам това), аз благородно Ви завиждам в чисто човешки план за емоциите, които феновете изживявате вече 3 години(много от вас за първи път се запалвате по този спорт и това е един невероятен начин да изживявате емоции).

Обичайте си отбора, бъдете колоритни и се радвайте на това, че фенската Ви култура не е еволюирала до "ултрас" културата на някои от водещите публики в България.

+1
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 09:58

Честита ви купа, досега не ме грееше кой ще взима купа и суперкупа но след селянията вчера много ми се иска Лудогорец да изкриви Ботев от бой в мача за суперкупата просто ей така, да им се сговни саднатия животец на тая група катили, които ос**ха мача вчера.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”