Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bnboris0v

Re: Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Мнениеот bnboris0v » 05 май 2014 01:08

Тоя пък, гадно ми било :mrgreen: смешник

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 05 май 2014 01:15

bnboris0v написа:Тоя пък, гадно ми било :mrgreen: смешник

Такива като теб ще се изпарят ако кранчето на караибрахима секне :lol:
Така беше и след брокерите, така беше и след христола, така ще е и сега.
Изображение

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 05 май 2014 01:21

Гагарин Обича Локо написа:

Първия мач ми беше 77 г. мислиш ли че мога да се изпаря. А и между другото мога да ти говоря за кв. Гагарин до утре и колко много обича Локо :mrgreen: тоя квартал

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 05 май 2014 01:25

bnboris0v написа:

Първия мач ми беше 77 г. мислиш ли че мога да се изпаря. А и между другото мога да ти говоря за кв. Гагарин до утре и колко много обича Локо :mrgreen: тоя квартал

Пък като ти беше първия мач 77 г. какво, да не си хванал алах твоят бог за та.аците ?
Толкова ти е гадно, че не можеш да спиш от яд!
Изображение

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 05 май 2014 01:30

bnboris0v написа:

Пък като ти беше първия мач 77 г. какво, да не си хванал алах твоят бог за та.аците ?

Ти данеби да спиш. Пък що се отася до алах, незнам ти знаеш повече
Иначе потърси в нета вица за тъпото копеле, ще ти хареса :mrgreen: ако го разбереш де

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 05 май 2014 01:36

bnboris0v написа:
bnboris0v написа:

Ти данеби да спиш. Пък що се отася до алах, незнам ти знаеш повече
Иначе потърси в нета вица за тъпото копеле, ще ти хареса :mrgreen: ако го разбереш де

Ти си жив виц.
Аз не спя, щото ми плащат за тва. Пък ти не спиш, щото живота ти е толкова скапан, че паралелната вселена в която живееш ти дава поле за изява. :cry: Като се замисля е доста жалко.
Изображение

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 05 май 2014 01:40

Пазач ли си :P нищо и тва е работа

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 10:03

razer написа:
plovdivram написа:Феновете на Ботев е добре да се замислят над това, че само в първите 5 "страници" на форума на Локо Пловдив потребители, фенове на Ботев Пд са ПУСНАЛИ (те самите) поне 10 теми касаещи Локо Пд, докато в техния форум (направих си труда да погледна :) ) в същия брой страници, поне аз не успях да открия тема пусната от наш привърженик!

Спрете се бе "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!! :)
Спрете се!!! То вашето бива, бива, ама вече на нищо не прилича!!!

Ако тия 54 лева,които са събрани за Бесика бяха 54000 или пък поне 5400 лева може би щеше да има и повече "доброжелатели" и в нашите теми!На това му се казва елементарна математика....ама това е една друга болна тема за Вас. Не мога да разбера тези които само мрънкат,че едва ли не "жълтите" толкова много се интересували,че само в пишели в темите за Локо...закачката винаги ще я има и това са нормални неща...просто преглътнете,че феновете на Ботев са доста повече и "храненето" във ваша посока е в пъти повече...

Вие първо вземете си ПРОВЕРЕТЕ "източниците", пъ' било то и такива с имена като Константин Динев, че определено ще изпаднете в същата ситуация като с историята си, където сте се ПРЕдоверили в повечко на "поколенията" си и СЕГА нямате обяснения за много от "ОСНОВИТЕ" на създаването си! :) В този ред на мисли, колкото и пъти да ви се каза, че сметката, за която говори Динев си е ЛИЧНО НЕГОВАТА :) в банк "Пиреус" (ако не се лъжа) и в нея ЛИЧНО ТОЙ трябваше да ПРЕВЕЖДА ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ПРОДАДЕН ЗРИТЕЛСКИ БИЛЕТ. Тази акция СТАРТИРА някъде в края на ОКТОМВРИ 2013-та. Сам се сещаш, че колкото и да сме "малко" то в никакъв случай мачовете на Локомотив не са били посетени от "97" (това бе споненатата от него цифра) човека... Да не говорим, че на 17 ЯНУАРИ 2014 г., той обяви, че и парите от "ТРАНСФЕРА" НА БЕЛАИД" също ще отидат в нея, където трябваше да попадне и една от ПРЕМИИТЕ на Маламов, КОЙТО ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ ТОВА СИ ЖЕЛАНИЕ!!!

Айде, сега ти направи предположение - КЪДЕ ТОГАВА СА ТЕЗИ ПАРИ и ЗАЩО НЕ СА В СМЕТКАТА?!!

Дай да видим другото... това за ФЕН АРТИКУЛИТЕ! Ами, че то Константин Динев поне да беше наясно КОЙ се занимава с тези "фен артикули"!!! Като оставим на страна факта, че КЛУБА няма ИНВЕСТИРАНИ и ЕДИН ЛЕВ в тези фен артикули, то с изявлението, което даде Динев в това отношение, аз оставам с впечатление, че той търси сметка за нещо, което НИКОГА НЕ ГО Е ИНТЕРЕСУВАЛО при положение, че споменатите от него хора нямат нищо общо с тези артикули!

И спрете да се правите на големите ни "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ", моля ви спрете!!! Ако наистина бяхте такива, то нямаше да гледате на нещата, които се случват в Локомотив по начина, който си гледате на историята си... т.е. да вярвате на неща, които някой "казал", пъ' било той от "поколенията" или нечий "президент" на ФК!
Изображение

razer
Контакти:

Мнениеот razer » 05 май 2014 10:33

plovdivram написа:
razer написа:
plovdivram написа:Феновете на Ботев е добре да се замислят над това, че само в първите 5 "страници" на форума на Локо Пловдив потребители, фенове на Ботев Пд са ПУСНАЛИ (те самите) поне 10 теми касаещи Локо Пд, докато в техния форум (направих си труда да погледна :) ) в същия брой страници, поне аз не успях да открия тема пусната от наш привърженик!

Спрете се бе "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!! :)
Спрете се!!! То вашето бива, бива, ама вече на нищо не прилича!!!

Ако тия 54 лева,които са събрани за Бесика бяха 54000 или пък поне 5400 лева може би щеше да има и повече "доброжелатели" и в нашите теми!На това му се казва елементарна математика....ама това е една друга болна тема за Вас. Не мога да разбера тези които само мрънкат,че едва ли не "жълтите" толкова много се интересували,че само в пишели в темите за Локо...закачката винаги ще я има и това са нормални неща...просто преглътнете,че феновете на Ботев са доста повече и "храненето" във ваша посока е в пъти повече...

Вие първо вземете си ПРОВЕРЕТЕ "источниците", пъ' било то и такива с имена като Константин Динев, че определено ще изпаднете в същата ситуация като с историята си, където сте се ПРЕдоверили в повечко на "поколенията" си и СЕГА нямате обяснения за много от "ОСНОВИТЕ" на създаването си! :) В този ред на мисли, колкото и пъти да ви се каза, че сметката, за която говори Динев си е ЛИЧНО НЕГОВАТА :) в банк "Пиреус" (ако не се лъжа) и в нея ЛИЧНО ТОЙ трябваше да ПРЕВЕЖДА ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ПРОДАДЕН ЗРИТЕЛСКИ БИЛЕТ. Тази акция СТАРТИРА някъде в края на ОКТОМВРИ 2013-та. Сам се сещаш, че колкото и да сме "малко" то в никакъв случай мачовете на Локомотив не са били посетени от "97" (това бе споненатата от него цифра) човека... Да не говорим, че на 17 ЯНУАРИ 2014 г., той обяви, че и парите от "ТРАНСФЕРА" НА БЕЛАИД" също ще отидат в нея, където трябваше да попадне и една от ПРЕМИИТЕ на Маламов, КОЙТО ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ ТОВА СИ ЖЕЛАНИЕ!!!

Айде, сега ти направи предположение - КЪДЕ ТОГАВА СА ТЕЗИ ПАРИ и ЗАЩО НЕ СА В СМЕТКАТА?!!

Дай да видим другото... това за ФЕН АРТИКУЛИТЕ! Ами, че то Константин Динев поне да беше наясно КОЙ се занимава с тези "фен артикули"!!! Като оставим на страна факта, че КЛУБА няма ИНВЕСТИРАНИ и ЕДИН ЛЕВ в тези фен артикули, то с изявлението, което даде Динев в това отношение, аз оставам с впечатление, че той търси сметка за нещо, което НИКОГА НЕ ГО Е ИНТЕРЕСУВАЛО при положение, че споменатите от него хора нямат нищо общо с тези артикули!

И спрете да се правите на големите ни "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ", моля ви спрете!!! Ако наистина бяхте такива, то нямаше да гледате на нещата, които се случват в Локомотив по начина, който си гледате на историята си... т.е. да вярвате на неща, които някой "казал", пъ' било той от "поколенията" или нечий "президент" на ФК!

На мен отговори на въпросите не ми трябват трябват Ви на Вас!!!Ако ги имате Ок значи всичко е наред,но се съмнявам това да е така.За срещата нищо не каза...що така??....а да верно "не си знаел"!!Това за историята даже няма да си правя труда да го коментирам,че бая "есета" си написал по темата с "радио" не ми се занимава да споря пък и темата тук е друга!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 10:38

razer написа:На мен отговори на въпросите не ми трябват трябват Ви на Вас!!!Ако ги имате Ок значи всичко е наред,но се съмнявам това да е така.За срещата нищо не каза...що така??....а да верно "не си знаел"!!Това за историята даже няма да си правя труда да го коментирам,че бая "есета" си написал по темата с "радио" не ми се занимава да споря пък и темата тук е друга!

Като не ти трябват "отговори на въпросите", защо ги водиш в посока, която НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА?
"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”