костенурк написа:Ванко_Ултраса написа:костенурк:
ванко кои е казал че узуна е искал пари.на откриването на базата Узунов е помолил Василев да му помогне с влияние не с пари пред доста свидетели.тогава са си поговорили за някои работи по късно пак.за мен най големия дразнител е отбора на Левски.наи пълен стадиона го видях преди една година срещу Левски и си спомням обстановката по трибуните и еуфорията след мача.нищо общо с мачовете с вас.Левски си е Левскислед тва сте вие.в в група на някои стадиони си пасат добитъка има кво да се види не е толкова лошо колкото си мислите
костенурка, само вие жълтите може така грозно да си кривите душите, майна![]()
Твърдиш нещо, което сам знаеш, че не е така![]()
Но вие сте фенове с дребни душици - само при вас и прасюнгерите има платен щат "Стюард"![]()
Само вие може да искате пари от ръководството си работейки по ремонт на стадиона ви, а аз лично с очите си видях, как Иво - Мегафона заедно с още 3 момчета да поставят седалките на Лаута, без някой да им плаща.
Сами вие - жълтите можете да взимате пари от ръководството ви за хорео, да не сте се излагали пред буфирити![]()
Сами вие жълтите може да си продадете хореото за 500 лв.!
Просто не искам да продължавам, щото сте много тънкообидни, а пък аз отвреме-навреме си обичам да ви "ям"![]()
Коко ще си тръгне, може да изпаднем в зоните, ама помни ми думите, че не се ли върнем до 3-4 г. ще оревете планетата, че нямате дерби с буфирите
вземали пари от ръководството за хорео после го продали за 500 лви ти си един образ
казах ти че всеки си получава заслуженото.най големия пловдивски отбор ще играе евромачове на новото бижу в центъра на Пловдив.малкия пловдивски отбор ще обикаля селата докато не се превърне в сянка от миналото като Спартак Варна Пирин Спартак Плевен Етър.....изобщо няма да липсва градското дерби.с новия формат ще има достатъчно мачове срещу Левски Цска Лудогорец Берое и евромачове.вие не заслужавате да играете срещу отбор като Ботев
не сте достойни.не сте достойни и да стъпвате на новия стадион на Пловдив.стоите си по селата и съчиняваите лъжи за жълтите докато те прославят хилядолетния град.всеки му според заслуженото
Сигурно ще умираш от кеф като сядаш на седалките, защото сядаш на рязания на Доган?! Помнете едно: "Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим." Много години ни закривате, ама дори с парите на Караибрахим няма да успеете, припомняйте си, че сте единствената публика без капка достойнство продала се на ДПС за един стадион и база, в България все още има хора, които бранят държавата ни като ние и Левски и не се продадохме на ДПС и за това двата отбора сме на това дередже в момента, но Доган скоро ще си замине и ще обикаляте като Нафтата по селата като си вземат стадиона!!!