Ювентус-Бенфика (01.05/22:05ч.) Еuropa League

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ювентус-Бенфика (01.05/22:05ч.) Еuropa League

Мнениеот daniel875 » 02 май 2014 09:29

doktora25 написа:Жалко, много жалко. Финалът ще е скучен тази година. Изненадва ме, че трезвите оценки преобладават над емоциите (това се отнася и за публиката на стадиона след мача и беше уникално да се види как ръкопляскат). Пожелавам ви през новия сезон да сте по-силни и да надградите отбора през лятото. Не съм ви гледал достатъчно мачове и може би не съм достатъчно компетентен, но помня Конте като играч. Оставил е сърцето и душата си на този терен и просто е един от вас, а и развитието му като треньор е забележително. Ако не се споразумеете евентуално с Капело, Липи или Прандели смяната му мисля, че ще е грешка.

Няма да е скучен. "Бенфика" ще е аутсайдер заради липсващите футболисти, но това е легендарен отбор. Дано спечели финала! Много ще им стане на испанските клубове да спечелят и двата турнира! Колко поредни загуби записаха "орлите" на финали? Дано серията спре сега!
Мисля, че в Торино ще се объркат и наистина ще си намерят свестен треньор. Говоря за Монтела или Мартинес. Ако някой от тях поеме клуба, наистина ще стане неприятно за доста отбори. Това мачкане в момента е нищо, то е изкуствено. Доминацията ще е пълна на терена - ще я има и игрово.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 02 май 2014 09:53

Чудесно, че отбора на съдийската мафия Юве отпадна, да видят пак, че титлите в Италия в момента не са показател за особено качество.
След като Лацио отпадна, поне другите орли ще спечелят купата.

haha

Мнениеот haha » 02 май 2014 12:19

Конте: Бенфика не заслужава да играе финал

http://gong.bg/view_article.php?article_id=423573

Отново виждаме колко голям отбор е Дузпентус. Ама Конте е напълно прав, съдията изгони само един човек от Бенфика, бива ли да караш Ювентус да се мъчи срещу цели 10 човека? Можеше още 1-2 червени картона да даде, някоя дузпичка. О забравих, че това не е Серия "А"...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 02 май 2014 12:44

Много съм разочарован от мача бяхме длъжни да отстраним Бенфика но вече няма какво да се направи.Трябва лятото да има промени не може ЮВЕ да продължава така.Колкото да ми е не приятно да го каза но мисля ,че Конте ако така продължава трябва да го уволнят.Лятото трябва да се инвестира доста повече пари трябва ми крила и нападатели от сегашните нападатели може би само Тевез трябва да остане.
Честит финал на Бенфика пребориха се за него но се надявам Севиля да спечели.

На линия
Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 май 2014 12:51

Браво на Бенфика, изкефиха ме, мисля, че са най-добрият отбор в турнира и заслужено ще играчт финал... ;)

убиха Тотнъм още в лондон, 2 мача надиграха АЗ, надиграха Юве първия мач и втория, дори и с 10 души, не бяха надиграни...

Лазар Маркович и Гилерме Сикуейра са 2 от проспериращите звезди в Европа, особено първия, бати изрода :o

жалко, че нама да цъкат Салвио, Маркович и Перез, но Бенфика ще спечели финала със сигурност, Севиля извадиха огромен късмет с Валенсия и там ще им бъде върнато, очаквам да паднат на дузпи :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 май 2014 16:34

Много неприятно отпадане и то на крачка от финала... Първото полувреме не го хванах вчера ,но едва ли е било нещо особено. През втората част голямо разочарование. Дори когато Бенфика останаха с 10 души го нямаше този масиран натиск какъвто се очакваше... :(
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 май 2014 18:05

Каква чудесна пролетна приказка! :)
Снощи "Гос'жата", предната вечер отбора на ДАП Лондон, бе красота ви казвам! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 май 2014 03:50

ФОРЦА ЮВЕ !, ДА го Дух*те Пед*рси шибани фенове на покемоните от Милано и всички останали.....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ювентус”