За Коко, зоните, края на света и защо сме си виновни ние...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: За Коко, зоните, края на света и защо сме си виновни ние...

Мнениеот plovdivram » 04 апр 2014 16:51

kanari написа:
plovdivram написа:Какво значи - не ми говори за неща преди 50-60 години?! Ти, за кои времена говориш и ТВЪРДИШ, че сте заслужели "повече внимание", защото сте били някакъв "хегемон"?! Аз като гледам в историята на Пловдивския футбол, по-голям галеник от вас няма... за какви "дългогодишни трудности" говориш изобщо не става ясно при положение, че за 100 години, които казвате, че имате история, човек както и да го погледне имате един 10 години, в които Димитър Христолов не можа да ви даде, това което смятате, че трябва и толкова... и дори в тези времена имахте помощ от Президент!!! За какви "трудности" говориш... ПЪЛЕН АБСУРД!!!

Кажи как ни е помогнал, бе професоре

От къде искаш да започна урока по история?!
Изображение

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 05 апр 2014 14:09

plovdivram написа:
kanari написа:
plovdivram написа:Какво значи - не ми говори за неща преди 50-60 години?! Ти, за кои времена говориш и ТВЪРДИШ, че сте заслужели "повече внимание", защото сте били някакъв "хегемон"?! Аз като гледам в историята на Пловдивския футбол, по-голям галеник от вас няма... за какви "дългогодишни трудности" говориш изобщо не става ясно при положение, че за 100 години, които казвате, че имате история, човек както и да го погледне имате един 10 години, в които Димитър Христолов не можа да ви даде, това което смятате, че трябва и толкова... и дори в тези времена имахте помощ от Президент!!! За какви "трудности" говориш... ПЪЛЕН АБСУРД!!!

На мен точно уроци по история не можеш да ми преподаваш. Все пак това съм завършил в университета :) . Искам да чуя как ни е помогнал , предполагам като ни е намерил президент в лицето на Христолов ? Или като е повлиял на Добруджа да играе здраво срещу Шумен , чрез гришата ? Чакам ...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2014 14:50

Ахахах примат изостанал, чакай да минат още 5-6 години поне, че да почнете да преиначавате историята и да я заменяте с мозъчните си полюции типично по комунистически :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 05 апр 2014 15:10

Пловдив1926 написа:Ахахах примат изостанал, чакай да минат още 5-6 години поне, че да почнете да преиначавате историята и да я заменяте с мозъчните си полюции типично по комунистически :mrgreen:

С глупаци не ми се спори. Вчера ти го каза локомотивецът: "Заради агресивни дечица като теб няма никой на Лаута" . Ясно ли ти е ?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 апр 2014 15:38

kanari написа:
plovdivram написа:
kanari написа:

На мен точно уроци по история не можеш да ми преподаваш. Все пак това съм завършил в университета :) . Искам да чуя как ни е помогнал , предполагам като ни е намерил президент в лицето на Христолов ? Или като е повлиял на Добруджа да играе здраво срещу Шумен , чрез гришата ? Чакам ...

Мога да ти отговоря с едно ИЗРЕЧЕНИЕ... Пловдив помни - П.С. "Варвате ли ми?!!"... Масов отговор "Вярваме!!!" ... П.С. "Ботев няма да изпадне!" ... Тези, който помнят мачовете на Христоловия Ботев знаят за какво става дума...

Колкото до историята... Не знаех, че в университетите преподават история на Пловдивския футбол, ама то при вас и "университетите" май са други!!! Показвате го и го доказвате с всеки изминал ден!!!
Изображение

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 05 апр 2014 16:08

Така отговори, че нищо не каза. Президентът ни натресе Христолов и това е. Каквото и друго да е правил, вредата е в пъти по-голяма. И това е неоспорим факт. Само един буфер може да се напъва да докаже обратното. Като ще ми говориш за история, би трябвало да знаеш, че историята е такава каквато ни се представя, а не каквато е била в действителност ( за справка твоите писания за Спортклубъ пълни с неясноти, предположения и съмнителни заключения).

И дано разкарате Коко и се оправите скоро, защото буферите в квартала са по-ниски от тревата и вече ми е жал да ги бъзикам. Половината са: "Аз вече бг футбол не гледам" :) , а останалите: "Жалтити, ДПС, Караибрахим" . Само тук "едно агресивно детенце" се напъва и го гаврят свои и чужди. Ае със здраве.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 апр 2014 11:50

kanari написа:Така отговори, че нищо не каза. Президентът ни натресе Христолов и това е. Каквото и друго да е правил, вредата е в пъти по-голяма. И това е неоспорим факт. Само един буфер може да се напъва да докаже обратното. Като ще ми говориш за история, би трябвало да знаеш, че историята е такава каквато ни се представя, а не каквато е била в действителност ( за справка твоите писания за Спортклубъ пълни с неясноти, предположения и съмнителни заключения).

И дано разкарате Коко и се оправите скоро, защото буферите в квартала са по-ниски от тревата и вече ми е жал да ги бъзикам. Половината са: "Аз вече бг футбол не гледам" :) , а останалите: "Жалтити, ДПС, Караибрахим" . Само тук "едно агресивно детенце" се напъва и го гаврят свои и чужди. Ае със здраве.

канари, ти прочете ли първа част на книгата "Хроники за Пловдивския Любимец", че така свободно си я описал като "твоите писания за Спортклубъ пълни с неясноти, предположения и съмнителни заключения"?!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 07 апр 2014 13:05

Във фентъзи жанра има къде-къде по-вълнуващи четива.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 апр 2014 13:47

El_Brujo написа:Във фентъзи жанра има къде-къде по-вълнуващи четива.

Да!!! :)
Точно!!! :)
Имаш предвид онзи жанр, който всъщност е описание на "предавани от поколение - на поколение" приказки за деца, в които "доброто" винаги побеждава "лошото"! :)

Т.е. - така е! За определена възрастова граница това е най-доброто... После идва обаче РЕАЛНОСТТА и ако порасналото вече дете НЕ иска да я приеме... на теб оставям да кажеш дали е нормално или не!!! Или с други думи казано... няма лошо да си четат "фентъзита"... във всеки от нас детето винаги си остава... лошото е когато един ВЪЗРАСТЕН НЕ само продължава да им вярва, а и НАСТОЯВА те да са истина!!!

В този ред на мисли... Прав си!!! В "онази" книга няма да видиш почти нищо от "ФЕНТЪЗИТАТА", на които си фен!!! Напротив... даже и разочарование може да има тук-там... Но за ИСТИНАТА, която не ти харесва се иска нещо повече от "осторумие" по детски... Ето затова на вас не ви се иска да го прочетете това...

Ако не ви се дават (разбираемо :) ) 20 лева, кажете!!! Ще ви ПОДАРИМ няколко екземпляра... ние НЯМАМЕ КАКВО ДА КРИЕМ!!!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 07 апр 2014 14:17

Мерси, но не, няма нужда. По-добре ги дай на някой, дето събира кашони. Изрезките съм ги чел, когато са излизали по вестниците, а с останалото - свободни съчинения с(без) елементи на разсъждения, вече съм запознат от форумните словоблудства.

Върни се в “Локо Пловдив”