Смешният плач на червените "легенди"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Смешният плач на червените "легенди"

Мнениеот валидол за теб » 11 апр 2014 23:47

Глупава история, която трябва да завърши на по бира :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 23:59

petko.h.markov написа:Преди време изразих мнението си,че ветерани,легенди са като нас.Работили са,получава ли са си заплати и толкоз.
Тогава кроровеца скочи да ми обяснява,колко не съм прав,как големите клубове почитали и пазели легендите си.
Сега завъртя палачинката за някой от тях.Всичките си гледат интересите и разчитат на късата памет на хората.Паро
например доведе от Ботев Вр.един аржентинец ли беше,който цяла пролет се лигави.

Кроровеца защитава Стойчо Младенов, а не изпаткалите инфантили от групата на Паро. :lol: Дойдеха дните, дето да правим разлика от легенди до легенди.
Много удобно си нагласяш мненията ми в споровете.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 00:18

04 октомври 2012 16:18 "Имаме нужда от него", обяви Стойчо Младенов

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов ще заеме поста на главен мениджър в клуба. Това обяви наставникът на армейците - Стойчо Младенов. Според треньора на червените,със своя опит и прозорливост, Паро ще бъде много полезен на 31-кратните шампиони.

"Мисля, че Аспарух Никодимов разбира,че имаме нужда от него. Трябва да му отдадем заслуженото и да му даде възможността да работи в клуба", заяви Екзекутора на Ливърпул.

5.09.2013 г. - Аспарух Никодимов: Стойчо е мухльо.

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 12 апр 2014 00:22

Ето ги плъховете. Спира им се бездънната бъчва и те започват да мятат изпражнение.
1. Не им дали да тренират по обяд ?!?!?! Аз и приятели плащаме по 50 лв. за всеки 1ч. мачле, а тия плъхове дето от ЦСКА са само яли и пили припадат от алчност и АРОГАНТНОСТ.
2. Какви легенди бре? От тия тролове (начело с Кирката) освен Ради пияницата и сдухания Паро други НЯМА !
3. Преляла била чашата ?!?!?! О каква арогантност.
Аз ако бях в ръководството щях да им посоча вратата на касата за билети.

Били дали много на ЦСКА ??? Какво са дали тия кърлежи бре ? какво? Аз и истинските фенове подкрепящи отбора сме давали - за билети, за кампании, за фланелки и др.
Тия освен да цоцат друго не знаят. Свърши комунизма кърлежи преди 24 г. Стига толкова. Касите се намират от ляво на стадиона.

А тоя Бучински и зафиров видя ли ги на Армията..... ще........ заслуженото. Зафето е най-големия кърлеж-некадърен.

Не можеха да намерят удобен момент да атакуват..... и за това го направиха сега. Жалки кърлежи нарекли се "легенди". Само те си знаят, че са такива.
Що се отнася до кукуригото ПАРО за това , че навремето бил някакъв това не му дава право да си върти интригите с Тодор плешивата Кирката.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2014 00:36

Без тези легенди какво щеше да е ЦСКА сега.. без Пенев, Никодимов..че кой от сегашните ви треньори е постигал нещото в Европата, с което толкова се гордеете?Кои са ви на вас легендите.. Илиев, който като играч на Стяуа пее КЗЛ ли? Аз бих го изхвърлил на момента от отбора, чийто състезател е ,заради това изпълнение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2014 00:43

blac_black_cat написа:Ето ги плъховете. Спира им се бездънната бъчва и те започват да мятат изпражнение.
1. Не им дали да тренират по обяд ?!?!?! Аз и приятели плащаме по 50 лв. за всеки 1ч. мачле, а тия плъхове дето от ЦСКА са само яли и пили припадат от алчност и АРОГАНТНОСТ.
2. Какви легенди бре? От тия тролове (начело с Кирката) освен Ради пияницата и сдухания Паро други НЯМА !

Били дали много на ЦСКА ??? Какво са дали тия кърлежи бре ? какво? Аз и истинските фенове подкрепящи отбора сме давали - за билети, за кампании, за фланелки и др.
Тия освен да цоцат друго не знаят. Свърши комунизма кърлежи преди 24 г. Стига толкова. Касите се намират от ляво на стадиона.

А тоя Бучински и зафиров видя ли ги на Армията..... ще........ заслуженото. Зафето е най-големия кърлеж-некадърен.

Не можеха да намерят удобен момент да атакуват..... и за това го направиха сега. Жалки кърлежи нарекли се "легенди". Само те си знаят, че са такива.
Що се отнася до кукуригото ПАРО за това , че навремето бил някакъв това не му дава право да си върти интригите с Тодор плешивата Кирката.

Кърлеж, ти ли поведе ЦСКА за победа над АЯКС,а над Нотингам? Ти ли беше бре, кърлеж?!Ти ли направи великите мачове с Ливърпул и Байерн, кърлеж?!
Не съм фен на ЦСКА, но такива кърлежи да говорят тъпни ми идва в повече
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 12 апр 2014 00:49

Ради и Паро определено имат своето място в историята на ЦСКА, но със вчерашния си цирк плюха на всичко! Зачеркнаха си имената от историята. Какъв им е проблема, че Стойчо е в ЦСКА, а те не са? Не може всички да са на заплата! Терена? Еми и аз да съм, и за ще ги изгоня, не може да си ритат с Цимбика , и други подобни, а децата какво? Те да ритат по към 8-9 и после да се прибират по тъмниците с градския, а не тия звезди да си запалят мерцедесите и да се приберат. На Ради точно, му се плащат две турби с пари, не да си разцъква на малки вратички, а да работи за националния отбор, или е толкова добре националния отбор, че може да се почива ?

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 12 апр 2014 00:59

Не били им дали безплатно акции? Що за наглост. На мен някой без пари не ми е давал нищо, макар, че съм легенда в фирмата, която работя!
Сега ги гледам тия кърлежи. Нямах време днес да отворя някой сайт и като ги видях как са мятали с лайнометите си, направо .... ми се .....

Не искали да се показва, кой колко акции си и купил, защото сме наясно, че и лев няма да отделят. А пък ако купят цели 10 акции за невероятните 30 лв. ще се гътнат, че много са се одрусали...

Всички фенове трябва да разберат, че трябва да помагат на ЦСКА.
Каквото и да говорят за Томов е безпочвено. Да и той сигурно не е перфектен, ама за последните няколко години кой направи нещо.
Бил измамник?!?! Ами не са ли измамници Майкълчето и кукуригото Паро дето за 2-3 месеца подчертавам без да са свършили и за 5 ст. работа съдят клуба за 10-15 000 лв. мес. зплати.

Мнозина ревът и се оправдават(за да не дават нищо), че Томов ще спечелел. Да ще спечели. Но ако той спечели, ще спечелят и всички фенове и акционери. Особенно по-големите.
Индиректно и Томов ще спечели, защото ако успее това ИПО тогава клуба отива на нулеви задължения:
1. При нулеви задължения клуба става атрактивен за други инвеститори. АКЦИИТЕ ще са с по висока стойност, защото ще има търсене.
2. При успешно ИПО Томов ще спечели, защото не е обслужил целия дълг от 9-10 млн., а ще е един от акционерите с голям дял. Т.е. може да продава акциите си на печалба, защото не е вложил примерно 9-10 млн. за покриване на всички дългове. Но тогава всички печелят.
3. При добро развитие с ИПО-то клуба със сигурност ще има сериозни спонсори и рекламодатели. Защото все пак ако погледнем посещенията на мачове, ЦСКА е първи по посещаемост.

НЯМА друг начин за покриване на тия огромни дългове. Феновете, ще спечелят най-много: от положителни емоции.

Що се отнася до критиките към 100-40 (Стойчо) те не само са неоснователни, те са смешни и нагли. Ако ЦСКА се класира за евротурнирите, само за това, че ще играе в турнира прибира едни 100-200 хил. евро от УЕФА и отделно билети и телев. права. При добро представяне и пробив в групите идват милионите.

Жалките "легенди" са невежи граничат с наглостта и арогантността. Не, не граничат, те са си такива.
Убеден съм, че над 90% от феновете ги презират вече.
[/center]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 12 апр 2014 01:10

Кашчей написа:
blac_black_cat написа:Ето ги плъховете. Спира им се бездънната бъчва и те започват да мятат изпражнение.

Кърлеж, ти ли поведе ЦСКА за победа над АЯКС,а над Нотингам? Ти ли беше бре, кърлеж?!Ти ли направи великите мачове с Ливърпул и Байерн, кърлеж?!

Г-н магаре хората се оценяват цял живот.
Ако до вчера си правил най-хубавите неща, а днес си се оакал: повярвай ми, че хората ще запомнят последната ти издънка.
А ти като толкова компетентен, що не направите някоя ваша легенда собственик и гл. акционер за да ви откара на нови висоти.
Всички ритнитопчовци, цял живот живеят леко и меко, за да не се разсърдят. Така като се научат та чак то легенство....
Лека му пръст на Крум Милев. Той като легенда влизаше на стадиона като редови фен, а не като тия все на аванта, на голяма аванта
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2014 01:36

blac_black_cat написа:
Кашчей написа:

Г-н магаре хората се оценяват цял живот.
Ако до вчера си правил най-хубавите неща, а днес си се оакал: повярвай ми, че хората ще запомнят последната ти издънка.
А ти като толкова компетентен, що не направите някоя ваша легенда собственик и гл. акционер за да ви откара на нови висоти.
Всички ритнитопчовци, цял живот живеят леко и меко, за да не се разсърдят. Така като се научат та чак то легенство....
Лека му пръст на Крум Милев. Той като легенда влизаше на стадиона като редови фен, а не като тия все на аванта, на голяма аванта

Кой ги направи такива?
И не, аз никога не бих нарекъл Паро или Пенев кърлежи.В клуба ви има много повече такива и личното ми мнение е, че Томов е главният кърлеж
Той пие от кръвта на ЦСКА, за да си осигури личната свобода, а вие, феновете му я осигурявате, защото за вас ЦСКА е над всичко..дори и над правосъдието!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”