Ювентус-Бенфика (01.05/22:05ч.) Еuropa League

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ювентус-Бенфика (01.05/22:05ч.) Еuropa League

Мнениеот daniel875 » 02 май 2014 09:29

doktora25 написа:Жалко, много жалко. Финалът ще е скучен тази година. Изненадва ме, че трезвите оценки преобладават над емоциите (това се отнася и за публиката на стадиона след мача и беше уникално да се види как ръкопляскат). Пожелавам ви през новия сезон да сте по-силни и да надградите отбора през лятото. Не съм ви гледал достатъчно мачове и може би не съм достатъчно компетентен, но помня Конте като играч. Оставил е сърцето и душата си на този терен и просто е един от вас, а и развитието му като треньор е забележително. Ако не се споразумеете евентуално с Капело, Липи или Прандели смяната му мисля, че ще е грешка.

Няма да е скучен. "Бенфика" ще е аутсайдер заради липсващите футболисти, но това е легендарен отбор. Дано спечели финала! Много ще им стане на испанските клубове да спечелят и двата турнира! Колко поредни загуби записаха "орлите" на финали? Дано серията спре сега!
Мисля, че в Торино ще се объркат и наистина ще си намерят свестен треньор. Говоря за Монтела или Мартинес. Ако някой от тях поеме клуба, наистина ще стане неприятно за доста отбори. Това мачкане в момента е нищо, то е изкуствено. Доминацията ще е пълна на терена - ще я има и игрово.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 02 май 2014 09:53

Чудесно, че отбора на съдийската мафия Юве отпадна, да видят пак, че титлите в Италия в момента не са показател за особено качество.
След като Лацио отпадна, поне другите орли ще спечелят купата.

haha

Мнениеот haha » 02 май 2014 12:19

Конте: Бенфика не заслужава да играе финал

http://gong.bg/view_article.php?article_id=423573

Отново виждаме колко голям отбор е Дузпентус. Ама Конте е напълно прав, съдията изгони само един човек от Бенфика, бива ли да караш Ювентус да се мъчи срещу цели 10 човека? Можеше още 1-2 червени картона да даде, някоя дузпичка. О забравих, че това не е Серия "А"...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 02 май 2014 12:44

Много съм разочарован от мача бяхме длъжни да отстраним Бенфика но вече няма какво да се направи.Трябва лятото да има промени не може ЮВЕ да продължава така.Колкото да ми е не приятно да го каза но мисля ,че Конте ако така продължава трябва да го уволнят.Лятото трябва да се инвестира доста повече пари трябва ми крила и нападатели от сегашните нападатели може би само Тевез трябва да остане.
Честит финал на Бенфика пребориха се за него но се надявам Севиля да спечели.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 май 2014 12:51

Браво на Бенфика, изкефиха ме, мисля, че са най-добрият отбор в турнира и заслужено ще играчт финал... ;)

убиха Тотнъм още в лондон, 2 мача надиграха АЗ, надиграха Юве първия мач и втория, дори и с 10 души, не бяха надиграни...

Лазар Маркович и Гилерме Сикуейра са 2 от проспериращите звезди в Европа, особено първия, бати изрода :o

жалко, че нама да цъкат Салвио, Маркович и Перез, но Бенфика ще спечели финала със сигурност, Севиля извадиха огромен късмет с Валенсия и там ще им бъде върнато, очаквам да паднат на дузпи :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 май 2014 16:34

Много неприятно отпадане и то на крачка от финала... Първото полувреме не го хванах вчера ,но едва ли е било нещо особено. През втората част голямо разочарование. Дори когато Бенфика останаха с 10 души го нямаше този масиран натиск какъвто се очакваше... :(
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 май 2014 18:05

Каква чудесна пролетна приказка! :)
Снощи "Гос'жата", предната вечер отбора на ДАП Лондон, бе красота ви казвам! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 май 2014 03:50

ФОРЦА ЮВЕ !, ДА го Дух*те Пед*рси шибани фенове на покемоните от Милано и всички останали.....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ювентус”